2009 Ekim Anneleri

canim toplu mesaji diyorsan ...mesajindan alinti yapmak istedigin kisilerin mesajlarinin yaninda mq var oraya tikla ve en son tikladiginin yanindaki alinti yap yerine tikla hepsini birden alinti yapmis olursun...sonra ayri ayri mesaj yaz gonder..
mersi şekerim oldu mu ki
canım yazıalrın altında no varya
alıntı yapın yanında kime cevap verceksen o kişinin altındaki no ya basıp en son cevap yaza tıklıcan solda en altta sayfanın

oldu mu şekerimmm:roflol:

benim kuaförümde doguma kadar yaparıom dedi burdan doguma giden çok oldu dedi bişi olmaz kıslar ya benim kocam beni almaaya gliomuş işten erken çıkcam patrona sölümce öpüom sizi by by

eğer kendini çok kasıyosan yaptırma
ilkinde acır acırsa sonra sende alışrısın gerçi

benim kuaförümde doguma kadar yaparıom dedi burdan doguma giden çok oldu dedi bişi olmaz kıslar ya benim kocam beni almaaya gliomuş işten erken çıkcam patrona sölümce öpüom sizi by by

güle güle tatlım kendine ve beişimize iyi bak yarın görüşürz inşallah bak 9 kirazdan fazla yeme heeeenaniknanik

bende artık görmüyorum ama ayna yardımıyla yaparım sanırım ağdayı.jilet hemen çıkıyo onla uğraşmakta mesele doğuma yakın elimiz bile uzanmıak belkio zaman kuaför şart.
iyi akşamlar handan

kızlar eksik listenizi hazırlıyonuz mu bakayım ben aklıma geldikçe ekliyom bi şeylerzemuszemus

nee konuşuyonuss kıslar????
işimm vardı ilgilenemedim sizlen ösledinismi beniizemuszemus

çeneniniz kopsun emii:umursamaz:nerdeysee 20 sayfa yazmışınızkafamçokkarıştı şeyimi yırtsam okuyamam genede:1closedeyes: varmıı bensiz geçilmeyecek bi konu diyin banaaCADIARZU

he ela özledkk ela kıs ağdaya devam edionmu..yeni konmz ağda.ben bırakmştm sonra yenden başladm başlaynca bana çok alerji yaptı.şimdi gene başlasammı diom kıllar sertleşti çok kasınca bebeğe zarraı olurmu diom..bide son aylar ağda saten yaptramazmşzz.e öyleyse ne die başlayım diom başlıucaksam doğmdan sonra diom ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…