2009 Ekim Anneleri

ooo kıyamam niye yalnızsın??? ben de pek duygusallaşma olmadı nedense. ben de daha çok gelip geçen sinirlilik söz konusu:))))

cnm ben iranlıyım burda ailemden kımse yok tabi çocuklarım var ama bazen yetmıyo babamı özluyorum kımse yanımda diil sonra üzülüyorum.

ya ben de dediğim gibi sadece biraz el ve ayaklarda şişme var o kadar.. o da kilo almayayaım diye gidebildiğim kadar gezmeye gidip yürüyorum:)))) onun dışında tam tersi önceden akşamları erkenden uykum gelirdi şimdi 12 de ancak uyuyorum. ben anormalmiyim neyim anlamadım ki.

kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.

cnm ben iranlıyım burda ailemden kımse yok tabi çocuklarım var ama bazen yetmıyo babamı özluyorum kımse yanımda diil sonra üzülüyorum.
geçmiş olsun cnm bendede sürekli uyuyma hissi var ve halsizim nefesim daralıyo bazende karnım patlıcak gibi şiş hissediyom bişi yemedigim halde 3ay daha çekicez sanırım bu durumu geçmiş olsun cnm benimde tansiyon 6larda gneelde

aynen öyle tatlım bıde ben ailemı özüyorum behane oluyo işte buara bayıldım çok tatlı olmuşsun maşallah ıkınızı.

sanırım bu sefer olacak
:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan

cok sagol yasemıncım bende hep nasıl yapılıyor dıyordum sormayada cekınıyordum
Allah razı olsun senden canım

şimdi ben sana sağlıklı olduklarını ve kalplerinin seninle olduğunu bil önemli olan bu diyecem ama bu sana çok sıradan gelecek.. ama gerçek şu ki artık çoğu insan hayat şartları gereği pek çok insanından ayrı yaşamak durumunda kalıyo... ben mesela 3 sene önce işi dolayısıyla 1 yıl eşimden ayrı kaldım. şimdi de eşimin yanına gittiğim için eşim harici herketen 2 yıldır ayrıyım arada tabiyki gelip görüyorum ama çoğu zor zamanımda sadece yanımda eşim oluyo ki haftanın 3 günü o da olmuyoo...
sen ailenle ne sıklıkla görüşebiliyosun onalr gelebiliyomu yada sen gidebiliyomusun?????*

Kızlar geçmiş olsun sizlere de. Sınavlarım var ve ben çalışamıyorum. Çünkü pcnin başında çok oturamıyorum. Diyaframım sıkışıyor sırt üstü yatamıyorum.
Hemen uykum geliyor Akşamları da aynı resmen bayılıyorum 10da falan. Evde iş falan yapsam yoruluyorum diicem ama ne bilim şu veletler için çekmediğimiz yok valla :ecrin_bebek:
Musyascım bu arada sen 24 haftalıksın ben 22 ama karınlarımız aynı:)) Ben patlıcam şişkoluktan herhalde kaydirigubbakcemile5

ya ben de 8 kilo aldım şimdiye kadar ama kilolar nerde bilmiyuorum.. hatta bugün annemin bi komşusu bebk düşünmüyomusun daha dedi. kadına ne diyeceğimi şaşırdım.. bende de pek göbek yok. ama 8 kilo almışlığım var nasıl oluyo anlamadım..hadi 2 kilosu popomda olsa geri kalanı nerde:)))

dandanıııııımmm beni sormşn sana hemen sölüorum şekerime baktı ama 1 de çkcaktı snçlar reyhan kötyse aram demşti ama açlk 80di sanırsam..ben reyha na geçş yaptm asiyeye gtmedm
esas bomb a haber ney bilionmu bebebğim 1 kiloya yakın 960 gr ve usler değişmş renkli gördm hurnu babasına bensiodu çok güseldi çokkkkkkkkkkkkkÇ:=)))))

bide benden hemogram hepaptt b hepatt c testleri istedi onlarıda verdm.bideee 71.4 çktı kilo 8 kilo almşm gayet ii dedi:=)))

merhaba kislarr. seker ve kan sonuclarimi aldim. ust sinir 41 ken benimki 40.5 cikti.sinirdan kurtardim sanirim. ama kan degerlerim kotu anladigim kadariyla. 9 degerim referans araliginin disinda mafoldumben dr ye gosteremedim daha

bende sabahtan beri yasdm yasdm ama sen yoktunnn..ay görsen varyaaaa renkli süperdi dandannnnnnn bittim çok güsel bebekti resmen insan dı kıs kulağuı vardı gözü vardı baloncuklar çıkardı ağznı açtı.=))))))

kaydirigubbakcemile3 hehe ben de çok zayıfım normalde 6 kg. aldım arkadan kimse anlamıyor ama öne dönünce kocaman top yutmuş gibiyim sırnaşık şey
Hatta ebru şallı gibisin diyorlar :CüvCüv:

kıs gözdeee maşallahhhhhhhhhh paşaanaaa renklimi gördün hadi ya asiyenin nie renkli degil yaa bende mi reyhana gitcem ay bak kafam karıştı şimdi telmi açıcam dedi bide vay anasını asiye öle bişi demio kıs:)) reyhan daha sakin galiba asiyeye göre asiyede yogun baya

kaydirigubbakcemile3 hehe ben de çok zayıfım normalde 6 kg. aldım arkadan kimse anlamıyor ama öne dönünce kocaman top yutmuş gibiyim sırnaşık şey
Hatta ebru şallı gibisin diyorlar :CüvCüv:

yok benim tam tersi arkadan popomun maaşallahı var da önce göbek olayı pek yok:)
ben de normal de 42 kiloydum normalimin 3 kilo altındaydım şu anda 50 lkiloyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…