kızlar dün bir bardak içim,bugünde... acayip ter atıyorum alev alev yaaa :)) sanırım işe yarayacak gibi...
zuzum kaynadığı için kokusu kalmıyor,kötüde değil tadı hem... sütümde de herhangibir değişiklik yok şimdilik...
bluuucüm ya gene de bi doktora sorsak mı..benim içim rahat etmiyo..p.tesi randevumuz var..ben bi sorayım da ondan sonra başlıyım..
alkisalkisalkis haydi sorr soorrr... alkisalkisalkis
sor bakalım canım ne diyecek,sabırsızlıkla bekliyorumbluuucüm ya gene de bi doktora sorsak mı..benim içim rahat etmiyo..p.tesi randevumuz var..ben bi sorayım da ondan sonra başlıyım..
kaydirigubbakcemile3 benim iştahı pek kesti diyemem ama dün bir bugün iki :)) belkim sonra keser CADIARZU
hımm hadi bakalım işe yarar umarım..şimdilik kararsızım ama deneyebilirm belkimmm..iştahı kesiyomuş öööle yazıyo..şu tatlı isteğini çekip alsın başka da bişiy istemem :))
içtim valla burnumu tıkadım tek seferde içtim emzirdiğim için içemiyordum bebeğim aşırı gazlıydı dr soğandan uzak dur çok gaz yapar dedi ve şimdi memeyi bıraktık hemen başlıcam...
hımm hadi bakalım işe yarar umarım..şimdilik kararsızım ama deneyebilirm belkimmm..iştahı kesiyomuş öööle yazıyo..şu tatlı isteğini çekip alsın başka da bişiy istemem :))
merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?