gececek inşallah allah bana acıdı küçük kardeşimde kolik kontenjanımı doldurmuştum gecenin bi yarısı annemle battaniyede salla da salla saatlerce ağlardı uyumak hayaldi 4 aya kadar sürdü kardeşim sonra pamuğa döndü o gün bugündür pamuk gibi dolanır
geçmiş olsun
demır takvıyesıne bsladımı o da ypyr yan etkı
ya yanı sorun bizdede var bir haftadır falan herb bezi kakalı gazla birlikte kaka yapıyo ve iştahı baya azaldı kaka ve idrar tahlili verdik temiz çıktı doktor kilosu da ii diyo ama ben görüyorum iştahı gözle görülür şekilde az bu konuda bişey öğrenirsen benide bilgilendirirmisin canım
nerden aldın ve ney almıştın cnm:?
geçmiş olsun
demır takvıyesıne bsladımı o da ypyr yan etkı
organik olması güzel de gdo konusunda bilgi var mı. hero gdosuzmuş ben de kararsızım
demir takviyesine ne zaman ve neye göre başlanıyo bize doktor hiçbişey söylemedi d vitaminini de söylememişti ben 1 aylık olduğunda sorunca a vermedikmi başla demişti
demir takviyesine ne zaman ve neye göre başlanıyo bize doktor hiçbişey söylemedi d vitaminini de söylememişti ben 1 aylık olduğunda sorunca a vermedikmi başla demişti
Bizimki banyoya bayılıyor ama giydirme kısmı aynı. Biz de çareyi kucağımızda dik dururken giydirmekte bulduk. Babası tutuyor ben giydiriyorum. Öyle sesi çıkmıyor ama yatay pozisyona getirirsek basıyor çığlığı.kıyamam çok geçmiş olsun calpol dr a kadar idare eder heralde dr gerekli birşey olursa söyler heralde
kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl
ahhhhh canım kimbilir nasıl üzüldün canım benim aman fazla üzme kendini ne yapalım eminim gelmesede kalbin onunla sempatiksalakcinni
Bizimki banyoya bayılıyor ama giydirme kısmı aynı. Biz de çareyi kucağımızda dik dururken giydirmekte bulduk. Babası tutuyor ben giydiriyorum. Öyle sesi çıkmıyor ama yatay pozisyona getirirsek basıyor çığlığı.
teşekkürler şok oldum bu bilgilere bilmiyodum
bunlar hep aynı çeşit :)
fisher price çin malı
2009 modeller aynı çeşit format filan atsak yeniden başlat yapsak olmadı F 5 le yenile yapsak
kıyamam çok geçmiş olsun calpol dr a kadar idare eder heralde dr gerekli birşey olursa söyler heralde
kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl
aslında varya kassam oyun halısın ı yaparım ben düşünüyorumda...iki tane sünger çapraz geçir...üzerine dik kuamştan ...bul sağdan soldan salınan oyuncak tak oldu bitti.. oyun halısını annem dikti zaten..yapılmayacak şey değilde bakıyım bulamazsam anneme söylicem bir proje üretitiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?