2009 Aralık Anneleri

Ne huysuzdu bugun Eylül ya kollarim kopuyor onu evde gezdirirken
dünde zeynep öyleydi burcu..mama aldım bu arada 2 gecedir veriyorum ama içmiyo pek 45 cc filan anca..
sıkılıyo çocuklar bütün gün yüzümüze bakmaktan..bide seninki erkek ya erkek erkeğe sohbet etmek istiyo belkide ebru:))
ayyy çok geçmiş olsun arzucum ya gözünün içine bakıyorum bende zeynebin hasta olmasın diye..inşallah atlatır kısa zamanda..bu arada maşallah ta diyeyim kilosu boyu gayet iyi..
kızlar haber vereyim dedim hem idrar yolu enfeksiyonu hem su fıtığı varmış.fıtık kendi kendine geçecekmiş.çok şüğkür şimdi daha iyi oldum.ilk fırsatta tekrar yazacağım..
çok geçmiş olsun..
Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari

ah burcu ahh bende nasıl yiyorum anlatamam günde bikaç danette,helvalar nutellalar sürekli tatlı istiyo benim canım(

sorucaktım unuttum ogün ne öğretmeniydin sen senem

ben sınıf öğretmeniyim öznür kadrolu ..9 senelik öğretmenim..
doğum iznindeyim diye özel derslerimi bırakmadım zaten isyiyorlar sürekli özel ders
yani bir yandan özel derslere gidiyorum hafta içi 2 günüm dolu sabahtan öğlene kadar...
iyi oluyor bana..seviyorum

bencede iyi olur. bir kadın için en güzel mesleklerden biri öğretmenlik.. devam edicekmisin daha sonra peki annenmi bakıcak nehire

teşekkürler....severek yapıyorum mesleğimi...hem de çok...
evet devam edicem elbette ama bu sene yokum...doğum iznim bitti bende 20 gün rapor aldım..şimdi de oda biticek ücretsiz izne ayrılcam ...zaten sonrasıda yaz 15 gün seminere gidip maaşımı başlatırım yine..ve eylül de kısmetse başlarım 4.sınıftan...annem o zaman bakıcak zaten öğlenciyim sabahçı olsam tam süper olucaktı ama olsun napalım:)

hayırlısı olsun...bebek insanın hayatını değiştiriyor napalım sağlık olsun...
uyudumu seninki?

evt uyudu.. 9 da uyutmaya çalışıyorum artık o saatte uyumaya alışsın diye epey bi sallıyorum derinleştirene kadar ama böyle böyle alışır herhalde:)))

Arzu çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir kuzucuk bir an önce. Nezle grip bizi bile ne kadar zorluyor minicik bedenlerin dayanması daha zor.
Neyseki kilo alımı falan çok iyiymiş kısa zamanda toparlar inş.

mafoldumben gözleri kıpkırmızı bebeğimin.. çok da huysuzlanıyo.. karışık bitki çayı yaptım içiyorum.. başka napıyım.. bebeşe bitki çayı olurmu ki acaba
Bizim doktor az miktarda açık ıhlamur verebilirsiniz demişti.

He heh herhalde Öznur.

Benim de çok karnım acıkıyor bak şimdi yine canım bir şeyler istiyor.
Eve almamaya çalışıyorum nutella falan markette o reyonların 10 metre uzağından geçiyorum.

bende almıyodum nezamandır zeynebede alerji yaptı çikolata ilk zamanlar ama artık pes ettim resmen yiyorum valla:))

teşekkürler öznurcum ve ebrucum.. inşallah hemen geçer.. yavrularımızı korusun Allahım

bende şimdi kzıımın altını deiştirp uyutmaya çalışıcam ve ben yatıcam inş herkese bebişleriyle kesintisiz huzurlu ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…