2009 Ekim Anneleri

nee konuşuyonuss kıslar????
işimm vardı ilgilenemedim sizlen ösledinismi beniizemuszemus
ajkum sen özlenmicek hatun musun baktım bi ara bu aarzi olmuş çıktın diye düşündüm yoğun muydu işler
amac sana anlatabilmekti zatendelikafadulden

mersi canım yardımcı olduğun içinopuyorumnanaktan

nann işe dalıncaa saati unutmuşum hadi ben kaçıyom garii görşürüz iyi akşamlarrzemuszemus
gözdecim senin kılların hakkındaki yorumumu yarın yapacamkaydirigubbakcemile3 sabırsızlıklaa bekle beniisırnaşık şey

o hoca çok bilmesin bakalım. vaaz verecek konu mu bulamamış .bi bu konu kaldı. ffffsinir oluyorum böyle şeylere.

nan ela bekleyemm sen bana yorumunu yap yoksa gidiom ben kuaföre dersenz kassan bişi olmas gidiom hemen harlanıom ama zararsa bebeğe hç gtmim.

güle güle canım kendine iyi bak kıl yorumunu merakla bekliyozzzzzopuyorumnanaktan

millet kıl yoldurma dersin de anacım:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen öle kuuzm yaa..mezuniyet vs varmş oha hçmi sıkıltrmas gene açkta kaldm bak:)))beni permatk paklar yarn dr var saten.kuaförde dolu.aslında blsem bebişe bişi olmıcak gider hemen yaptrırım güzellk salonu dolu burda amaaaa.

kızlar ben ağdayı ilk düğünümn öncesinde yaptırmıştım yaptırmaz olaydın fısır fısır kabardı şeyim olcak işmi yani bide su topladı çok sinir olmuştum olan kocama oldu:kedi:

ben de jiletle alıyorum kızlar, artık görümyorum kutuyu mutuyu tabii. el yordsamıyla idare ediyorum şimdilik hehehe. öyle ağdaya falan da gidemem çok utanırım. idare edebildiğim yere kadar idare edicem sonra eşimden yardım isterim napim..:kedi:

selam annişler napıyosunuz???? ben hala istanbuldayım eşimde yurt dışına gitti cuma günü... hem kocamı hem evimi hem düzenimi çok özledim.. gerçi evimize döndüğümüzde de bu sefer annemleri özleyecem. ve 28. haftadan sonra çok zorunlu kalmadıkça yolculuk vermiyolar.. sanırım allah kısmet ederse bi daha doğuma kadar annemleri göremeyecem... her halikarda buruğum(((((

selam güsel annişler cnm bende tam tersi 8.aydan itibaren annemde kalcam evimi özlicem doktorum annemnin orda istde çünkü şimdiden hasretlik oldu düşününce bile

selam güsel annişler cnm bende tam tersi 8.aydan itibaren annemde kalcam evimi özlicem doktorum annemnin orda istde çünkü şimdiden hasretlik oldu düşününce bile

valla insanın evinden uzak olması çok zor.. bi de ben fazla düzenci bi insanım başka yerde daralıyom zaman zaman. amma annemi de çok zölüyom tabi.. ama 2 haftadır da evimden uzağım...

kıslarr ne güzel annişleriniz yanınızda ya benim gibi olsanın annemi hamiş olalı hiç görmedim onca badireler atlattığım halde ama sağlık oldsun herkes evinde mutlu olsun ben her halikarda özlüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…