kızlar selam ubda benim kızım 19+6da ama malesef utandı çok sestnde irkti elleriyle yüzünü kapadı açmadı pazartes itekrar görcez renklide net şekilde doktorumuz çagırdı yüzünü görelim die [URL=http://img188.imageshack.us/i/yasko026.jpg/][/URL]
oyyy keremim musyas maasallah bebişlerinize yaaa:))) cok dadlular dogunca nasıl olacaklar kimbilir..musyas seni,n kızın cok nazlı olacak hazır ol:)))
geldim şekerim netten bebk mobilyalarına bakıyordum sen nasıslın iyi misinsengözlerimebaksanabyasemin niye konusmuyon kiz
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh alkisalkisalkis
elam nerelerde ??
kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:
kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:
ajkumm yemekteydim yeni geldim, çok yemişimm nefess alamıyomm-tatlicadiarzu-
ajkumm yemekteydim yeni geldim, çok yemişimm nefess alamıyomm-tatlicadiarzu-
afiyet bal şeker yağ olsunn hehe kilo ile aran iyi sanırımm delikafadulden ben 7 kilo almışım yaaa sinirlerim bozuluyoo ama genede yiyorumm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?