2009 Aralık Anneleri

bugün anlaşmışlar galiba gerçekten, benimkide nasıl huysuz, burun tıkalı, uyumuyor hafif öksürüyo ( bi de mama içerken bir kaka yaptı omzuna kadar bilmiyorumkismile

şimdi ıhlamur vericem bakalım iyi gelicekmi??
zaten calpol ve gifrer serum dostumuz oldu :S

Allahım bütün bebeklere iyilik versin...

Ayyynen Öznur. Hem hiçbir iş yapasım yok hem de dağınıklıktan acaip sinirleniyorum. Ne biçim şey anlamadım. Madem yapmıyorsun otur işte mutlu mesut ama yok sinir oluyorum oturduğum yerden.

Ben de ilk başta çok korkmuştum memeyi bırakır diye. Hatta kaşıkla vermeyi denemiştim küçüktü de o zamanlar. Olmadı olamadı beceremedik kaşıkla vermeyi mecbur biberona geçtim ve çok şükür memeden hiç vaz geçmedi. Hem biberon hem meme veriyorum şimdi ikisine de hayır demiyor.
Ama bırakan bebeklerde varmış sanırım.

Ayyynen Öznur. Hem hiçbir iş yapasım yok hem de dağınıklıktan acaip sinirleniyorum. Ne biçim şey anlamadım. Madem yapmıyorsun otur işte mutlu mesut ama yok sinir oluyorum oturduğum yerden.

ay bende o moddayım hatta korıdora çıkardım utu masasını gıt gel utule bıtsıne baslayayım dıye 1 parca utulemedım daha

annemde bu saatden sonra bıberona alışıp memeyı bırakmaz dıyor memeını tadını aldı bırkere o çok kuçukken emmeyı beceremezken bıberon rahat gelir bırakır dıye denıyor dedı ama belli de olmaz bazı veletlere
u y u m u y o r r r r r r r r r

1 saat ayagımda uyudu bende o ayagımdayken uyuya kalmışım yarım saat ama çok ii geldi darısı basına

amın burcu
burcu sız demıre basladınızmı

sporumuda yaptım Allahıma şükürler olsun :)
akşam dersimide çalıştımmı benden ıyısı yok bugun yarında utuye baslarım artık

Kızlar bı mÜzık buldum Çok ılgınÇ kolıklı bebekler ıÇın yapılmŞ dınleyen bebek sakınleŞırmıŞ sÖzde ben ındırdım bızım kız dınlıo Öle masum masum sevdı gaz sancısı Çekenlere yardımcı olur belkı

sporumuda yaptım Allahıma şükürler olsun :)
akşam dersimide çalıştımmı benden ıyısı yok bugun yarında utuye baslarım artık

Ben ütüyü tv karşısında dizi seyrederken yapıyorum. Çarşamba ya da perşembe ütü günüm dizilerim var. Başka gün mümkün değil yapmam. :umursamaz:
Bir de eşim bankacı olunca her güne bir gömlek çıkıyor açığa sonra da birikiyor da birikiyor. Sinir oluyorum gömlek ütülemeye de ama ne yapalım mecbur.
Yemeği güzel yapar ama ütüyü beceremez benim adam.

ben severim ütüyü bende ya müzik çalacak ya dizi olacak gömlek ütülemeyi de severim bekarken babam vergi dairesi müdürüydü hala da gömlek giyer ütüyü ben yapardım eşimde şimdi iş değiştirdi eskiden kotla gidiyordu şimdi takım elbise giyiyor ama zeynep rahat bırakmıyor o yüzden ütü zor oluyor

geldim amannnnnnn ne gündü
nehirle tanımadığım apartmanlara girip emzirmek zorunda kaldım emrdiven önlerinde haha
daha ötesini yaşarmıyım bilmiyorum belim koptu

geldim amannnnnnn ne gündü
nehirle tanımadığım apartmanlara girip emzirmek zorunda kaldım emrdiven önlerinde haha
daha ötesini yaşarmıyım bilmiyorum belim koptu
kaydirigubbakcemile3daha dıuuuurrrr..

daha parkda orda burda tuvaletlerini söylemeye başladıklarında pantolonlarını eteklerini sıyırıp ağaç dibine oraya buraya işetcez tuhaf bakışlar eşliğinde... ooooff nerden de aklıma gelir böyle garip şeylerbilmiyorumkismile

valla bizimki istisna o zaman. normal dedi doktor sadece ana sütü alıyor ama en az 4 günde bir çıkıyordu düne kadar. demirede bağlı değilmiş ki dün aldım demir ama bugün de yaptı. yapıları farklı demekki bebeklerinde yetişkinler gibi.

elbette:)
napalım şükür halimize olcak böyle anlar sanırım
sonra çok kolay olsaydu bebek büyütmek 5 er 10 ar yapartdı millet dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…