iyi akşamlar lalcim
cnm şeker yüklemesi ortalama beklemeler dahil 4-5 saati alıyo ben sabah 9da gittim 12.30da çıktım
evet cnm ogün kontrolüm varı doktorum bebegin çok aç bugün zor doyurursun de isayenizde aç kaldı dedim bir saat dediler bekle bekle bukada rsürdü eve gittigimde deli gibi yemek yedim
canım kolay gelsinnnn...bebişin iyi olsunda diğerleri halledilirrrrrŞeniziyiyim canım. bebiş de iyidir herhalde
p.tesi doktor kontrolüm var. orda görecez artık nasıl olduğunu... aynı gün şeker yüklememle tetenoz aşımın 2. si var. yani istnabuldan gidince beni bekleyen çok şey var...aşı da baya acıtıyo... sen şeker yüklemesi yaptırmıştın kaç saat sürdü?
iyi akşamlar canım şükürler olsun iyiyimmmm...sen nasılsınnŞeniziyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıulsınız
lalcim seninki de o kadar uzunmu sürdü????
gizemcim ssen de şeker yüklemesi yaptırdınmı???
bide lalcim 50 lik yükleme ne demek oluyo kaç çeşit yükleme var????
iyi aksamlar kizlar benim pc yine acik kalmis :)))))
neler yapiyorsunuz ? kizlar benim göbek altima ara sanci giriyor sanki sanciyi taa vijinamda hissediyorum boyle batiyor icten ice acaba diyorum bebekmi cok asagida yoksa kasilmalarmi oluyor korkuyorum zaten ara ara karnimda sertlesiyor ödümmmmmmmmmmm patladi patlayacak korkular beni öldürecek yarin doktorda randevum var soracagim ama yinede ben endiseliyim erken dogumdan cok cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?