2009 Ekim Anneleri

amazoncum bilgiler için sağol yani 50 lik normal çıkması durumunda 100 lük yapmıyolar ve 50 likde de sadce 2 defa mı kan alınıyo bi açlık bi tokluk doğru mu anlamışım..????????

evet canım 50 lik normal çıkarsa 100 lük yapmıyorlar. 50 likte tokluk kan şekerinin 140 ı geçmemesi lazım. geçerse 100 lük yapıp diyet veriyorlar kuşum. sabah aç git gider gitmez kanını alıyorlar, sonra şekerli bir su veriyorlar, onu içiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar. bu kadar. yani toplam 1 saat aç kalmış oluyorsun. dayanılıyor yani merak etme. evet 50 likte 2 defa kan alınıyor kuşum.
pirinç, beyaz ekmek, hamur işi falan çok yememeye çalış. bi de öyle yarım kilo kiraz yarım karpuz falan yemememiz lazımmış. 1 dilim karpuz 6-7 tane kiraz yeterli oluyormuş.
bebişimizin de pankreası çalıştığı için artık, şeker yüksek çıkabiliyor.

bende şiyiyim güsellik işte kan sulandırıcı ignemi yaptım koluma bu ara sancı yapıyo malum göbüş çok şişti yapamıyom ordan artık kaldı 110 igne allaıhım sabır verrrr

çok fazla şekerli şeyler yemiyorum zaten de gene de bu bilgiyi paylaştığın iyi oldu... bu aralar makarna ve pilavı nerdeyse hergün yer olmuştum. onu keseyim bari şu bi kaç gün:)

ABOWWWWWWWWWWWW benim şekerim kesin yüksek çıkcak ben acayip meyve yiyom peki yüksek çıkınca ne oluyo kıslarrr

gizemcim 50 likde yüksek çıkarsa bi de 100 lüğe bakılıyomuş bu da ektradan 2 saat aç kalmak ve 2 defa kan aldırmak anlamına geliyor. o da yüksek çıkarsa tabiyki diettttttttt

kızlar ben kilo aldım die 15gündür makarna sokmadım agzıma pilavda patateste dondurmada yemiyom bakim farkedicekmi kiloda doktor çok kızmıştı acaipğ sorun yaptım bunları ben

ilkaycım endişelenme canım bu aralar ayağa kalkınca ben de göbeğimin altında böyle bir ağırlık dolgunluk hissediyorum sanki çıkıvericek gibi. ama normaldir korkma. hızla büyüyorlar, rahmi tutan bağlar rahimden daha yavaş büyüdüğü için biz bu şekilde hissermişiz doktorum demişti ben de korkmuş sormuştum.
zaten sadece ağrı batma tek başına birşey ifade etmezmiş.saatte 4ten fazla kasılma, kasık ağrısı vs. olursa erken doğumdan endişelenin diyor kağan kocatepe sitede. bu ağrılar normal canım. hatta bugün teetonoz için sağlık ocağına gittim, ordaki ebe bile dedi, bu haftadan sonra kasık ağrısı çok sık görünür endişeye gerek yok dedi. sen erken doğum yaptığın için hep endişelisin anlıyorum seni ama böyle yapma kuşum, kendini dinledikçe ağrımayan yerin de ağrır. rahat ol bak kontrollerin gayet sağlıklı geçiyor. kendini stere sokma. Şeniz

kızlar ben kilo aldım die 15gündür makarna sokmadım agzıma pilavda patateste dondurmada yemiyom bakim farkedicekmi kiloda doktor çok kızmıştı acaipğ sorun yaptım bunları ben

iyi de sen kaç kilo aldınki toplam. ya ben bu kadar kilo aldığım halde benim doktorum neden bana kızmıyo anlamadım ben...

besleyiciliği olmayan, sırf kalori yapan hiçbişey yemeyelim kızlar. hele pirinç çok berbat. 100 gr pilav 450 kalori. ona göre yiyin yanee :))) hele o sarelledir falan sakın yemeyin. geçen doktor da sölüyodu gebelikte sarelle tarzı şeyleri yemeyin diye. bebek de etkileniyor şekerden, dikkat edelim kızlar. hazır meyve suları falan hep şeker posası yani.

yaaaaaa off çok korktum şimdi varya içime dert oldu benim yediğim meyvenin haddi var hesabı yok valla pilav makarna zaten o kadar çok yememde ama meyve ve dondurma onlar bana kilo yapıyo hep

yaaaaaa off çok korktum şimdi varya içime dert oldu benim yediğim meyvenin haddi var hesabı yok valla pilav makarna zaten o kadar çok yememde ama meyve ve dondurma onlar bana kilo yapıyo hep

fazla abartma şekerim , meyvede de şeker var sonuçta. hele kavundur muzdur falan hepten kuvvetli meyveler. dondurma da yapar evet. onu da abartma. bi de şimdiki dondurmalar kremadan yapılıyor. taze sütten yapılan dondurma ara ki bulasın. o yüzden kilo yapıyor zaten. biz süt diye yiyoruz ama aslında krema yani.

AMAZONCUM kavun ve muz zaten yememde kiraz çilek şeftali erik bunları baya yiyorum dondurmada sadece geceleri yiyorum ayy şimdi panik oldum istermisin bide diyet yapayım aslında fazlada kilo almadım gibi ama allahımm nolurr ters bişiler gitmesinn yaa

yok korkma , şeker yüklemesi yaptırmadan önce ben de endişelendim çünkü pilavdır karpuzdur falan abartıyordum. ama yüksek çıkmadı çok şükür. bundan sonra dikkat edelim bikmiyrduk anacım napalım. meyve sınırsız yiyin derler hep bi de yedik hehehehee. meğer öyle olmuyormuş işler öğrenmiş olduk.
bundan sonra dikkat edersin birşey olmaz evel allah. yürüyüş yap bol bol. hareket de kan şekerini düzenleyen birşey.

amazoncum herkes kaçtı gitti.normalde ben de en geç 10 da yatar uyurdum 2 gündür uyku düzenim değişti sende de böyle bi durum sözkonusmu?

merhaba kızlar bu şeker yuklemesını saglık ocagımı yapıyo yoksa doktorunuzmu söyledı bana bısey demedı doktorum ayın 4 de gıtcem kontrole belkı o zaman söyler....

amazoncum herkes kaçtı gitti.normalde ben de en geç 10 da yatar uyurdum 2 gündür uyku düzenim değişti sende de böyle bi durum sözkonusmu?

kuşum ben hep geç yatıyorum eskiden beri. 1 de falan yatarım hep. bi ara benim de bozulmuştu uyku düzenim, geceleri uyuyamıyordum ama bu aralar düzeldi. öğle uykusunu kaldırdım , yoksa gece uyuyamıyordum.
sıcaklardan olabilir bi de evinde değilsin düzenin değişti ya o da etkiler canım. kafaya takmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…