aynen seninki gibi banyo sonrası anında feleket. hemen havluya koyuyoruz soğuk ellerle ve soğuk havlu üşüyor kesin. karna ağrı giriyo. hemen elimi hohlayıp losyon ya da yağla masaj yapıyorum sonra ayaklara yaptımmı rahatlıyo ve hemen giydirdiğimde emmek için basıyor feryadı emiyor ve sen sağ ben selamet....uyuyor
bu konuda dr. yada sağlık ocağından bişey denmedi çevremdede yaptıran kimse yok
unutmuş olabilirlermi acaba sağlık ocağını arayıp sorsammıki:uhm:
burcuuuuuuuuuuu ses verrrrrr
oteldemısın
ay orada ne guzel kahvaltı edılr ha
terasta yada bahçede
eskiden rota motamı vardı aşı aşı bu sefer bağışıklık sistemi işlemiyormuş Allaha emanet. başlangıçta olursa doktora gidilir kurtulur.
sağolasın, başladık da ona başlamadan önce başladı sorunlar
biz de <pazartesi günü gittik doktora öncesinde de hep telefonla konuştum, doktor bi bulguya rastlamadı, bir sorun yok dedi. iştah azalmasıyla da ilgili mamanın tadını beğenmiyodur dedi, mama değiştirdik sürekli ama eskisi kadar içmiyo hala. emerken de ilk 5 dk. iyi sonra başlıyo ağlamaya.
sen mama veriyo musun?
[
sen bırak canım o doktoru d-vit 2. haftadan itibaren, demir 3. ayın bitiminden itibaren kullanılıyo.
bıze 4.ayda saglık ocagı verdı bende doktora tlfn acıp sordum bska marka önerdi
1-1,5 ay kullan ek gıdaya gçnce et tuketrse keserz dedi
5.ayda kontrolumuz var bklm ne dyck bazısına 3.ayda kullandırmaya bslnmış ilk 4 ay bızden çekıyormuş demırı 4.aydan sonra yetmyrmuş takvıye lazımmış kullanmak zekayada etkı edyrmuş duyduguma göre yan etkısı kusma ve sık kaka yapma olabiliyor sor doktoruna muhakkak
denız ozelden yazsana ne marka verdı demırı kaç damala açmı tokmu dıye burcuyla bana aynı canana ve meralede aynısı önerılmış ama farklı doz dendı sana ne dendı merak ettım
Hangi bilgilere şok oldun? Bizimle de paylaşır mısın? Ben seyredemedim.
Bu adamın anneoluncaanladım sitesinin forumunda köşesi vardı soruları oradan cevaplıyordu.
Çin malı olmayan hicbir şey yok ki. Fisher price, chicco,kraft bunun gibi hemen hepsi Çin de üretiliyor.
eskiden rota motamı vardı aşı aşı bu sefer bağışıklık sistemi işlemiyormuş Allaha emanet. başlangıçta olursa doktora gidilir kurtulur.
O dönenceden sonra oyun halısı da yaparsınız siz Senem
Benim eşimde kendi yapmaya hevesleniyordu. Renkli bir bebek yorganı vardı ona şu denizde kullanılan makarnalar var ya onlardan bağlayıp yaparım ben diyordu da ben uğraştırmadım. Gerci dünden beri mızıl mızıl ediyor içinde pek mutlu değil. Dondolinonun akibetine uğramasa bari.
