2009 Aralık Anneleri

ay geçmiş olsun kurtuldun bende çok düşündüm yaptırmak için ama hala karar veremedim ya:uhm:

biz aniden karar verdik sünnetsiz olursa idarar yolu enfeksiyonu daha kolay oluşurmuş hemde küçükken sünnet kolay oluyormuş cuma karar verdik salı yaptırdık

hemde ne zor
bi iğne oluyo kaç gün yaygarası sürüyo çükünün kesildiğini düşünemiyorum bile :gitme:
ben karar versem sonra babasını ikna etmek var :1no2:

kızlar ;

milupanın sitesine üye olmuştum...bugün bi zarf geldi büyükçe bi magnet ortasına bebeğin resmini koyuyosun altında da bebekler için yemek tarifleri var...sizde yapsanıza....:lepi:

ne zamn üye olmştun bn hamilyken üye olömuştum milupaya

hoşgeldin.bende sürekli okuyorum ama fazla yazamıyorum. Benim bebeğimle aynı gün doğmuş seninkide.Sanırım mama verenler 4. ay bitiminde ek gıdaya başlıyorlar. Diğer arkadaşlar daha çok yardımcı olucaklardır.

hadi ıyı almış kılo gznaydın inş.ultrsnda ii çkck

şimdi evde yer bulup almaya karar verdm kesın banyo kuçuk çmşr makınasının ustnde banyo dlbı var yer bulmam lzm hemen :)
nehir hanımkarma aşısını vurulup gldi çok şükür iyi 600 gr almış
ama nezle olduk hafif şurup içicez...
rotayada 10 gün sonra karar vericekmişiz...

HFZ hayılrlı olsun bu arada:)

hadi gçmş olsun nehıre

bu arada sünnet falan derken 4. ay aşısını unuttum ayın 4 de yaptırıcaktım acaba pazartesi kontrole giderken yaptırsam çok geç olurmu

arayıp sorsana hemen

hoşgeldin hayırlı olsun bebiş
mama verıyrsan 4.ayda basla ek gıdaya tavsıye edılen o
kaç kılo aldın hamılelıkte kacını verdın :roflol:

Kizlar babam icin B rh + kana ihtiyacim var . Saginizda solunuzda var midir kan verecek kimse

inş bulursunuz cnm ya b pozitf bzde hç yok duymadım biz 0 pozitif yağmur 0 negatif :)
ailede a pozitf geneli bulunan bi kan ama sanırım b pozitf dimi

merhabalar
sizin mailden sonra ben de biraz ineternetten araştırma yaptım.
bu konu ile ilgli yazılar var.
ancak bize sağlık bakanlıından konu ile ilgli resmi bir yazı gelmedi.
rtarix türkiye ve kktc de piyasad olan tek rota virüs aşısdır.
rota virüs dnyada ishalden bebek ölümlerininen sık nedenidir.
rotateq abd rotarix ingilizin aşısıdır.
böyle bir açıklama pekiala ticari olarak da düşünülerek yapılmış olabilir.
domuz gribi aşı da böyle idi.
bu nedenle bu konuda kararı verecek olansağlık bakanlığıdır.
gerekli araştırmaları yapacağım. geldiğinizde konuşuruz.

saygılarımla.

yazmış doktorumuz

sağlık bakanlığı 1 hafta sonra açıklayacakmış

biz aniden karar verdik sünnetsiz olursa idarar yolu enfeksiyonu daha kolay oluşurmuş hemde küçükken sünnet kolay oluyormuş cuma karar verdik salı yaptırdık

geçmiş olsun canım bebişe. hayırlı olsun Allah damatlıklarını da göstersin inş.:)

kızlar selam:))
kayınvalidemle temizlik yaptık mutluyum:)) temiz evin herşeyi başka oluyor vallahi..
sünnet konuşulmuş bizde eşimle yaptırmayı düşünüyoruz.. kısmet bakalım..

hoşgeldin canım. 4. ay kontrolüne gitmedin daha sanrıım. doktorunla görüş kilo alımı iyiyse başlatmaz büyük ihtimal ama azsa ufaktan başlatır.bide bu aralar bebeklerin hepsi huysuz gündüzleri ondan olablir mi?

kızlar arda hep gülüyordu maşallah ama, bu hafta kahkaha atmayı öğrendi sanırım bül bül gibi resmen şakıyor kuşumm.. maşşallah

senem sen nasıl oldun daha iyi misin ?
pelin kuran ne zaman okutuyodun sen yazmştım geçmişte görmedin sanırım elbise gelinlik falan giydircenmi minaya

bizim doktorda tıcarıde olabılır demıştı beklemedeyız bız şuan
pelin naber nasılsın ? mina nasıl?
iyiym sen nasıl oldun
mına ya bir geliyorlar arada cıyak cıyak aglıyo susturamıyorum 10 dk sanırım diş diş kaşıyıcı jel falan suruyorum o an krız geldıgınde umursamıyor ama sonra rahatlyr
ama ne krız canı yanıyor gıbı bagıra bagıra aglıyor

kızlar selam:))
kayınvalidemle temizlik yaptık mutluyum:)) temiz evin herşeyi başka oluyor vallahi..
sünnet konuşulmuş bizde eşimle yaptırmayı düşünüyoruz.. kısmet bakalım..

arzu ne ayaksın ya
buluşmalarda yoksun anladık ama buralarada ugramaz oldun arada 2 yazıp kaçıyorsun
bizdede bebiş var bızde çook musaıd degiliz ama hergun gırmeye çalışıyoruz
kızıyorum bak ona göre

senem sen nasıl oldun daha iyi misin ?
pelin kuran ne zaman okutuyodun sen yazmştım geçmişte görmedin sanırım elbise gelinlik falan giydircenmi minaya

yarın cnm
gıydırecegım teyzesı mevlud takımı almıştı oluyor hala Allahtan nasıl şeyse 40 ı içinde mevlut okunur bızım kıyafet 5 aylıkkende oluyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…