Geçmiş olsun cnm.inş.biran önce düzelir.senden mi geçti yada kim var grip.benm oğlum da öyle,benden geçmişti.cumadan beri kullanıyoruz ventolini daha iyi şimdi öksürük baya azaldı.günde 2kez yarım ölçek veriyorum sen ne kadar vereceksin?geçen de ıhlamur verdim 4-5 tatlı kaşığı hoşuna gitti.kızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi..ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..
Ben hep yiyorumm..şuan bile naapıyorum tahmin edinbilmiyorumkismilesempatiksalakcinniYa ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari
mafoldumben gözleri kıpkırmızı bebeğimin.. çok da huysuzlanıyo.. karışık bitki çayı yaptım içiyorum.. başka napıyım.. bebeşe bitki çayı olurmu ki acaba
kızlar bebek 2.5 aylıkken aniden kolik olur mu benim kız geceleri başlıyor çığlıklara bugünde kıvranıp duruyor gazı var galiba yazık bebişlere yaaaaaa
günaydın olanlara olmayanlara...
biz yine gece 3-5-7 modundaydık...şu 357 den bir çıkıp 105 veya 106 olsak ne güzel olcak yarabbimmmm.......::)
deşikk rüyalar gördüm birde bakalım hayır olsun...
kızlar başka ne iyi gelir ne yapmalıyım çok hapşırıp öksürüyor canım gidiyor yaa
kızlarrrrr oğlum su çiçeğiiiiiii....hastalığı atlattık derken şimdide su çiçeği 15gündür evden dışarı çıkmıyorum kimseyide görmedim nerden geldi bilmiyorum doktor bu aralar baya var su çiçeği dedi umarım hafif atlatırız daha aşı da vurunmamıştı miniğim offff offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?