aman sus nazar değdirme kocana:))
benim kız uyudu nekadar uyur bilmem..biran önce kalkıp evi toplayıp süpürmem lazım biraz ama canım hiç istemiyo.böyle heryeri dağınık görmekte çok canımı sıkıyo offff((
olabilir bnde mamaya başladım annem e söyledim sakın biberonla verme demişti biberon kolay gelirmiş çoçuklara emmek zor gelirmiş sonra kaşıkla veriyorum ama o kdr zorki ağlıo çıkarıo heryerimiz batıyo çok az yiyo yani mama veriyorum diyemem bile yeditemiyorum zaten yersede kusuyor hepsini istemiyor
Ayyynen Öznur. Hem hiçbir iş yapasım yok hem de dağınıklıktan acaip sinirleniyorum. Ne biçim şey anlamadım. Madem yapmıyorsun otur işte mutlu mesut ama yok sinir oluyorum oturduğum yerden.
annemde bu saatden sonra bıberona alışıp memeyı bırakmaz dıyor memeını tadını aldı bırkere o çok kuçukken emmeyı beceremezken bıberon rahat gelir bırakır dıye denıyor dedı ama belli de olmaz bazı veletlereBen de ilk başta çok korkmuştum memeyi bırakır diye. Hatta kaşıkla vermeyi denemiştim küçüktü de o zamanlar. Olmadı olamadı beceremedik kaşıkla vermeyi mecbur biberona geçtim ve çok şükür memeden hiç vaz geçmedi. Hem biberon hem meme veriyorum şimdi ikisine de hayır demiyor.
Ama bırakan bebeklerde varmış sanırım.
u y u m u y o r r r r r r r r r
bugün anlaşmışlar galiba gerçekten, benimkide nasıl huysuz, burun tıkalı, uyumuyor hafif öksürüyo( bi de mama içerken bir kaka yaptı omzuna kadar bilmiyorumkismile
şimdi ıhlamur vericem bakalım iyi gelicekmi??
zaten calpol ve gifrer serum dostumuz oldu :S
Allahım bütün bebeklere iyilik versin...
sporumuda yaptım Allahıma şükürler olsun :)
akşam dersimide çalıştımmı benden ıyısı yok bugun yarında utuye baslarım artık
iyi gibi canım ya çok sağol.. bronşlarda daralma var demesi beni düşündürüuo.. sabahları kuru kuru öksürüyoarzu arda nasıl oldu
geldim amannnnnnn ne gündü
nehirle tanımadığım apartmanlara girip emzirmek zorunda kaldım emrdiven önlerinde haha
daha ötesini yaşarmıyım bilmiyorum belim koptu
kaydirigubbakcemile3daha dıuuuurrrr..geldim amannnnnnn ne gündü
nehirle tanımadığım apartmanlara girip emzirmek zorunda kaldım emrdiven önlerinde haha
daha ötesini yaşarmıyım bilmiyorum belim koptu
amın burcu
burcu sız demıre basladınızmı
evet sadece ve sadece anne sutu aliyosa kabiz olmaz. eger sadece anne sutu aliyor baska bir sey almiyosa kabizlik degil, baska bir sorun vardir. bir de 2. aydan sonra hergun kaka yapacak diye bir sart yok. yapmayabilir. eger huysuz degilse, huzurluysa cok takilmamak lazim. zeytinyagi filan vermeyi ben kendi adima pek onaylamiyorum.
bizden yeni bir haber: kizim artik kendi kendine uyuyor yataginda2 dakika kucagimda sallayip birakiyorum, tepesindeki oyuncaklara baka baka uyuyor
kaydirigubbakcemile3daha dıuuuurrrr..
daha parkda orda burda tuvaletlerini söylemeye başladıklarında pantolonlarını eteklerini sıyırıp ağaç dibine oraya buraya işetcez tuhaf bakışlar eşliğinde... ooooff nerden de aklıma gelir böyle garip şeylerbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?