2009 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun cnm.inş.biran önce düzelir.senden mi geçti yada kim var grip.benm oğlum da öyle,benden geçmişti.cumadan beri kullanıyoruz ventolini daha iyi şimdi öksürük baya azaldı.günde 2kez yarım ölçek veriyorum sen ne kadar vereceksin?geçen de ıhlamur verdim 4-5 tatlı kaşığı hoşuna gitti.
Maşallah Arda'ya güzel kilo almış annesi
Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari
Ben hep yiyorumm..şuan bile naapıyorum tahmin edinbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
mafoldumben gözleri kıpkırmızı bebeğimin.. çok da huysuzlanıyo.. karışık bitki çayı yaptım içiyorum.. başka napıyım.. bebeşe bitki çayı olurmu ki acaba

:çok üzgünüm: canım benim yaa

Vaar yatıyorum ben de iyi geceler:) sen de yatsana kızın uyumuş hafif hafif kalk

günaydın olanlara olmayanlara...
biz yine gece 3-5-7 modundaydık...şu 357 den bir çıkıp 105 veya 106 olsak ne güzel olcak yarabbimmmm.......::)
deşikk rüyalar gördüm birde bakalım hayır olsun...

günaydın olanlara olmayanlara...
biz yine gece 3-5-7 modundaydık...şu 357 den bir çıkıp 105 veya 106 olsak ne güzel olcak yarabbimmmm.......::)
deşikk rüyalar gördüm birde bakalım hayır olsun...

bizde 7 5 modundaydık sabahın 5 inde kalkıyo sanki karşıya gececek 500t yi kaçırmasın aman

hahahaha:)
çocuk şimdiden kendini ist şarltlarına alıştırıyor bak akıllı bebiş bu:)

arzu geçmiş olsun ardaya
burcu anca gördum ulaşmışsındır köyune artık sanırım hayırlısıyla sag salım

günaydınnnnn herkeşşşlereeee.....kaydirigubbakcemile5

tv 8 de erkan tan da doğum sonrası sıkıntıları değerlendiricek psikiyatrist teyze...hemen açmanız lazım ama...

ben derse gidiyorum kızlar aancak çıkarım siz izleyin önemli anektotlar varsa düşerseniz foruma sevinirim...göürşmek üzere...:)

arzu cuğum dün turtadan fırsat bulup yazamadım çok geçmiş olsun ardacığa kıyamam ben ona inşallah en kısa zamanda atlatır of valla onlar hasta olmasın ben olmaya razıyım böyle daha çok canımız yanıyor eminim ilacın ve senin sütünün yardımıyla hemen atlatır Allah şifa versin canım

burcucuğum babanı dün okudum şaşırdım inşallah önemli birşey değildir sen rahatsız diyordun ama ufak birşey sanmıştım Allah en kısa zamanda iyileşmesini nasip etsin rabbim bütün sevdiklerimizi korusun

Abim çanakkalede asker.törene katılmış en önden.bir buçuk saattir trt2 yi izliyorum görmek için.ay bi çekmediler çocuğu. ne de çok konuşuyorlar afakanlar bastı

kızlar başka ne iyi gelir ne yapmalıyım çok hapşırıp öksürüyor canım gidiyor yaa

çok çok geçmiş olsun ben kızıma 1.5 aylıktı hafif öksürüyordu doktor ilaç vermedi onun yerine ıhlamur içirebilirsin demişti ve ben hergün içirdim çokta sevmişti.Sonrasında da iyi geldi herhalde öksürüğü kesildi.

kızlarrrrr oğlum su çiçeğiiiiiii.... hastalığı atlattık derken şimdide su çiçeği 15gündür evden dışarı çıkmıyorum kimseyide görmedim nerden geldi bilmiyorum doktor bu aralar baya var su çiçeği dedi umarım hafif atlatırız daha aşı da vurunmamıştı miniğim offff offff...

korkma birtanem abimin kızıda aşıdan önce geçirdi ama çok sorun olmadı çok çok geçmiş olsun birtanem daha çok minik nerden buldu su çiçeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…