2009 Aralık Anneleri

korkma birtanem abimin kızıda aşıdan önce geçirdi ama çok sorun olmadı çok çok geçmiş olsun birtanem daha çok minik nerden buldu su çiçeğini
hiç bilmiyorum valla nerden buldu,ama buldu şimdi tek isteğim sorunsuz kısa sürede geçmesi da 3 ay 7 günlük ya .ama tek tesellim kaşımayı bilmediğinden iz kalma olasılığı daha düşük kafasını bana sürüp duruyo ya bende hafif hafif elimi sürüyorum başına

geçmiş olsun cnm bnm umarım bebeğin çabuk atlatır allahım bütün melekleri korusun:Saruboceq:

herkese mrb kızlarr
ya bişiy sorcam benim göğüsümün damarları son 2 saattir feci halde dışarı fırladı ve elleyince elime sert ve büyük bişey gelio anlamadımmm da bilen yada yaşayan varmı sanki midemde bulanıooo

geçmiş olsun çok üzüldüm bebişleri hasta olanalra...en kısa zamanda şifa bulurlar dilerim...

dersi kısa tuttum bugün kızımı özledim birde doktorda rapor işim vardı...puff koşturmaca...

yazlık sezonlar çıkmış iyice ne güzel şeyler var yarabbim:)
ama iyice zayıflamadan almıcam kendimle anlaştım

çook geçmiş olsun canım ya çok küçük inşallah çabucak atlatır yavrum benim

çok geçmiş olsun arzucum bizdaha yeni yeni atlattık sayılır, düzeni bozuldu ama inşallah sizink bozulmaz
kızlar haber vereyim dedim hem idrar yolu enfeksiyonu hem su fıtığı varmış.fıtık kendi kendine geçecekmiş.çok şüğkür şimdi daha iyi oldum.ilk fırsatta tekrar yazacağım..
geçmiş olsun canım
evt cnm kesin kararlıyım yarın gidip istifamı imzalayacağım. inşallah hayırlısı böyledir
ay ne güselllll imrendim, hadi hayırlısı :)
geçmiş olsun hafif geçirin inşallah
hoşgeldinnnnnn
yazlık sezonlar çıkmış iyice ne güzel şeyler var yarabbim:)
ama iyice zayıflamadan almıcam kendimle anlaştım

bende bendeeezemuszemus

emziriyor musun? sut toplanmistir.

çok şişti agrıdan elleyemiyorum bilee

tamam tatlım banada oluyordu bazen..şişiyor ve sanki eline bişi geliyormuş gibi oluyor..emizrdiğimiz için ilk akla gelen bu şu anda...sağmayı dene ve biraz da nemli ahvlu ile kompleks yap...geçicektir bence...

(( canım daha çok küçük çok geçmiş olsun...umarım hastalığı ağır geçiren birinden almıştır, o zaman nispeten daha hafif geçirir offf yaaa daha aşısıda yok...Allahım şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…