2009 Ekim Anneleri

bide bişi sorcam kıslarr.ben önümü görmüorum artık..:=)ağdamı yaptrıosnz hala ağda sakıncalı son 2 ay die biliorum ve ben permatik vurmştum en son
saten ağdayla çok acıo kasıyorum kendimi o hç ii değilmşş kamaktan doğurvericem nerdeyse felakaet canm yanıo çnkü siz napıoszzz permatiğe vuran varmı

bizim arkadaşta sezeryan olmuştu gelen giden bakıyo dedi en sonun açtım indir kaldır onlarlamı uğraşcam dedi

kaydirigubbakcemile3

evet benimkide bu aralar uyutmuyor beni yaramazim benim yesin annesi onun pipisini:asigim:

he yesin kaydirigubbakcemile3

amiinn ilkayımm..açç diyosuunn..e açıym senin içinn..açarken de dicem ki bu ilkaay içiinnnkaydirigubbakcemile3

:roflol: gören gördü nede olsa açık aklsın hava alır beklerken :roflol:

kaydirigubbakcemile3

bende mecburiyetten permatik vuruyom zaten zor görüyommmmmsırnaşık şey

ben permatikle yapamam canim cok kasinti yapiyor mahvediyor o insani ..agdaya devam valla..hem daha uzun zaman suruyor cikmasi..sen aliskin degilsin sanirim agdaya..

evet bedne zorlanıyorum kendim yapıyorum yarın akşam yapıcam mesela ağda
jlet çok feci bişi ya sert çıkıo kaşıntı yapıo
ağdacıya gitmeyde utanıyorum çok kendi kendime çabalaıcam yarın ama çok zor olcak 10 dakkalık şey 1saat sürcek kesin

canim kizkardesin falan yokmu yapsin benimki yanimda olsa ona yaptirirdim valla...bende idemem agdaciya gitsemde anca bacaklarima yaptiririm...

bende agda yaptırıom gözdecim 15 yaşımdan beri agda ,jilet vurma ya bu sıcaklarda başedemezsin canım çok kötü olur , alışmamışsın demekki ben kuaförde aldırıom 10 dkda işlem tamam 1 ay rahat ediom

ya kızlar bu ayrı ayrı mesaj yazmayı nasıl yapıyonuz ben beceremedim bi türlü anlatın bakem

canim kizkardesin falan yokmu yapsin benimki yanimda olsa ona yaptirirdim valla...bende idemem agdaciya gitsemde anca bacaklarima yaptiririm...
yok olsada asla açamam kardeşime kızz ben anca kocama bide doktorlara açmaya alışıkım :kedi:kaydirigubbakcemile3

yaa şu ağdacıya bi cesaret edebilsem 10dakakda bitiyo biliyorum yarın akşam yapamassam kendim mecbur gidicem sanırım :kedi:

mehay ben ağda yaptım görsen felaket oldum ilkdefa öle oldu uzun zaman yapmamştım sonra brden ağdaya vuruncamı öle oldu acaba bilmiorum beyaz beyaz küçük sivilceler çıktı intihap gibi bepanthen felan kullandm canm çok yandı bana alerji yapıo ağda.ki bide sen alşmşsndr acı hissetmiosndr.dedim geçen gidim kuaföre başlım ağdaya ama son ay sakıncalıymş ağdacıda kabul etmedi beni saten yapmam dedi.bende dedim madem gene permatk olucaksa ne die başlım ağdaya

ya kızlar bu ayrı ayrı mesaj yazmayı nasıl yapıyonuz ben beceremedim bi türlü anlatın bakem

canim toplu mesaji diyorsan ...mesajindan alinti yapmak istedigin kisilerin mesajlarinin yaninda mq var oraya tikla ve en son tikladiginin yanindaki alinti yap yerine tikla hepsini birden alinti yapmis olursun...sonra ayri ayri mesaj yaz gonder..

canım yazıalrın altında no varya
alıntı yapın yanında kime cevap verceksen o kişinin altındaki no ya basıp en son cevap yaza tıklıcan solda en altta sayfanın

yok canim yaa teyzem doguma gitmeden bir gun once agda yapti biseycikte olmadi yapan bircok kisi taniyorum son aylarda..ben aliskinim ama canim hic yanmiyor degil katlaniyorum kaniyor bile bazen..

canim toplu mesaji diyorsan ...mesajindan alinti yapmak istedigin kisilerin mesajlarinin yaninda mq var oraya tikla ve en son tikladiginin yanindaki alinti yap yerine tikla hepsini birden alinti yapmis olursun...sonra ayri ayri mesaj yaz gonder..

anam ben ordaki harfleriş no olarak algılıom hep bide tarif ediom kıza :roflol:

handan bende ağda yapıodum ama bıraktım nezamn hatrlamıom olmştr 1 sene.bu sefr tekrar başladm ama bana çok kötü alerjhi yaptı intihap gibi bayz apse gibi oluo çok acıo.şimdi alışıkta değilim çok acıcak ve çoık kasıcam zararı olurmu kısda dediki ben yapmam sana kokrtm senden ben dedi..şimdi sertleşti kıllar emnm çok acır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…