2009 Aralık Anneleri

bende başlıyorum şuanda pelinin bulduğu spora hadi bismillah:)) iyi hafta sonları olsun hepinize kızlar....

adın pelin biliyorum hatta eskiden pln79 du dimi yanlış hatırlamıyosam bu arada benimkine nazar değdi sabah 5 de kalkıyo gün boyuda artık uyumuyo söylimde bari nazarı geçsin eski haline gelsin uyumuyo uyumuyo uyumuyo çok yoruyo beni hep ağlıyo çok yaramaz sinir uyuz hiçde sevimli değil geçtimi acep nazar bu kadar lafa

Temzlİk yordu bnİ yaa eŞİmde yok off

yormadan yavas yavas yapsaydın keşke

bugün otelde kalıyorummmm heyoooo....kaydirigubbakcemile2
ohh ne guzel
bende başlıyorum şuanda pelinin bulduğu spora hadi bismillah:)) iyi hafta sonları olsun hepinize kızlar....
hadi bakalım işe yarayacak inşallah 1 hafta sonra agırlaştracagız ona göre bırakmadan devam

ewt dogrusun motherandbaby yazınca dedım anam halamı adımı ögrenmedı :)
nas felak surelerını oku degmiştir esra tühh yasaklıyorum sitede yazmayın yazık yavrulara ıyı uykusu veya baska bişeyı neyse ıyı çok şukur deyın geçin detay yazmayın ii deyın bız anlarız yazık kuzulara

cnm evet aynen bizim bebeklere hiç nazar gelmio bnmkide uyuyodu kesintisiz 1haftadır 3 4 gündüür yine uyumuo yaamafoldumben

NAS FELAK ıHLAS NAZARA ıYı GELıYOR BEN AYETEL KÜRSıYLE TEFRıCıYE DE OKUYORUM Allah kötü gözlerden korusun yavrularımızı birisi severken demezse siz maşallah deyin en çok anne ve babanın nazarı değermiş maşallah demeden sevmeyin kuzuları

çok haklısın Melikecim, tefriciyeyi bilmiyorum ama dierlerini devamlı okuyorum bende...hepside Allah'ıma emanet olsun....

en sonundababası geldi de bizim kinibir hal yoluna soktuk...
fena bişi oldu bu ya:) bizle oturcak laf dinlicek odaları gezicek
etrafa bakıack uzun süre aynı yerde duramaz mış hanfendi:)
volkan konağı izlicek bıraksak

sorma aynıyız şaklabanlık yapmaktan bi hal oldum bugün misafirler geldide rahatladım ellerinden düşürmediler sev sev sev asya bi doydu ilgiye nasıl yorgun düştü uyudu anam yok ben yetişemiyorum 24 saat ilgi bekliyor eşimle biz bi yere kadar yani

ya evet kızlar benim kide televizyon izliyor ne yapmak lazım

ben izletmiyorum ya hatta gözü takılmasın diye görüntüyü kapatıyorum sadece ses oluyor şimdi çok zararlı oluyor onların için dikkat eksikliği geç konuşma otistik çizgilerde artış falan hızlı hızlı kareler geçiyor ya özellikle klip ve reklamlar kesinlikle izlettirilmemeli

evet canım
demek böyle oluyormuş
ben ikiz tekiyim anneme ne yapsam az:)

bizimde aynı ebru..neyseki seninki yemekten anlıyo bizde oda yok

iyi geceler kızlar,

kocam yattı uyudu, ben de kızımı doyurmak için bekliyorum, uykum da yok. kuzeyin oğlu var onu dinliyorum, sizde durumlar nasıl?

Pelincim sağolasın, aldım paramı sonunda. 1 ay boşuna beklemişim ya..

gule gule harca orda çıkmadıgı halde aldın dımı o yuzden bu sagol :)
denız yaw sana yakın gıdersen outlete mothercare varsa sepet urunu banada haber verırmısın mesaj at hemen gıderim ben :)
çok memnun kaldım ordan aldıklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…