2009 Aralık Anneleri

evet ama kaşıkla zor.istemiyor kusuyorsa niye mama veriyorsun canım sütün yetmiyormu..

düzenli yemek yiyebiliyomusunuz siz..benim öğle öğünüm artık yok mesela geçiştiriyorum sürekli

fırsat bulursam yiyebiliyorum ama çok çabuk atıştırıyorum..ama dün geceden beri acıkınca mide ağrısı başladı çok korkuyorum yine eskisi gibi tutacak diye.doğumdan 2 hafta sonra şiddetli sırta vuran mide ağrısıyla acillik olmuştum.1 haftada 3 kere tutmuştu.ilaç tedavisinden sonra hafiflemişti ama sanki yine geri geliyor..

Eylülde oyle . Oksuruyo bi de bogazina kacmis gibi uykusunda da uyaniyo oyle olunca odum de patliyor tabi .

benim kızda böyle.bende hep dinlemedeyim..

evet ama kaşıkla zor.istemiyor kusuyorsa niye mama veriyorsun canım sütün yetmiyormu..

sorma cnm ya sütüm var ama bebeğim kilo almıo 2 haftadır falan yavaşladı kilo alımı doktorda mamaya başla dedi ssütüm olduğu için bebek aldanıo ona emio doyuyo tabi bu kez mama istemiyor ama kilo alması içinde mama yemesi lazım herkesin derdi ayrı anlayacağın sen sütüm az diyosun bak bnde sütüm bişeye yaramıyo diyorum inş geçicidir ebrunun oğluda öyle almış toparladı dedi inş yağmurda öyle olur bu arada dünden beri sulukla veriyorum mamayı sende öyle dene istersen damla akıtıyorum ağzına olmazsa şırınga aldırıcam eşime şırıngayla damlatıcam ağzına yavaş yavaş artık hangisi olursa yesin yeterki
hayır korkuyorum ek gıdaya başlayınca nasıl yedircem bn bu kıza çorba falan

arzu naber canım nasıl oldu arda

sağol öznur.. arda nezlesi hafif geçiyuor allahtan.. ama bronşlardan hala ses geliyor.. doktor daralma var hafiften demişti ıslık sesini alıyorum demişti.. bronşolit başlangıcı da olabilir dedi.. vntolin vermişti işte onu kullanıyorum.

kızlar birde burnunu sinüslerini ve boğazını temizlemek için kid's xlear diye bir ilaç yazdı doktor.. çok yeni bir ilaç herkes çok memnun dedi.. yeni olduğu için biraz zor bulduk eczanecimize getirttik.. %100 bitkiselmiş.. basit bişey burnuna ya eğip akıtıyosun yada sıkıp srey gibi fışkırtıyosun.. hemen iyi geldi.. fizyolojik serum sadece burun deliğini açar dedi bu komple açıcı dedi bunu yazdı ihtiyacı olan denesin derim.. kızlar birde bronşları rahatlasın diye kettle a su kaynatıp hafif üzerine eğip buhar solutuyorum onu kendim düşündüm acaba kötü mü olur iyi mi olur bilgisi olan söylerse sevinirim

bende dün 2 defa tek başıma yıkadım babasını bekleyince çok geç oluyo tek yıkamak daha rahat aslında keyif yaparak yıkıyorum kızımı kafasını da dizine koyup yıkayabilirsin

konak bizdede olmuştu zeytinyağı ve mustelenın konak önleyici şampuanı iyi geldi baya ama hala tek tük var

mina uyudu hemen yatmam lazım belli olmaz mınaya 2 dk sonra kalkabilirdr y.odasına gdp lacivert storları çekeyım karanlık olmazsa uyuyamamda ben şimdi inşallah 1 saatten önce gelmem yanınıza

bende gündüz çok zor dalıyorum tam daldığımdada duru hissediyo sanırım hemen uyanıveriyo uyuz :)
uyandııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bizimkide aynı bu aralar başlarda o uyutuyordu bir haftadır ben uyutmaya başladım bu duruma iyi alıştı bende durmuyo uyumuyo diye bahane ediyo gerçi gece kalkıyo bazen ama her akşam erkenden yatma peşinde halbuki ben akşamı zor ediyorum gelsin diye

gözünaydın canım maşallah çabucak toparlar inşallah

Bende alayim bari bundan . Burnumuz cok fena hir hir ses geliyo horluyor sanki oksuruyor genizine kaciyor sanirim

Bende alayim bari bundan . Burnumuz cok fena hir hir ses geliyo horluyor sanki oksuruyor genizine kaciyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…