2009 Aralık Anneleri

bnde istiyorum senem banada yolarmısın :)

olsaydı bilgi işlemci olarak burcu eylule kesın yapardı be melıke :)

Ah olsa neler yuklerdim ben . Gece uyanmadan uyumak aglamamak kolda dolasmayi sevmemek...

Geldi mi oyun halin ?

Ah olsa neler yuklerdim ben . Gece uyanmadan uyumak aglamamak kolda dolasmayi sevmemek...

Geldi mi oyun halin ?

Geldi ama oğlanın gözü pek görmüyor. İki gündür acaip sancısı var midesinden glup glup sesler geliyor. O yüzden durmuyor içinde.

sıcaksu torbası kullanıyrmusunuz karın ağrısı için? faydası oabilir

Sıcak su torbası değilde ayaklarına pet şişe koymuştum ılık su dolu. Bir de dün akşam masaj yağıyla ovup bez ısıtıp koydum karnına hep.
Yazık gece doğru dürüst uyuyamadığı için kaç saatten beri uyuyor şimdi kucağımda.
Yerine koyuyorum yay gibi gerilip uyanıyor.
Ne biçim şey anlamadımki kök saldım buraya vallaha:sm_confused:

satarken ise yaramiyo da dedin mi sengözlerimebaksanab
Bizde işe yaramadığını söyledim açıkça. Yoksa adam demez mi ne diye satıyon o zaman diye.
İnnnşallah sizde işe yarar diye iyi dileklerimi de belirttim bol bol.aklinialirimsmile

Hala yok . Hastanede hergun testler ultrasonlar emarlar ama su var demiyorlar . Hic bir iyilesmede yok . Gidip goremiyorumda

Ne biçim şeymiş bu yaa bir teşhis koyamAdılar kaç gündür.
Allahım şifa ver biran önce

anam nılgun burdaymış ders çalışayım gıdıp :1ninca:

çalışta kurtul stresinden be Pelin inan insanın üzerinden tonlarca yük kalkıyor ama ben dedim ya sana güveniyorum , sen bebeklede olsa bunun üstesinden gelirsin, oturduğun yerde Minayı uyuturken bile 10 soru okusan sınavda göreceksin yararını hepsi aklına geliyor

senem sana kolaylık olsun ben yazdım ben pek tutmadım detaysız geldi liste ama ısteyen arkadaslara senemın armaganıdır cokacimcoook

sabah

2 dilim peynir,1 yumurta ,3 dilim kepek ekmek,domates,biber ,1 bardak süt

ara

2 porsiyon meyve

ögle

1 porsiyon etlı sebze yemegı,pilav yada makarna ,1 porsiyon meyve,1 kase yogurt,salata

ara

sütlu tatlı yada 1 bardak süt

akşam

ızgara et-tavuk-balık,çorba ,zeytınyaglı sebze yemegı,salata,1 porsiyon meyve

ara

peynırlı sandviç 1 bardak süt

aralarda susadıkça limonata şerbet taze meyve suyu bitki çayları içilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…