2009 Aralık Anneleri

bağlantı adresini yanlış kopyalamışım onuda kopyalıyamadım

benimki uyudu en sonunda ama epey cebelleştik:)
babası da geç gelicekmiş bugün bu adam mahsusmu ypaıyor ya

Biraz önce bakıcı tecrübeleriyle ilgili sayfalara baktım. ıçime fenalıklar geldi ter bastı.
Ben nasıl oğluşumu bakıcıya bırakıp gidicem iznim bitince çok üzülüyorum aklıma geldikçe.
Fenalıklar basıyor. Daha aylar var ama yine de çok düşünüyorum.
Memuriyete atandığımda sevinmiştim ama şimdi ayrılık zamanını düşünce çok kötü oluyorum keşke atanmasaydım diyorum.
Tek içimi rahatlatan teyzemin olması ve onun refakatinde bakılacak olması. ınşallah o zamana kadar Allah sağlık sıhhatten ayırmaz da gelebilir teyzem.
Offf of zormuş çok zor...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.

Dün kontrole götürdük oğlumu.Hiç hırıltı kalmamış çok şükür.ilacı kestik iyileşti oğlum.canım oğlum.tüm hasta bebekler iyileşir inş.biran önce.
Boyu çok uzamış oğlumun.Babam 1.83 dr.a sordu benim kadar olurmu diye seni çok geçer dedi dr.zemuszemus Çok uzun bir oğlum olacak

amin ebru...ama sıkma düşünüpte kendini...hayırlısı bakalım

kızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?

benimkide aynı durumda 3-4 gündür...calpol sabah akşam veriyorum.bide gifrer serum yapıyorum günde 4 kere...biraz önce dr u aradım başka yapılıcak bişi varmı die...şu aşamada yok, öksürük ve ateş olursa görmem gerekir dedi...mafoldumben

ohh sevindim canım....atlattı kuzu...darısı benim ve bütün hasta bebeklerin başına...

kmaera yerleştir eve bilmiyorumkismile
yabancıya bırakmak zor gerçekten inş ii biri denk gelir ebrucum

ohh şükür gözünüz aydın hadi iyileşmişiniz allah beterinden saklasın
maşallah maşallah uzuun filinta gibim delikanlı olcak mertefemiz :))fazlada uzamasın kıız gelin bulamazsınız boyuna göre opuyorumnanaktan
kızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?
bnce doktora git hemen ilerlemeden önlem alırsınız
ohh sevindim canım....atlattı kuzu...darısı benim ve bütün hasta bebeklerin başına...
amin amiin :Saruboceq:
benim bulutum 2 aralıkda dogdu fizyolejik reflü var pazartesi kontrole gidicez
allah bağışlasın yavrunu cnm geçmiş olsun ayrcıahoşgeldin :)

arkadaşlar bebeklerinize vitamin veya kan ilacı veriyormusunuz

vitamin doğumdan 2 hafta sonra başlanıyor die biliyorum d vitamini biz kullnıyırz demir ilacı yani kanda 1 hatadır bşlkadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…