işte bir tane daha bebe maduru sitede yağmur da mı uyandı
Biraz önce bakıcı tecrübeleriyle ilgili sayfalara baktım. İçime fenalıklar geldi ter bastı.
Ben nasıl oğluşumu bakıcıya bırakıp gidicem iznim bitince çok üzülüyorum aklıma geldikçe.
Fenalıklar basıyor. Daha aylar var ama yine de çok düşünüyorum.
Memuriyete atandığımda sevinmiştim ama şimdi ayrılık zamanını düşünce çok kötü oluyorum keşke atanmasaydım diyorum.
Tek içimi rahatlatan teyzemin olması ve onun refakatinde bakılacak olması. İnşallah o zamana kadar Allah sağlık sıhhatten ayırmaz da gelebilir teyzem.
Offf of zormuş çok zor...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.
kızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?
Dün kontrole götürdük oğlumu.Hiç hırıltı kalmamış çok şükür.ilacı kestik iyileşti oğlum.canım oğlum.tüm hasta bebekler iyileşir inş.biran önce.
Boyu çok uzamış oğlumun.Babam 1.83 dr.a sordu benim kadar olurmu diye seni çok geçer dedi dr.zemuszemus Çok uzun bir oğlum olacak
Biraz önce bakıcı tecrübeleriyle ilgili sayfalara baktım. İçime fenalıklar geldi ter bastı.
Ben nasıl oğluşumu bakıcıya bırakıp gidicem iznim bitince çok üzülüyorum aklıma geldikçe.
Fenalıklar basıyor. Daha aylar var ama yine de çok düşünüyorum.
Memuriyete atandığımda sevinmiştim ama şimdi ayrılık zamanını düşünce çok kötü oluyorum keşke atanmasaydım diyorum.
Tek içimi rahatlatan teyzemin olması ve onun refakatinde bakılacak olması. İnşallah o zamana kadar Allah sağlık sıhhatten ayırmaz da gelebilir teyzem.
Offf of zormuş çok zor...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.
ohh şükür gözünüz aydın hadi iyileşmişiniz allah beterinden saklasınDün kontrole götürdük oğlumu.Hiç hırıltı kalmamış çok şükür.ilacı kestik iyileşti oğlum.canım oğlum.tüm hasta bebekler iyileşir inş.biran önce.
Boyu çok uzamış oğlumun.Babam 1.83 dr.a sordu benim kadar olurmu diye seni çok geçer dedi dr.zemuszemus Çok uzun bir oğlum olacak
bnce doktora git hemen ilerlemeden önlem alırsınızkızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?
amin amiin :Saruboceq:ohh sevindim canım....atlattı kuzu...darısı benim ve bütün hasta bebeklerin başına...
allah bağışlasın yavrunu cnm geçmiş olsun ayrcıahoşgeldin :)benim bulutum 2 aralıkda dogdu fizyolejik reflü var pazartesi kontrole gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?