slmlar kızlar opuyorumnanaktan
bende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadınama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
isteyen olursa mail atarım...
güzel bir liste...
olsaydı bilgi işlemci olarak burcu eylule kesın yapardı be melıke :)
O dönenceden sonra oyun halısı da yaparsınız siz Senem
Benim eşimde kendi yapmaya hevesleniyordu. Renkli bir bebek yorganı vardı ona şu denizde kullanılan makarnalar var ya onlardan bağlayıp yaparım ben diyordu da ben uğraştırmadım. Gerci dünden beri mızıl mızıl ediyor içinde pek mutlu değil. Dondolinonun akibetine uğramasa bari.
Bu arada Bonusun varsa Burcu nun aldığı oyun halısı en uygun fiyata hızlıalda satılıyor. Adamlar hakkatten acayipte hızlılar yani.
Ah olsa neler yuklerdim ben . Gece uyanmadan uyumak aglamamak kolda dolasmayi sevmemek...
Geldi mi oyun halin ?
bnde istiyorum senem banada yolarmısın :)
Geldi ama oğlanın gözü pek görmüyor. İki gündür acaip sancısı var midesinden glup glup sesler geliyor. O yüzden durmuyor içinde.
Geldi ama oğlanın gözü pek görmüyor. İki gündür acaip sancısı var midesinden glup glup sesler geliyor. O yüzden durmuyor içinde.
Sahibinden satis yapmisin :)
ben attım özelden benide ekleyip listeyi bana da atar mısın???tabii yollarım şimdinehirleyim...senözelden mailat banageçerim ben sana listeyi ilk fırsatta..ok..
bu arada ben o listeye uymadım...ama güzel bir liste bence...
Sahibinden satis yapmisin :)
Ay sattım Burcuu kurtuldum koca heyüladan.
sıcaksu torbası kullanıyrmusunuz karın ağrısı için? faydası oabilir
ben attım özelden benide ekleyip listeyi bana da atar mısın???
burcu babandan haber var mı gelişme felan
Ay sattım Burcuu kurtuldum koca heyüladan.
anam nılgun burdaymış ders çalışayım gıdıp :1ninca:
Bizde işe yaramadığını söyledim açıkça. Yoksa adam demez mi ne diye satıyon o zaman diye.satarken ise yaramiyo da dedin mi sengözlerimebaksanab
Hala yok . Hastanede hergun testler ultrasonlar emarlar ama su var demiyorlar . Hic bir iyilesmede yok . Gidip goremiyorumda
anam nılgun burdaymış ders çalışayım gıdıp :1ninca:
Hala yok . Hastanede hergun testler ultrasonlar emarlar ama su var demiyorlar . Hic bir iyilesmede yok . Gidip goremiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?