2009 Aralık Anneleri

Sihirli değnek deydi yani. Ay inşallaahhhh bizimkide öyle olur.

geçmiş olsun
demır takvıyesıne bsladımı o da ypyr yan etkı

sağolasın, başladık da ona başlamadan önce başladı sorunlar

biz de <pazartesi günü gittik doktora öncesinde de hep telefonla konuştum, doktor bi bulguya rastlamadı, bir sorun yok dedi. iştah azalmasıyla da ilgili mamanın tadını beğenmiyodur dedi, mama değiştirdik sürekli ama eskisi kadar içmiyo hala. emerken de ilk 5 dk. iyi sonra başlıyo ağlamaya.

sen mama veriyo musun?

nerden aldın ve ney almıştın cnm:?

http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php

emzik, şampuan, kaşık, emzik tutucu vs. vs.

organik olması güzel de gdo konusunda bilgi var mı. hero gdosuzmuş ben de kararsızım

şimdi iyi düşünmek gerekli...bende gdo konusuna takığım en sağlıklısı neyse onu yapmak yedirmek almak isterim ama şimdi biz bunlara gdosusz gdosuz yedircez içircez..sonra pat 2 yaşına gelicek çocuk gdolu besinlere döncek mecbur bir yere kadar koruyacağız acaba o noktada geçiş aşamasında bir problem olur mu diye aklımdan geçti...olsa da yapcak bişi yok onu da aşarız ama doktora sorupğ bir fikir alışverişi ypamayı planlıyorum...gdo da başa dertkafamçokkarıştı

demir takviyesine ne zaman ve neye göre başlanıyo bize doktor hiçbişey söylemedi d vitaminini de söylememişti ben 1 aylık olduğunda sorunca a vermedikmi başla demişti

bıze 4.ayda saglık ocagı verdı bende doktora tlfn acıp sordum bska marka önerdi
1-1,5 ay kullan ek gıdaya gçnce et tuketrse keserz dedi
5.ayda kontrolumuz var bklm ne dyck bazısına 3.ayda kullandırmaya bslnmış ilk 4 ay bızden çekıyormuş demırı 4.aydan sonra yetmyrmuş takvıye lazımmış kullanmak zekayada etkı edyrmuş duyduguma göre yan etkısı kusma ve sık kaka yapma olabiliyor sor doktoruna muhakkak
denız ozelden yazsana ne marka verdı demırı kaç damala açmı tokmu dıye burcuyla bana aynı canana ve meralede aynısı önerılmış ama farklı doz dendı sana ne dendı merak ettım

Bizimki banyoya bayılıyor ama giydirme kısmı aynı. Biz de çareyi kucağımızda dik dururken giydirmekte bulduk. Babası tutuyor ben giydiriyorum. Öyle sesi çıkmıyor ama yatay pozisyona getirirsek basıyor çığlığı.

şimdi doktoru aradım sordumbende bizde daha erkenmiş:) ohh rahatladım...kesinlikle vermiyorsun şimdi dedi...

ahhhhh canım kimbilir nasıl üzüldün canım benim aman fazla üzme kendini ne yapalım eminim gelmesede kalbin onunla sempatiksalakcinni

hiç sorma üzüntümden göbek atıyom ayyyyy...evet kalbim hep onla...canım maşallah çok güleryüzlü kızın inş hep gülsünnn

evet tırnaklar bizdede aynı...parmaklarının arasını temizliyoruz gün aşırı:)
yeirm ben onun her yeirni yer yer:)

aynen seninki gibi banyo sonrası anında feleket. hemen havluya koyuyoruz soğuk ellerle ve soğuk havlu üşüyor kesin. karna ağrı giriyo. hemen elimi hohlayıp losyon ya da yağla masaj yapıyorum sonra ayaklara yaptımmı rahatlıyo ve hemen giydirdiğimde emmek için basıyor feryadı emiyor ve sen sağ ben selamet....uyuyor

O dönenceden sonra oyun halısı da yaparsınız siz Senem
Benim eşimde kendi yapmaya hevesleniyordu. Renkli bir bebek yorganı vardı ona şu denizde kullanılan makarnalar var ya onlardan bağlayıp yaparım ben diyordu da ben uğraştırmadım. Gerci dünden beri mızıl mızıl ediyor içinde pek mutlu değil. Dondolinonun akibetine uğramasa bari.

Bu arada Bonusun varsa Burcu nun aldığı oyun halısı en uygun fiyata hızlıalda satılıyor. Adamlar hakkatten acayipte hızlılar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…