kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:
benimkide öyle oldu kıs resmi koymasam kimse görmedi sahbahtan beri yazıyom hehe olsun ben eşlik ediyom sizlere görende sagolsun gö:enbuyukkk:rmeyende mobilya için okadar yazdım ama neyseeeecanım üüzlme ınan bana o kadar oluyokı yoğunluktan görülmüyo bıle mesajlar ban ben bebeğin usg resmını koydum 2 sayfa oteye 3-4 kişi yorum yaptı sonra olece kaldı sayfalar çabuk ilerliyor..
afiyet bal şeker yağ olsunn hehe kilo ile aran iyi sanırımm delikafadulden ben 7 kilo almışım yaaa sinirlerim bozuluyoo ama genede yiyorumm kaydirigubbakcemile3
benimkide öyle oldu kıs resmi koymasam kimse görmedi sahbahtan beri yazıyom hehe olsun ben eşlik ediyom sizlere görende sagolsun gö:enbuyukkk:rmeyende mobilya için okadar yazdım ama neyseeee
Keremim Musyas canlarım şimdi geri dönüp okuyunca gördüm.
Nasıl bişeymiş bu yaaa. Ben yaptırmakta kararsızdım fazladan radyosyon diye. Ayy şimdi çok heyecanlandım. Kesin görmem lasım bebişimi. Hemde daha 6 ay bitmeden ne kadar net belli yüzü yaa. Gerçi Musyasın kısı utanmış yüsü görünmüyo ama, o da tam cenin pozisyonu dedikleri gibi duruyo. Maşallah kısslar 41 kere
gülücancım bende çatlak yok ama krem sürüyom pregnecare diye bi krem aldım şuan çatlağım yok umarım olmazzz kaydirigubbakcemile2
kuşum ya renkli dopplerde ışık ve ses radyosyon çokmuş doktor girmeden söyledi bebek çok etkileniyomuş bianda ses ve ışıgı görünce kendini kasıyo elleriyle yüzünü örtüyomuş ama ben mecbur yaptırdım böbreklerimdeki taş harekete geçti mesaneye sıkıştı bebegi etkiliyomu die yaptırdım pazartesi tekrar bakılcak ona göre taşlara müdehale edilcek dua edinde sorun çıkmasın bizde yaaa
slm kısslar ben de yemek yiyip geldim şimdi..
Wrose canım bende 5i geçtim çok üsülüyom. Hiç planladığım gibi gitmiyo. Üstelik çatlaklar başladı.
Senin ilk bebeğinde nasıldı, aldığın kilolar çabuk gidiyomu. bi de çatlak olayını napmıştın, bişiy sürmüşmüydün
amma da sorrdum heeee delikafadulden
yasemın benım keremdede bu beişimdede utanma haya yok valla analarına çekmemişler heryerleri açık valla...
yaptır canım çok güzel oluyo yaaa...ben bişey demeden dr süpriz yaptı gösterdi bana
kızlar yüzünüz için güneş kremi filan kullanıyormusunuz hamile maskesi mi ne deniyordu o oluşmasın diye benim sanki alnımda biraz var siyah lekeler birde açık tenli olunca çok müsait ne kullanmam gerekir yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?