2009 Ekim Anneleri

iyiyim canım. bebiş de iyidir herhalde
p.tesi doktor kontrolüm var. orda görecez artık nasıl olduğunu... aynı gün şeker yüklememle tetenoz aşımın 2. si var. yani istnabuldan gidince beni bekleyen çok şey var...aşı da baya acıtıyo... sen şeker yüklemesi yaptırmıştın kaç saat sürdü?

evet cnm ogün kontrolüm varı doktorum bebegin çok aç bugün zor doyurursun de isayenizde aç kaldı dedim bir saat dediler bekle bekle bukada rsürdü eve gittigimde deli gibi yemek yedim

canım kolay gelsinnnn...bebişin iyi olsunda diğerleri halledilirrrrrŞeniz
iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıulsınız
iyi akşamlar canım şükürler olsun iyiyimmmm...sen nasılsınnŞeniz
lalcim seninki de o kadar uzunmu sürdü????

canımmm bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı ve 1 saat sürdüüüü:1rolleyes:

gizemcim ssen de şeker yüklemesi yaptırdınmı???
bide lalcim 50 lik yükleme ne demek oluyo kaç çeşit yükleme var????

gizemcim ssen de şeker yüklemesi yaptırdınmı???
bide lalcim 50 lik yükleme ne demek oluyo kaç çeşit yükleme var????

kuşum ilk başta 50 lik şeker yüklemesi yapıyorlar. 50 lik yüklemen yüksk çıkarsa o zaman 100 lük yapıyorlar. 50 likte aç gittiğinde kanını alıyorlar. sonra şekerli su içiriyorlar. 1 saat birşey yiyip içmiyorsun. tekrar kanını alıyorlar. sonra yiyebilirsin. sonuçların çıkmaıs zaman alıyor sadece. 100 lükte 4 defa kan alınıyor sanırım. aç gittiğinde alıyorlar, sonra şekerli su içirip 1 saat sonra kan alınıyor.1 saat sonra tekrar, 1 saat sonra tekrar. bu arada birşey yiyip içmiyorsun yine. bu kadar. :1shok:

amazoncum bilgiler için sağol yani 50 lik normal çıkması durumunda 100 lük yapmıyolar ve 50 likde de sadce 2 defa mı kan alınıyo bi açlık bi tokluk doğru mu anlamışım..????????

iyi aksamlar kizlar benim pc yine acik kalmis :)))))

neler yapiyorsunuz ? kizlar benim göbek altima ara sanci giriyor sanki sanciyi taa vijinamda hissediyorum boyle batiyor icten ice acaba diyorum bebekmi cok asagida yoksa kasilmalarmi oluyor korkuyorum zaten ara ara karnimda sertlesiyor ödümmmmmmmmmmm patladi patlayacak korkular beni öldürecek yarin doktorda randevum var soracagim ama yinede ben endiseliyim erken dogumdan cok cok korkuyorum

ilkaycım korkma canım öncelikle sakin ol ve olumsuz şeyler düşünme. zaman zaman vajinaya kadar giden ağrılar bende de oluyo.. ama geçiyo sadece bikaç yerde okuduğum kadarıyla sancıların saatte 4 defadan fazla olması erken doğumun habercisi olabilileceği. ayrıca yarına ne kalmışki biraz rahat olmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…