- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
mersi şekerim oldu mu kicanim toplu mesaji diyorsan ...mesajindan alinti yapmak istedigin kisilerin mesajlarinin yaninda mq var oraya tikla ve en son tikladiginin yanindaki alinti yap yerine tikla hepsini birden alinti yapmis olursun...sonra ayri ayri mesaj yaz gonder..
canım yazıalrın altında no varya
alıntı yapın yanında kime cevap verceksen o kişinin altındaki no ya basıp en son cevap yaza tıklıcan solda en altta sayfanın
handan bende ağda yapıodum ama bıraktım nezamn hatrlamıom olmştr 1 sene.bu sefr tekrar başladm ama bana çok kötü alerjhi yaptı intihap gibi bayz apse gibi oluo çok acıo.şimdi alışıkta değilim çok acıcak ve çoık kasıcam zararı olurmu kısda dediki ben yapmam sana kokrtm senden ben dedi..şimdi sertleşti kıllar emnm çok acır.
mersi şekerim oldu mu ki
oldu mu şekerimmm:roflol:
benim kuaförümde doguma kadar yaparıom dedi burdan doguma giden çok oldu dedi bişi olmaz kıslar ya benim kocam beni almaaya gliomuş işten erken çıkcam patrona sölümce öpüom sizi by by
benim kuaförümde doguma kadar yaparıom dedi burdan doguma giden çok oldu dedi bişi olmaz kıslar ya benim kocam beni almaaya gliomuş işten erken çıkcam patrona sölümce öpüom sizi by by
anam ben ordaki harfleriş no olarak algılıom hep bide tarif ediom kıza :roflol:
eğer kendini çok kasıyosan yaptırma
ilkinde acır acırsa sonra sende alışrısın gerçi
dikkatli bakmayinca oyle gozukuyor MQ aslinda..
olsun canım ben anladım ha no ha mQ BOŞ VERSENE:roflol:
nee konuşuyonuss kıslar????
işimm vardı ilgilenemedim sizlen ösledinismi beniizemuszemus
yok hic lafin bile gecmedinaniknanik
çeneniniz kopsun emii:umursamaz:nerdeysee 20 sayfa yazmışınızkafamçokkarıştı şeyimi yırtsam okuyamam genede:1closedeyes: varmıı bensiz geçilmeyecek bi konu diyin banaaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?