ne oteli hayırdır? :)
galiba bayılacagım uykusuzluktan dun sadece yarım saat uyudu dıyeakşam 8 de sızdı 10 a kadar 10:30da tekrar uyuttum gece sureklı kalktı sabahta 6 dan berı uyanık eşşeklık ettım keşke uyandırsaydım yada hemen gerı uyumasına ızın vermeseydım
Temzlİk yordu bnİ yaa eŞİmde yok off
ohh ne guzelbugün otelde kalıyorummmm heyoooo....kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım işe yarayacak inşallah 1 hafta sonra agırlaştracagız ona göre bırakmadan devambende başlıyorum şuanda pelinin bulduğu spora hadi bismillah:)) iyi hafta sonları olsun hepinize kızlar....
ewt dogrusun motherandbaby yazınca dedım anam halamı adımı ögrenmedı :)adın pelin biliyorum hatta eskiden pln79 du dimi yanlış hatırlamıyosam bu arada benimkine nazar değdi sabah 5 de kalkıyo gün boyuda artık uyumuyo söylimde bari nazarı geçsin eski haline gelsin uyumuyo uyumuyo uyumuyo çok yoruyo beni hep ağlıyo çok yaramaz sinir uyuz hiçde sevimli değil geçtimi acep nazar bu kadar lafa
adın pelin biliyorum hatta eskiden pln79 du dimi yanlış hatırlamıyosam bu arada benimkine nazar değdi sabah 5 de kalkıyo gün boyuda artık uyumuyo söylimde bari nazarı geçsin eski haline gelsin uyumuyo uyumuyo uyumuyo çok yoruyo beni hep ağlıyo çok yaramaz sinir uyuz hiçde sevimli değil geçtimi acep nazar bu kadar lafa
NAS FELAK İHLAS NAZARA İYİ GELİYOR BEN AYETEL KÜRSİYLE TEFRİCİYE DE OKUYORUM Allah kötü gözlerden korusun yavrularımızı birisi severken demezse siz maşallah deyin en çok anne ve babanın nazarı değermiş maşallah demeden sevmeyin kuzuları
en sonundababası geldi de bizim kinibir hal yoluna soktuk...
fena bişi oldu bu ya:) bizle oturcak laf dinlicek odaları gezicek
etrafa bakıack uzun süre aynı yerde duramaz mış hanfendi:)
volkan konağı izlicek bıraksak
ya evet kızlar benim kide televizyon izliyor ne yapmak lazım
sorma aynıyız şaklabanlık yapmaktan bi hal oldum bugün misafirler geldide rahatladım ellerinden düşürmediler sev sev sev asya bi doydu ilgiye nasıl yorgun düştü uyudu anam yok ben yetişemiyorum 24 saat ilgi bekliyor eşimle biz bi yere kadar yani
Ben ütüyü tv karşısında dizi seyrederken yapıyorum. Çarşamba ya da perşembe ütü günüm dizilerim var. Başka gün mümkün değil yapmam. :umursamaz:
Bir de eşim bankacı olunca her güne bir gömlek çıkıyor açığa sonra da birikiyor da birikiyor. Sinir oluyorum gömlek ütülemeye de ama ne yapalım mecbur.
Yemeği güzel yapar ama ütüyü beceremez benim adam.
iyi geceler kızlar,
kocam yattı uyudu, ben de kızımı doyurmak için bekliyorum, uykum da yok. kuzeyin oğlu var onu dinliyorum, sizde durumlar nasıl?
Pelincim sağolasın, aldım paramı sonunda. 1 ay boşuna beklemişim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?