ay geçmiş olsun kurtuldun bende çok düşündüm yaptırmak için ama hala karar veremedim ya:uhm:
ay geçmiş olsun kurtuldun bende çok düşündüm yaptırmak için ama hala karar veremedim ya:uhm:
al benden de o kadar birde 1 haziranda işe başlıycam ben başlamadan yaptırsamda iyileşse zor işler zor zor
ben 18 martta başvurdum, 10 gün sonra gelmişti, ama ben bugün gidip alabildim ancak
kızlar ;
milupanın sitesine üye olmuştum...bugün bi zarf geldi büyükçe bi magnet ortasına bebeğin resmini koyuyosun altında da bebekler için yemek tarifleri var...sizde yapsanıza....:lepi:
mrb kızlar bende aralık 2009 annesiyim uzun zamandır siteye üyeyim ama birtürlü nerden başlasam bilemiyorum.arama yaptım birsürü aralık 2009 anneleri topiği var.ve kızımlar iligili o kadar soru varki aklımda bende sizlerle paylaşmak ve bundan sonra kaynaşmak istiyorum...bebeğim 11.12.2009 doğumlu 4 aylık yani..ek gıda için çok erken değilmi ,3,4 gündür beni emmek istemiyor.zaten sütüm yetersizdi aptamil de kullanıyorum.sabahları doya doya emiyor bebeğim.3 ten sonra ağlıyo emerken bitiyo sanırım...ne yapabilirim bi fikriniz varmı kızlar ....
biz geldik
ultrason yarına kaldı sabah tekrar gdicez
kilomuz 6680 olmş 500gr almş norml dedi dr mama yediremiyrm dedim norml gdili zorlama çoçuğu dedi
rotayla ilgili doktorum az önce mail atmış onuda ekliycem şu cadı uyuyunca :)
şimdi evde yer bulup almaya karar verdm kesın banyo kuçuk çmşr makınasının ustnde banyo dlbı var yer bulmam lzm hemen :)aldığımdan beri kullanıyorum canım. kış için süper oluyo benim kurutmaya yerim yoktu balkona astıklarım 3 günde zor kuruyodu bi de kokuyodu.bununla arkadaşın dediği gibi yumuşacık ve mis gibi çıkıyo çamaşırlar bende arçelik 2760 kt var. bende çamaşır mak. üstüne koydurdum yerden tasarruf ve çamaşır transferi kolay oluyo.herşeyi atıp kurutablirsiniz sadece yün kazak çorap vs. atmayın çünkü çekiyo. ben çok memnunum tavsiye de ederim.sanrım hala benim modelde kampanya var
nehir hanımkarma aşısını vurulup gldi çok şükür iyi 600 gr almış
ama nezle olduk hafif şurup içicez...
rotayada 10 gün sonra karar vericekmişiz...
HFZ hayılrlı olsun bu arada:)
bu arada sünnet falan derken 4. ay aşısını unuttum ayın 4 de yaptırıcaktım acaba pazartesi kontrole giderken yaptırsam çok geç olurmu
mrb kızlar bende aralık 2009 annesiyim uzun zamandır siteye üyeyim ama birtürlü nerden başlasam bilemiyorum.arama yaptım birsürü aralık 2009 anneleri topiği var.ve kızımlar iligili o kadar soru varki aklımda bende sizlerle paylaşmak ve bundan sonra kaynaşmak istiyorum...bebeğim 11.12.2009 doğumlu 4 aylık yani..ek gıda için çok erken değilmi ,3,4 gündür beni emmek istemiyor.zaten sütüm yetersizdi aptamil de kullanıyorum.sabahları doya doya emiyor bebeğim.3 ten sonra ağlıyo emerken bitiyo sanırım...ne yapabilirim bi fikriniz varmı kızlar ....
Kizlar babam icin B rh + kana ihtiyacim var . Saginizda solunuzda var midir kan verecek kimse
hemde ne zor
bi iğne oluyo kaç gün yaygarası sürüyo çükünün kesildiğini düşünemiyorum bile :gitme:
ben karar versem sonra babasını ikna etmek var :1no2:
merhabalar
sizin mailden sonra ben de biraz ineternetten araştırma yaptım.
bu konu ile ilgli yazılar var.
ancak bize sağlık bakanlıından konu ile ilgli resmi bir yazı gelmedi.
rtarix türkiye ve kktc de piyasad olan tek rota virüs aşısdır.
rota virüs dnyada ishalden bebek ölümlerininen sık nedenidir.
rotateq abd rotarix ingilizin aşısıdır.
böyle bir açıklama pekiala ticari olarak da düşünülerek yapılmış olabilir.
domuz gribi aşı da böyle idi.
bu nedenle bu konuda kararı verecek olansağlık bakanlığıdır.
gerekli araştırmaları yapacağım. geldiğinizde konuşuruz.
saygılarımla.
yazmış doktorumuz
biz aniden karar verdik sünnetsiz olursa idarar yolu enfeksiyonu daha kolay oluşurmuş hemde küçükken sünnet kolay oluyormuş cuma karar verdik salı yaptırdık
aynen öyle babasını ikna edince de büyükler girer devreye daha küçük diye
bizim doktorda tıcarıde olabılır demıştı beklemedeyız bız şuanmerhabalar
sizin mailden sonra ben de biraz ineternetten araştırma yaptım.
bu konu ile ilgli yazılar var.
ancak bize sağlık bakanlıından konu ile ilgli resmi bir yazı gelmedi.
rtarix türkiye ve kktc de piyasad olan tek rota virüs aşısdır.
rota virüs dnyada ishalden bebek ölümlerininen sık nedenidir.
rotateq abd rotarix ingilizin aşısıdır.
böyle bir açıklama pekiala ticari olarak da düşünülerek yapılmış olabilir.
domuz gribi aşı da böyle idi.
bu nedenle bu konuda kararı verecek olansağlık bakanlığıdır.
gerekli araştırmaları yapacağım. geldiğinizde konuşuruz.
saygılarımla.
yazmış doktorumuz
iyiym sen nasıl oldunpelin naber nasılsın ? mina nasıl?
kızlar selam:))
kayınvalidemle temizlik yaptık mutluyum:)) temiz evin herşeyi başka oluyor vallahi..
sünnet konuşulmuş bizde eşimle yaptırmayı düşünüyoruz.. kısmet bakalım..
senem sen nasıl oldun daha iyi misin ?
pelin kuran ne zaman okutuyodun sen yazmştım geçmişte görmedin sanırım elbise gelinlik falan giydircenmi minaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?