2009 Ekim Anneleri

dandanımmm asiyedede vardr neden dersen usgler yeni gelmş sana denk gelmemştir o bda gttiğinde bakar aslnda reyhan doluydu perşembeye kadr bende o yüsden asiyeye almştm sonra indm kıza dedim bnm norml dr reyhan hnm bişi yapamazmsn felan rica ettmm oda ayarladı saolsunn:=))))ayy çok mutlu oldm öle görnce bebemi

merhaba kislarr. seker ve kan sonuclarimi aldim. ust sinir 41 ken benimki 40.5 cikti.sinirdan kurtardim sanirim. ama kan degerlerim kotu anladigim kadariyla. 9 degerim referans araliginin disinda mafoldumben dr ye gosteremedim daha

Canım geçmiş olsun :teselli:
Hangi değerlerin yüksek webe yazıp baksana
Ben tahlil sonuçalrımı mail olarak aldıktan sonra dr.dan önce ilk ben bakıyorum meraktan kaydirigubbakcemile3

canım ya hehehe ben geçen hafta gittim renkli yoktu asiyede acaba gelmişmisdir onada yarın gitcem şeker içn aama bebeme bakmaz tekrar sanmıom test sonuçlarıma bakar sadece( ben renkli görmüştüm daha önceki hastanemde çok güseldi :) ama babası görmedi hiç inş bidahaki kontrolümüzde renkli vardırda oda bakar yokda reyhana giderim sorum yarın renkli varmı sizde die:))

gözdecim maaşallah bebişine ne güzel bebişini renklide görmüşsün ben hiç bi zaman bebeişimi renkli ultrasonda sanırım göremeyecem:))

[
böylemi kuşum anlamışmıyım bakimmmm
anlamışın zeki kızzz seniiiii

aldm sonçları kıslarr açlık 70 tokluk 113 hemogram 34.6 hepatt b ve cde negatf çkmş allahıma şkürler olsun darısı sizlern başına inş....

buketçim şekerin üst sınırı o kadar düşükmü ya 41 çok azmış gibi geldi sanki bana..9 olan değer kan değerinmi??????

canm saten yarn bdaha grme okadr ii değil usgye sık grmekk...oh sen görmşn kıs daha önce ben hç görmemştm..
gözdecim maaşallah bebişine ne güzel bebişini renklide görmüşsün ben hiç bi zaman bebeişimi renkli ultrasonda sanırım göremeyecem:))
ah canm bende diodum hç göremicem dieee.ama bugüne kısmtmşş yaa.öle deme dr süprz yapar yada usgler değişr bakarsınzemuszemus

yok canım tlf da görüşebılıyorum eşim saoğolsun çok destek oluyo ama işte buaralar çok duygusalım .aslında doğru soyluyosun arkadaşim ama işte!

saol handancımmm.darısı senn başına hayatım..kıs handan 8 kilo ii dimi.63le başladım 71 olmşm..
ben öle yiyom sakınmıom dün hamur dedi bu hatunşar bende 2 ekmek hamuu kızarrttm akşam yemeğinde kahvaltı yaptık:=))))))))günde 1 ekmk yiyorumdrrr..:=)))

ah canm bende diodum hç göremicem dieee.ama bugüne kısmtmşş yaa.öle deme dr süprz yapar yada usgler değişr bakarsınzemuszemus

doğru söylüyosun doktor usgsini dğiştirirse belki olabilir. ben fethiye de yaşadığım için çok fazla doktor seçme şansım yok. şu anda gidebileceğim en iyi yere gidiyorum:))))) ama doktpor belki bi süpriz yapar:) umut dünyası işte

buketçim şekerin üst sınırı o kadar düşükmü ya 41 çok azmış gibi geldi sanki bana..9 olan değer kan değerinmi??????

41 mi yazmisim pardon 141 olacak o. benimki 140.5 cikmis. hemoglobin 9 deil canim 13.
hemogramdaki 9 farkli degerim referans araliginin disinda cikmis.

gözdeccim boyuun kaç?

41 mi yazmisim pardon 141 olacak o. benimki 140.5 cikmis. hemoglobin 9 deil canim 13.
hemogramdaki 9 farkli degerim referans araliginin disinda cikmis.

anladım canım. bence çok fazla üstünde düşünüp kafanı yorma.. çok bi sorun yoktur herhalde..doktorun sana gerekli şeyleri söyler. zaten hayati önem taşıyan durumlar söz konusu olsa bu testleri 24 haftadan sonraya bırakmazlar bu testlerde çıkacak herşeyin bir önlemi vardır.. allah tabiyki hayırlısıyla herşeyin yolunda ve sağlıkla ilerlemesini nasip etsin ama pürüzlü bi durum olsa bile bi çözümü var çok şükür. o yüzden biraz rahat olmaya çalış şekerim

canm boyum 1.72 felan kısa değilim o yüsden göstermiom fazla:=)

evet canım 8 kilo alsan da çok fazla sırıtmaz sen de.. ama sen gene de fazla rahat davranıp yemek konusuna dikkat etmemezlik yapma son aylar da acısı çıkabilir....
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi ve bu sıcaklarda tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…