Bu arada Bonusun varsa Burcu nun aldığı oyun halısı en uygun fiyata hızlıalda satılıyor. Adamlar hakkatten acayipte hızlılar yani.
anne sütü yettiği sürece 2 yıl katı gıdaya geçmeye gerek yokmuş ve her annenin sütü aynıderecede besleyiciymiş yediklerimizle alakalı değilmiş (ben boşunamı balık yağı içiyom acaba) gazda sütten geçmezmiş 4. ayda bebek hareket etmye başlayınca gaz olayı bitermiş yani güzel günler yakın zemuszemus
bide bebeği belli bi aydan önce oturtmayın ayakları üzerine bastırmayın derler ama o yanlışmış eskiden d vitamini verilmediği için bebeklerde raşitizm olabiliyomuş bu inanış da ordan çıkmış yarısında açtım duyduklarım bunlar
evet eşim çok aramıştı çin malı olmayanlarını ama sonuç fiyasko
yok canım mama vermiyorum ben
ay çok sinir zaten hamileykende o kadar çok doktor değiştirmiştim şimdi de çocuk doktoru problemi başlıycak heralde ne şanssızım doktor konusunda
ya demekki herkese verilmiş iyiki varsınız arkadaşlar doktordan öğrenemediğim bilgiyi burda öğreniyom valla d vitaminini de burda okumuştum zaten sağolun varolun olumunekankayizsmile
anne sütü yettiği sürece 2 yıl katı gıdaya geçmeye gerek yokmuş ve her annenin sütü aynıderecede besleyiciymiş yediklerimizle alakalı değilmiş (ben boşunamı balık yağı içiyom acaba) gazda sütten geçmezmiş 4. ayda bebek hareket etmye başlayınca gaz olayı bitermiş yani güzel günler yakın zemuszemus
bide bebeği belli bi aydan önce oturtmayın ayakları üzerine bastırmayın derler ama o yanlışmış eskiden d vitamini verilmediği için bebeklerde raşitizm olabiliyomuş bu inanış da ordan çıkmış yarısında açtım duyduklarım bunlar
evet eşim çok aramıştı çin malı olmayanlarını ama sonuç fiyasko
saol ebru birbakarım olmazsa...oyun halısını yaptıkta hemde winnili:) apartları kaldı bkalımbir...
hamaklar varmış bebek diyarında sizcerandımanlımıdır alsam?
şimdi iyi düşünmek gerekli...bende gdo konusuna takığım en sağlıklısı neyse onu yapmak yedirmek almak isterim ama şimdi biz bunlara gdosusz gdosuz yedircez içircez..sonra pat 2 yaşına gelicek çocuk gdolu besinlere döncek mecbur bir yere kadar koruyacağız acaba o noktada geçiş aşamasında bir problem olur mu diye aklımdan geçti...olsa da yapcak bişi yok onu da aşarız ama doktora sorupğ bir fikir alışverişi ypamayı planlıyorum...gdo da başa dertkafamçokkarıştı
hoşgeldin aramıza :) ben erken keşfettim ama geç katıldım seninkide böyle olsun :)arkadaşlar merhaba ben de bir aralık annesiyim 28 aralıkda doğdu minik paşam burayı yeni keşfettim geçmiş sayfaları okudum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri daha olduğunu görmek çok hoşuma gitti rahatladım biraz baya geç kalmışım gerçi herkes dost olmuş burda birbiriyle çok hoş ya beni de aranıza alırsanız çok sevinirim mirmirmirmir
geçmiş olsun canım tekrar Allah yardımcın olsun benim kayınvalidemde yaklaşık 2 ay kaldı yanımda sorun yok aramızda hiç ama yinede bazen insana kendi bile ağır geliyor, ALLAH yardımcın olsunbuarada sabah elazığda yine deprem oldu çok korktum ya nolcak bilmiommmm
zten çocuk doğduğundan beri eşimlede aram çok iideil anlaşamıoz kavga edioz zaten stresim bana yetiyo bana yardım etmesini istiom oda dersten başını kaldırmıoo buarada sanki matahmış gibi kayınvalidem gelcekmiş.10 dakika uzakılkta oturuo ama kalmaya geliooo.bebğim doğalı 1 ay olmuştu geldi kayınvalidem 20 gün kaldı kabus gibiydi herseye karıştı 5 dk oğluıma bakmadı mutfaga yardıma girmedi hizmetini suyunu bile benden bekledi..yaşıda 57 yaşlı deil yani.bi akşam ateslendim sanırım süt birirkmiş göğüsümde ateş ve mide bulantısı yaptı 39 derece atesle ve ben o halde yemek yaptım demedi hastasın ben yapayım deli oldum ya bu yüzden eşimle kavga ettik yine...ben oğlumla mı kaynanam kayınbabamla yoksa evişi vs ile mi uğrasayım çok mu abartıom bilmiorum ki...
