benim bildğim ve anladığım çok emzirmek çok acıkmaktır..
dünde zeynep öyleydi burcu..mama aldım bu arada 2 gecedir veriyorum ama içmiyo pek 45 cc filan anca..Ne huysuzdu bugun Eylül ya kollarim kopuyor onu evde gezdirirken
sıkılıyo çocuklar bütün gün yüzümüze bakmaktan..bide seninki erkek ya erkek erkeğe sohbet etmek istiyo belkide ebru:))Benimki iki saattir beynimi yedi mız mız. Mama bile hazırlamaya gidemedim yırttı kendini.
Şimdi babası geldi geçti karşısına vıggdı ıgggıdı çığlık çığlığa gülüyor zibidi.
Babası da çatla sen diyor bana. kafamçokkarıştı
ayyy çok geçmiş olsun arzucum ya gözünün içine bakıyorum bende zeynebin hasta olmasın diye..inşallah atlatır kısa zamanda..bu arada maşallah ta diyeyim kilosu boyu gayet iyi..kızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi..ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..
çok geçmiş olsun..kızlar haber vereyim dedim hem idrar yolu enfeksiyonu hem su fıtığı varmış.fıtık kendi kendine geçecekmiş.çok şüğkür şimdi daha iyi oldum.ilk fırsatta tekrar yazacağım..
Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari
off yarın derse gidicem üşeniyorum
sorucaktım unuttum ogün ne öğretmeniydin sen senem
Ya ben bu aralar o kadar cok acikiyorum ki .Deli olcam zaten kilo filan veremiyorum almasam bari
ben sınıf öğretmeniyim öznür kadrolu ..9 senelik öğretmenim..
doğum iznindeyim diye özel derslerimi bırakmadım zaten isyiyorlar sürekli özel ders
yani bir yandan özel derslere gidiyorum hafta içi 2 günüm dolu sabahtan öğlene kadar...
iyi oluyor bana..seviyorum
bencede iyi olur. bir kadın için en güzel mesleklerden biri öğretmenlik.. devam edicekmisin daha sonra peki annenmi bakıcak nehire
sen karar verdin mi? iş konusunda ne düşündün?
evt cnm kesin kararlıyım yarın gidip istifamı imzalayacağım. inşallah hayırlısı böyledir
hayırlısı olsun...bebek insanın hayatını değiştiriyor napalım sağlık olsun...
uyudumu seninki?
kızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi..ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..
Bizim doktor az miktarda açık ıhlamur verebilirsiniz demişti.mafoldumben gözleri kıpkırmızı bebeğimin.. çok da huysuzlanıyo.. karışık bitki çayı yaptım içiyorum.. başka napıyım.. bebeşe bitki çayı olurmu ki acaba
sıkılıyo çocuklar bütün gün yüzümüze bakmaktan..bide seninki erkek ya erkek erkeğe sohbet etmek istiyo belkide ebru:))
ah burcu ahh bende nasıl yiyorum anlatamam günde bikaç danette,helvalar nutellalar sürekli tatlı istiyo benim canım(
Bizim doktor az miktarda açık ıhlamur verebilirsiniz demişti.
He heh herhalde Öznur.
Benim de çok karnım acıkıyor bak şimdi yine canım bir şeyler istiyor.
Eve almamaya çalışıyorum nutella falan markette o reyonların 10 metre uzağından geçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?