hiç bilmiyorum valla nerden buldu,ama buldu şimdi tek isteğim sorunsuz kısa sürede geçmesi da 3 ay 7 günlük ya .ama tek tesellim kaşımayı bilmediğinden iz kalma olasılığı daha düşük kafasını bana sürüp duruyo ya bende hafif hafif elimi sürüyorum başınakorkma birtanem abimin kızıda aşıdan önce geçirdi ama çok sorun olmadı çok çok geçmiş olsun birtanem daha çok minik nerden buldu su çiçeğini
kızlarrrrr oğlum su çiçeğiiiiiii....hastalığı atlattık derken şimdide su çiçeği 15gündür evden dışarı çıkmıyorum kimseyide görmedim nerden geldi bilmiyorum doktor bu aralar baya var su çiçeği dedi umarım hafif atlatırız daha aşı da vurunmamıştı miniğim offff offff...
geldim :)
çok saol cnm umarım çabuk atlatırız allhım başka dert vermesin...geçmiş olsun cnm bnm umarım bebeğin çabuk atlatır allahım bütün melekleri korusun:Saruboceq:
hoşgeldin :))))))
kızlarrrrr oğlum su çiçeğiiiiiii....hastalığı atlattık derken şimdide su çiçeği 15gündür evden dışarı çıkmıyorum kimseyide görmedim nerden geldi bilmiyorum doktor bu aralar baya var su çiçeği dedi umarım hafif atlatırız daha aşı da vurunmamıştı miniğim offff offff...
çok geçmiş olsun arzucum bizdaha yeni yeni atlattık sayılır, düzeni bozuldu ama inşallah sizink bozulmazkızlar arda baya baya hasta oldu teyzeleri.. öksürüyor haşırıyor sesi kısık.. gözler sulanıyor. allahtan bugün kontrolümüz vardı.. dr ventolin diye bir şurup verdi.. gelişimine çok iyi dedi maşşallah.. 6740 gr olmuş boyuda 63 cm olmuş.. 1350 gr almış dr çok beğendi.. sütün çok yramış dedi.. devam dedi.. geceleri mama verdşiğimi hatırlattım günde bir kere iki kere mamayla olmaz bu sizin sütünüz iyi gelmiş bebeğe dedi..ama çok huysuzlanıyo bugün çok hasta yavrum kızşllar dua edin hemen iyileşsin teyzeleri..
geçmiş olsun canımkızlar haber vereyim dedim hem idrar yolu enfeksiyonu hem su fıtığı varmış.fıtık kendi kendine geçecekmiş.çok şüğkür şimdi daha iyi oldum.ilk fırsatta tekrar yazacağım..
ay ne güselllll imrendim, hadi hayırlısı :)evt cnm kesin kararlıyım yarın gidip istifamı imzalayacağım. inşallah hayırlısı böyledir
geçmiş olsun hafif geçirin inşallahhiç bilmiyorum valla nerden buldu,ama buldu şimdi tek isteğim sorunsuz kısa sürede geçmesi da 3 ay 7 günlük ya .ama tek tesellim kaşımayı bilmediğinden iz kalma olasılığı daha düşük kafasını bana sürüp duruyo ya bende hafif hafif elimi sürüyorum başına
hoşgeldinnnnnngeldim :)
yazlık sezonlar çıkmış iyice ne güzel şeyler var yarabbim:)
ama iyice zayıflamadan almıcam kendimle anlaştım
herkese mrb kızlarr
ya bişiy sorcam benim göğüsümün damarları son 2 saattir feci halde dışarı fırladı ve elleyince elime sert ve büyük bişey gelio anlamadımmm da bilen yada yaşayan varmı sanki midemde bulanıooo
ay kızlar niye kimse cvb vermioı çok kötüyümmm:bbo:
emziriyor musun? sut toplanmistir.
banada oluyo arasıra süt toplanıyo pompayla açıyorum ben
çok şişti agrıdan elleyemiyorum bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?