merhaba kislarr. seker ve kan sonuclarimi aldim. ust sinir 41 ken benimki 40.5 cikti.sinirdan kurtardim sanirim. ama kan degerlerim kotu anladigim kadariyla. 9 degerim referans araliginin disinda mafoldumben dr ye gosteremedim daha
anlamışın zeki kızzz seniiiiiböylemi kuşum anlamışmıyım bakimmmm
Kızlar nasılsınız?
iyidir şeker sen ansılsın bakalımzemuszemus
Naapcaz bu sıcaklarla yaaa( Ben çok uyuklamaya başladım ve küçük tansiyonum 4 e düşüyor mide bulantısı, zihnimin donnuyor sanki bayılacak gibi oluyorum. Bir de uyuyakalıyorum mesela koltukta sıcaktan bir uyanıyorum bööle kalbim pıt pıt atıyor çarpıntı göbeğim de sıkıltırmaya başladı fenayım yani özetle mafoldumben
valla bende de bütün gün uyuma hali var çalışıncada çok zor oluyormuş offf şu 3 bi geçse yaaa :Saruboceq:
sanırım bu sefer olacak
:ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan
istediğini sor hayatım niye çekiniyon biz kıllarımızı bile çekinmeden konuşuyoz sen yani kaydirigubbakcemile5cok sagol yasemıncım bende hep nasıl yapılıyor dıyordum sormayada cekınıyordum
Allah razı olsun senden canım
bende sabahtan beri yasdm yasdm ama sen yoktunnn..ay görsen varyaaaa renkli süperdi dandannnnnnn bittim çok güsel bebekti resmen insan dı kıs kulağuı vardı gözü vardı baloncuklar çıkardı ağznı açtı.=))))))
değmesin canım meleğine ohhhh 1 kilo ya yaklaşmış benim ki ne kadar oldu acaba:bbo:
Canım geçmiş olsun :teselli:
Hangi değerlerin yüksek webe yazıp baksana
Ben tahlil sonuçalrımı mail olarak aldıktan sonra dr.dan önce ilk ben bakıyorum meraktan kaydirigubbakcemile3
canm saten yarn bdaha grme okadr ii değil usgye sık grmekk...oh sen görmşn kıs daha önce ben hç görmemştm..canım ya hehehe ben geçen hafta gittim renkli yoktu asiyede acaba gelmişmisdir onada yarın gitcem şeker içn aama bebeme bakmaz tekrar sanmıom test sonuçlarıma bakar sadece( ben renkli görmüştüm daha önceki hastanemde çok güseldi :) ama babası görmedi hiç inş bidahaki kontrolümüzde renkli vardırda oda bakar yokda reyhana giderim sorum yarın renkli varmı sizde die:))
ah canm bende diodum hç göremicem dieee.ama bugüne kısmtmşş yaa.öle deme dr süprz yapar yada usgler değişr bakarsıngözdecim maaşallah bebişine ne güzel bebişini renklide görmüşsün ben hiç bi zaman bebeişimi renkli ultrasonda sanırım göremeyecem:))
şimdi ben sana sağlıklı olduklarını ve kalplerinin seninle olduğunu bil önemli olan bu diyecem ama bu sana çok sıradan gelecek.. ama gerçek şu ki artık çoğu insan hayat şartları gereği pek çok insanından ayrı yaşamak durumunda kalıyo... ben mesela 3 sene önce işi dolayısıyla 1 yıl eşimden ayrı kaldım. şimdi de eşimin yanına gittiğim için eşim harici herketen 2 yıldır ayrıyım arada tabiyki gelip görüyorum ama çoğu zor zamanımda sadece yanımda eşim oluyo ki haftanın 3 günü o da olmuyoo...
sen ailenle ne sıklıkla görüşebiliyosun onalr gelebiliyomu yada sen gidebiliyomusun?????*
ah canm bende diodum hç göremicem dieee.ama bugüne kısmtmşş yaa.öle deme dr süprz yapar yada usgler değişr bakarsınzemuszemus
buketçim şekerin üst sınırı o kadar düşükmü ya 41 çok azmış gibi geldi sanki bana..9 olan değer kan değerinmi??????
saol handancımmm.darısı senn başına hayatım..kıs handan 8 kilo ii dimi.63le başladım 71 olmşm..
ben öle yiyom sakınmıom dün hamur dedi bu hatunşar bende 2 ekmek hamuu kızarrttm akşam yemeğinde kahvaltı yaptık:=))))))))günde 1 ekmk yiyorumdrrr..:=)))
aldm sonçları kıslarr açlık 70 tokluk 113 hemogram 34.6 hepatt b ve cde negatf çkmş allahıma şkürler olsun darısı sizlern başına inş....
41 mi yazmisim pardon 141 olacak o. benimki 140.5 cikmis. hemoglobin 9 deil canim 13.
hemogramdaki 9 farkli degerim referans araliginin disinda cikmis.
canm boyum 1.72 felan kısa değilim o yüsden göstermiom fazla:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?