2009 Ekim Anneleri sezaryen kilolarını nasıl verecek?

yagizimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
6
0
86
38
Aydın
ekim ayında doğum yaptım.30 saatlik normal doğum sancısından sonra acil şekilde sezeryana alınan bir anneyim.5 kilo fazlam kaldı doğum kiloma dönmem için.nasıl kilo vereceğim ben ya:) yardım edin.bebeğimi emzirmiyorum o yüzden her yönteme açığım

5 kilo mu dert ettiğin şeye bak:))) bende 20 kilo olunca 5 kilo şaka gibi geliyor. Ama madem 5 kilo var amazonunda dediği gibi spor yapacaksın mekik çek mesela

Aynı sorun bendede var, ideal kilom 67-68 hamile kaldıgımda 72 idim 92 ile doğuma gittim simdik 80 kiloyum, kendimi domuz gibi hissediyorum 5 aydır üstüme 2 kot hariç hçbirsey almadım eski kotlarıma ancak kolum giriyor. Ve halen sadece emziriyorum... Sorun surada kızımda süt alerjisi ve gaz sorunu oldugu için hamur işi, et ve kabak dışında hiçbirsey yiyemiyorum. Kahvaltı deseniz sadece zeytin ve bolcana ekmek(( Spor yapayım diyorum ama anne sütü için en önemli seylerden birinin dinlenme oldugunu okudukça onuda yapamıyorum. Bebeğim alerjik oldugu için maksimum sütü verebilmeliyim ona ama bu ara kendimi yitiriyorum, aynaya bakmak sokaga cıkmak istemiyorum... Çok büyük bir ikilem bu(

hahahaha 5 kilo dedigin nedir ayol cerez gibi bisi zemuszemus
benim gibi her daim 50 kilo olup simdi 75 olsan napardin sempatiksalakcinni

o dert bendede var benimde 5 kilo vermem lazim ekmegi kestim ama hala veremedim.benim göbek var mekikde cekemiyorum sezeryan oldugu icin ne yapacam bilmiyorum yazda geliyor.acil vermem lazim

kızlar bende tüp bebek yaparken 20 kilo aldım 100 kiloyla hamile kaldım allahtan boyum uzun 113.5 le doğuma girdim 102 kilo kaldım doğumdan sonra şimdi ise oğlum ek gıdayı reddedio 6 aylık ve ben 105 kilo civarındayım ve napıcamı bilmiorum banada yardım edin walla

bende 57 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 60 kiloya düşmem lazım çünkü 57 kiloyla çok zayıf oluyorum eşimde istemiyo...üff ya bu kilo derdi nolcak yaaaaaaaa

slm arkadaşlar 65 kiloyla hamle kalmıştım 79 kiloyla doğum yaptım ve şuan 73 kiloyum ve 65 olmam lazım yine geçen yıl soğan suyuyla 15günde 7klo vermiştim sütümüde vermiorum artık nasıl olsa tekrar başlıcam...

o nasıl bişi cnm ya tarif rica etsem

seninle ayni durumdayim bende 24 saate yakin bekletildim ve acilen doguma alindim bebegin kalp atislari yavasladigi icin....egzersiz yapmayi dene canim 6 ay oldu artik bisey olmaz..hafif egzersizler yap....a.s

aynı dertten muzdarip biri olarak ah ah diyorum.67 ile hamile kaldım şimdi 83 kiloyum bebişim 6 aylık oldu .yediklerime yeni yeni dikkat ediyorum.umarım veririm bu kiloları.bebişim çok huzursuzdu çok gazı oldu ayrıca 20 günlükten sonra kakasını yapmamaya başladı hergün sabah dereceyle kendim yaptırdım susmadan ağlayan bir bebekti.bana yardımcı olacak kimsemde yoktu .öğretmenim ve malum çalışma hayatından sonra evde kalınca bunalıma girdim resmen girip çıkıp yedim.tabi sonunda 83 oldum.boyum 170.ama şişko duruyorum.şükür o günler geçti bebeğim 6 aylık oldu .bakıcısıda başladı.evet artık kendimle ilgilenmenin zamanı geldi.inşallah en kısa sürede gidecek kilolar

ben de aynı durumdayım..kilomu söylemeye utanıyorum(2 hafta sonra da göreve başlıycam...kıyafet yok(eşim de kendini çok saldın diyo, haklı..diyetisyene mi gitsem acaba...emzirdiğimi söylerim belki uygun bi diyet verir...

kızlar inernette soğan suyuyla zayıflayabilirsiniz diye yazıyor,denesem mi acaba... hem doğal ve çok yararı varmış... artık ek gıdayada başladık emiyor ama tabii eskisi kadar değil...

kızlar inernette soğan suyuyla zayıflayabilirsiniz diye yazıyor,denesem mi acaba... hem doğal ve çok yararı varmış... artık ek gıdayada başladık emiyor ama tabii eskisi kadar değil...

soğan süt de yapar ama...yanlış bişi yapmayalım bi de neyin nesiymiş bu diyet paylaşır mısın canım??

Prof. Dr. AHMET MARANKı Kuru SOĞAN SUYU Kürü ıle Zayıflama tarifi. Şeker hastaları ve kilosu fazla olanlar için Ahmet Maranki kuru soğan suyu kürü tavsiye ediyor. Soğan suyu kürü nasıl yapılır? Soğan kürü nasıl hazırlanır? Faydaları nelerdir?

Şeker hastaları, diyabetliler için ve kilo fazlası olanlar için Ahmet Maranki soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
kaynak: http://www.dogalveguzel.com/ahmet-maranki-kuru-sogan-suyu-kuru-ile-zayiflama.html

kızlar internette bununla ilgili çok yazı var , bi araştıralım bakalım...

sağol canım bi araştırayım benCADIARZU

benim kilom yokda göbek var yaaa su göbek tamamen inermi dersiniz..egzersizlere basladim ama simdilik kolay hareketlere sonra ilerleticem.

sogan suyu saracoglundada var canlarim. kadinlarda cok güzel rahim temizleyiciymis. adet düzensizligi ne filan iyi geliyor. ama belirli bi süre iciliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…