çalışırsın çalışırsın ben sana güveniyorum :)4.ayın süprizi sanıım mına gunduz 10 dkanca uyuyor 3 kere 10-15 dk
tamda sınava çalışmam gereken haftalar gece çalışacagım artık
gözünaydıııınnnnnnnnnnnnnn Burcucum çok sevindim,senin adına adı Goldieydi demi bende facede görmüştüm,kızlarrrrrrrrr,
köpeğim bulunmuşşşşş.... çok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile2
bilirim bilirim anlatılmaz yaşanır gaz problemi kızımda çok çektim ben moralini bozmak istemem ama zamanı gelmeyince ne yaparsan yap geçmiyor, neyse en azından ilk üç ay geçti buna şükür canımNeyse canım çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı çok zor, insanın aklı gidiyor.
Bizim de aynen gaz problemi devam ediyor ne yazık ki. İlaçlar, çaylar, masajlar hicbir şey fayda etmez mi etmiyor işte. Ben de ne yapayım dua edip duruyorum Allah ım yeter artık çektirme diye.
maşallah de arkadaşımmmmmnehir gündüz 12 ile 3-3:30 arası uyudu....6 30 şimdi yine uyudu 1 saatuyur kalkar 10 a kadar durur 10:30 da yatar gece 3 da 5 ve 7 de kalkar emer yatar ve sabah 10 da uyanıyor...sonra tekrar 12 de uyyyor hergün aynı hemen henmen...bence normal gibi..keyfide güzrel maşallah...cin gibi:) sizcede uyumasaatleri normal mi arkadaşlar sormak istedim...
sendeeeee debenimki düşün akşam 7 den sabah 7 e kadar kesintisiz uyuyor sadece emmek için uyanıyo o da bi kere doktor bırak uyusun dedi ama kilo alımı yavaşladı bende o yüzden yatmadan evvel bi kere emziriyorum akşam 11 gibi bi sorun olmuyo uyanmıyo gündüzde sabah 9la 11 arası ve 2 ile 4 arası uyuyor
slmlar
kızlar ben dogumdan sonra hıc regl olmadım dr.a da gıtmek ıstemıom valla varmı benımgıbı olmayan ?
arkadaşlar merhaba ben de bir aralık annesiyim 28 aralıkda doğdu minik paşam burayı yeni keşfettim geçmiş sayfaları okudum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri daha olduğunu görmek çok hoşuma gitti rahatladım biraz baya geç kalmışım gerçi herkes dost olmuş burda birbiriyle çok hoş ya beni de aranıza alırsanız çok sevinirim mirmirmirmir
gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn :) bende senin adına üzüldümhihoyyytgünaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü
bendeeeee istiyorumm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemusbende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadınama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
isteyen olursa mail atarım...
güzel bir liste...
bizede 4. ayda başlayacağız demir ilacına dedidemir takviyesine ne zaman ve neye göre başlanıyo bize doktor hiçbişey söylemedi d vitaminini de söylememişti ben 1 aylık olduğunda sorunca a vermedikmi başla demişti
ya melike bu kadar bilgisayarla haşır neşir olduğunu belli etme kuzum ya lülülülülülü2009 modeller aynı çeşit format filan atsak yeniden başlat yapsak olmadı F 5 le yenile yapsak
bende bu aşıyı yaptırmaya karar verdim kızlar. tabiki çocuklarımız Allaha emanet ama önce tedbir alıp ondan sonra emanet edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?