ooo kıyamam niye yalnızsın??? ben de pek duygusallaşma olmadı nedense. ben de daha çok gelip geçen sinirlilik söz konusu:))))
ya ben de dediğim gibi sadece biraz el ve ayaklarda şişme var o kadar.. o da kilo almayayaım diye gidebildiğim kadar gezmeye gidip yürüyorum:)))) onun dışında tam tersi önceden akşamları erkenden uykum gelirdi şimdi 12 de ancak uyuyorum. ben anormalmiyim neyim anlamadım ki.Kızlar nasılsınız?
Naapcaz bu sıcaklarla yaaa( Ben çok uyuklamaya başladım ve küçük tansiyonum 4 e düşüyor mide bulantısı, zihnimin donnuyor sanki bayılacak gibi oluyorum. Bir de uyuyakalıyorum mesela koltukta sıcaktan bir uyanıyorum bööle kalbim pıt pıt atıyor çarpıntı göbeğim de sıkıltırmaya başladı fenayım yani özetle mafoldumben
Sizde durumlar nasıl?
kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.
geçmiş olsun cnm bendede sürekli uyuyma hissi var ve halsizim nefesim daralıyo bazende karnım patlıcak gibi şiş hissediyom bişi yemedigim halde 3ay daha çekicez sanırım bu durumu geçmiş olsun cnm benimde tansiyon 6larda gneeldecnm ben iranlıyım burda ailemden kımse yok tabi çocuklarım var ama bazen yetmıyo babamı özluyorum kımse yanımda diil sonra üzülüyorum.
sagol cnm sıcaklardan biraz halsiziz sersem gibiyimde denilir sürekli uyumak istiyom geceleri uyuyamıyom malesef çünkü duygusallık bazen bendede full oluyo sanki büyük olay olmuş gi,bi salya sümük gidiyom normal cnm b u aylarda
sanırım bu sefer olacakboylemı
:ecrin_bebek:ben demir ialcı gyneferro alıyom bana elevit vermedi pembe bihap aç karna alıyom ama bendede iştah yok hiç bu ara sıcaktan olabilir bidebu toplu alıntıyı nasıl yapıyonuz benimki bi kişininkini alıntı yapıyo:roflol:
opuyorumnanaktanhoşbulduk canım... ya bu iştahsızlık bi bende mi yok... ben gene bişeyler yememek için savaşıyorum kendimle sonuç olarakl yemiyorum ama yoğun uğraşlar sonucu.. sıcaklara gelince de ben fethiye de sıcakların en haddini yaşadığım için istabuldaki sıcaklar beni çok aşırı etkilemiyo... sabahtan beri annemle eminönünde dolaştık. 1 saat önce geldik ve biraa ayaklarım şiş genel olarak iyiyimm.. bebişimde iyidir herhalde bide kocişim gelse daha iyi oalcam inşallah
canım mesajlaın yanında mQ yazıyor ya ona tıkla kaç kişinin alıntısını yapacaksan mQ tıkla en sonn alıntı yaptığın kişinin mesajının yanında bide alıntı yap de hepsini otomatik atıyor ne dolambaçlı anlattım be anladın mı acaba bana bile akrışık geldidelikafadulden
Kızlar nasılsınız?
Naapcaz bu sıcaklarla yaaa( Ben çok uyuklamaya başladım ve küçük tansiyonum 4 e düşüyor mide bulantısı, zihnimin donnuyor sanki bayılacak gibi oluyorum. Bir de uyuyakalıyorum mesela koltukta sıcaktan bir uyanıyorum bööle kalbim pıt pıt atıyor çarpıntı göbeğim de sıkıltırmaya başladı fenayım yani özetle mafoldumben
Sizde durumlar nasıl?
cnm ben iranlıyım burda ailemden kımse yok tabi çocuklarım var ama bazen yetmıyo babamı özluyorum kımse yanımda diil sonra üzülüyorum.
cok sagol yasemıncım bende hep nasıl yapılıyor dıyordum sormayada cekınıyordum
Allah razı olsun senden canım
geçmiş olsun cnm bendede sürekli uyuyma hissi var ve halsizim nefesim daralıyo bazende karnım patlıcak gibi şiş hissediyom bişi yemedigim halde 3ay daha çekicez sanırım bu durumu geçmiş olsun cnm benimde tansiyon 6larda gneelde
ya ben de dediğim gibi sadece biraz el ve ayaklarda şişme var o kadar.. o da kilo almayayaım diye gidebildiğim kadar gezmeye gidip yürüyorum:)))) onun dışında tam tersi önceden akşamları erkenden uykum gelirdi şimdi 12 de ancak uyuyorum. ben anormalmiyim neyim anlamadım ki.
Kızlar geçmiş olsun sizlere de. Sınavlarım var ve ben çalışamıyorum. Çünkü pcnin başında çok oturamıyorum. Diyaframım sıkışıyor sırt üstü yatamıyorum.
Hemen uykum geliyorAkşamları da aynı resmen bayılıyorum 10da falan. Evde iş falan yapsam yoruluyorum diicem ama ne bilim şu veletler için çekmediğimiz yok valla :ecrin_bebek:
Musyascım bu arada sen 24 haftalıksın ben 22 ama karınlarımız aynı:)) Ben patlıcam şişkoluktan herhalde kaydirigubbakcemile5
ya ben de 8 kilo aldım şimdiye kadar ama kilolar nerde bilmiyuorum.. hatta bugün annemin bi komşusu bebk düşünmüyomusun daha dedi. kadına ne diyeceğimi şaşırdım.. bende de pek göbek yok. ama 8 kilo almışlığım var nasıl oluyo anlamadım..hadi 2 kilosu popomda olsa geri kalanı nerde:)))
kaydirigubbakcemile3 hehe ben de çok zayıfım normalde 6 kg. aldım arkadan kimse anlamıyor ama öne dönünce kocaman top yutmuş gibiyim sırnaşık şey
Hatta ebru şallı gibisin diyorlar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?