olabilir bnde mamaya başladım annem e söyledim sakın biberonla verme demişti biberon kolay gelirmiş çoçuklara emmek zor gelirmiş sonra kaşıkla veriyorum ama o kdr zorki ağlıo çıkarıo heryerimiz batıyo çok az yiyo yani mama veriyorum diyemem bile yeditemiyorum zaten yersede kusuyor hepsini istemiyor
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
düzenli yemek yiyebiliyomusunuz siz..benim öğle öğünüm artık yok mesela geçiştiriyorum sürekli
Eylülde oyle . Oksuruyo bi de bogazina kacmis gibi uykusunda da uyaniyo oyle olunca odum de patliyor tabi .
Eylülü kanguruya koyup is yapayim bari
sus bkym hem zayıfsın hem aglyrsun :mymeka:
evet ama kaşıkla zor.istemiyor kusuyorsa niye mama veriyorsun canım sütün yetmiyormu..
arzu naber canım nasıl oldu arda
ya nasıl tek basınıza yıkıyorsunuz bende artık eşimi beklemeden yıkamak ıstyrm vucudunu yıkarımda kafasını nasıl becerırım kı bıde yıkandıktan sonra gydırmek mesele susmaz 40 saat yıkanma bıttı dıye
bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım
mina uyudu hemen yatmam lazım belli olmaz mınaya 2 dk sonra kalkabilirdr y.odasına gdp lacivert storları çekeyım karanlık olmazsa uyuyamamda ben şimdi inşallah 1 saatten önce gelmem yanınıza
uyandııııııııııııııııııııııııııııııııııı
valla ya dün kızdım işten geldi yemek yedik saat daha 8 ben biraz uzanayım dedi sabaha kadar yaa bütün gün bekliyorum geçtim yardım etmesini bari otur 2 laf edelim veya araba çalışmam lazım çıklalım ama nerde uyudu sanki 80 lik dede sürekli uyuyor deli etti beni sanki bütün gün taş taşıdı gece sarılmak istedi arkamı döndüm ne oldu neden kızdın canım diyor yooo sana kızamam ki yüzünü görmüyorum neyine kızıyım dedim uyanınca da aşkım zeynep uyandı diyor sinir oluyorum
pelin uyudu galiba çıkmış inşallah uyumuşlardır
sorma saç maç kalmadı nerdeyse.. heryer kıl içinde.. ağzında burnnda gördükçe alıyorum sürekli sirkeliyorum yatağını yorganını ama yetişmek mümkün değilbenim kız iyice kel oldu
dün dr daydık 4900 olmuş.artıyor artık mamadan sonra.gerçi günde 4 kere 60 cc verdim ama dr günde 3 kereden fazla verme dedi.zor geçiriyorum saatleri ya doymuyor herhalde süt az geliyor yada alıştı biberonun kolaylığına uğraşmak istemiyor.
hayırlı cumalar
sağol öznur.. arda nezlesi hafif geçiyuor allahtan.. ama bronşlardan hala ses geliyor.. doktor daralma var hafiften demişti ıslık sesini alıyorum demişti.. bronşolit başlangıcı da olabilir dedi.. vntolin vermişti işte onu kullanıyorum.
kızlar birde burnunu sinüslerini ve boğazını temizlemek için kid's xlear diye bir ilaç yazdı doktor.. çok yeni bir ilaç herkes çok memnun dedi.. yeni olduğu için biraz zor bulduk eczanecimize getirttik.. %100 bitkiselmiş.. basit bişey burnuna ya eğip akıtıyosun yada sıkıp srey gibi fışkırtıyosun.. hemen iyi geldi.. fizyolojik serum sadece burun deliğini açar dedi bu komple açıcı dedi bunu yazdı ihtiyacı olan denesin derim.. kızlar birde bronşları rahatlasın diye kettle a su kaynatıp hafif üzerine eğip buhar solutuyorum onu kendim düşündüm acaba kötü mü olur iyi mi olur bilgisi olan söylerse sevinirim
sağol öznur.. arda nezlesi hafif geçiyuor allahtan.. ama bronşlardan hala ses geliyor.. doktor daralma var hafiften demişti ıslık sesini alıyorum demişti.. bronşolit başlangıcı da olabilir dedi.. vntolin vermişti işte onu kullanıyorum.
kızlar birde burnunu sinüslerini ve boğazını temizlemek için kid's xlear diye bir ilaç yazdı doktor.. çok yeni bir ilaç herkes çok memnun dedi.. yeni olduğu için biraz zor bulduk eczanecimize getirttik.. %100 bitkiselmiş.. basit bişey burnuna ya eğip akıtıyosun yada sıkıp srey gibi fışkırtıyosun.. hemen iyi geldi.. fizyolojik serum sadece burun deliğini açar dedi bu komple açıcı dedi bunu yazdı ihtiyacı olan denesin derim.. kızlar birde bronşları rahatlasın diye kettle a su kaynatıp hafif üzerine eğip buhar solutuyorum onu kendim düşündüm acaba kötü mü olur iyi mi olur bilgisi olan söylerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?