amazoncum bilgiler için sağol yani 50 lik normal çıkması durumunda 100 lük yapmıyolar ve 50 likde de sadce 2 defa mı kan alınıyo bi açlık bi tokluk doğru mu anlamışım..????????
canım kolay gelsinnnn...bebişin iyi olsunda diğerleri halledilirrrrrŞeniz
iyi akşamlar canım şükürler olsun iyiyimmmm...sen nasılsınnŞeniz
canımmm bana 50 lik şeker yüklemesi yapıldı ve 1 saat sürdüüüü:1rolleyes:
evet canım 50 lik normal çıkarsa 100 lük yapmıyorlar. 50 likte tokluk kan şekerinin 140 ı geçmemesi lazım. geçerse 100 lük yapıp diyet veriyorlar kuşum. sabah aç git gider gitmez kanını alıyorlar, sonra şekerli bir su veriyorlar, onu içiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar. bu kadar. yani toplam 1 saat aç kalmış oluyorsun. dayanılıyor yani merak etme. evet 50 likte 2 defa kan alınıyor kuşum.
pirinç, beyaz ekmek, hamur işi falan çok yememeye çalış. bi de öyle yarım kilo kiraz yarım karpuz falan yemememiz lazımmış. 1 dilim karpuz 6-7 tane kiraz yeterli oluyormuş.
bebişimizin de pankreası çalıştığı için artık, şeker yüksek çıkabiliyor.
iyi aksamlar kizlar benim pc yine acik kalmis :)))))
neler yapiyorsunuz ? kizlar benim göbek altima ara sanci giriyor sanki sanciyi taa vijinamda hissediyorum boyle batiyor icten ice acaba diyorum bebekmi cok asagida yoksa kasilmalarmi oluyor korkuyorum zaten ara ara karnimda sertlesiyor ödümmmmmmmmmmm patladi patlayacak korkular beni öldürecek yarin doktorda randevum var soracagim ama yinede ben endiseliyim erken dogumdan cok cok korkuyorum
kızlar ben kilo aldım die 15gündür makarna sokmadım agzıma pilavda patateste dondurmada yemiyom bakim farkedicekmi kiloda doktor çok kızmıştı acaipğ sorun yaptım bunları ben
yaaaaaa off çok korktum şimdi varya içime dert oldu benim yediğim meyvenin haddi var hesabı yok valla pilav makarna zaten o kadar çok yememde ama meyve ve dondurma onlar bana kilo yapıyo hep
iyi de sen kaç kilo aldınki toplam. ya ben bu kadar kilo aldığım halde benim doktorum neden bana kızmıyo anlamadım ben...
14kilo aldım kuşum kan sulandırıcı igne ve haftalık yaglı ignede etkiledi tabiki bide albüm var şişiyo el ayak yüzüm
AMAZONCUM kavun ve muz zaten yememde kiraz çilek şeftali erik bunları baya yiyorum dondurmada sadece geceleri yiyorum ayy şimdi panik oldum istermisin bide diyet yapayım aslında fazlada kilo almadım gibi ama allahımm nolurr ters bişiler gitmesinn yaa
amazoncum herkes kaçtı gitti.normalde ben de en geç 10 da yatar uyurdum 2 gündür uyku düzenim değişti sende de böyle bi durum sözkonusmu?
merhaba kızlar bu şeker yuklemesını saglık ocagımı yapıyo yoksa doktorunuzmu söyledı bana bısey demedı doktorum ayın 4 de gıtcem kontrole belkı o zaman söyler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?