2009 Aralık Anneleri

teşekkür ederim cnm nehirde çook hoş bi isim onuda düşünmüştük ama güneşe karar verdik farklı olsun dedik bide bnm ismime uysun hehe:)

ismin doğadan lolmasını istedik bizde...teşekkürler canım:)
seninki güneş gibi parlasın
benimikide nehir gibi çağlasım bir ömür dilerim:):)

ismin doğadan lolmasını istedik bizde...teşekkürler canım:)
seninki güneş gibi parlasın
benimikide nehir gibi çağlasım bir ömür dilerim:):)

amin cnm inş bütün bebişler güneş gibi doğarlar:)resim yüklücektim yükleyemedim bu arada ismin senemmi:?

DÜn bebegı 2 ye kadar sallamaktan ÜstÜmden vınÇ geÇmıŞ gıbı agrıyor heryerım uyukladım resmen kanepede anne olmak ne zor

kızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi.. ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..

kızlar haber vereyim dedim hem idrar yolu enfeksiyonu hem su fıtığı varmış.fıtık kendi kendine geçecekmiş.çok şüğkür şimdi daha iyi oldum.ilk fırsatta tekrar yazacağım..

kızlar başka ne iyi gelir ne yapmalıyım çok hapşırıp öksürüyor canım gidiyor yaa

Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari

mafoldumben gözleri kıpkırmızı bebeğimin.. çok da huysuzlanıyo.. karışık bitki çayı yaptım içiyorum.. başka napıyım.. bebeşe bitki çayı olurmu ki acaba

Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari

cnm bnde aynıyım merak etme bide ben doumdan çıktıım kilonun üstüne 3kilo aldım bıktım şişkoluktan ooof ve şuan bile bişeyler yiyorum tatlı çekio hep cnm ama akşam 10da yersem öle olur eşimi bekleyipeyvahedigeldismile

benim bildğim ve anladığım çok emzirmek çok acıkmaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…