2009 Ekim Anneleri

sana tam kan sayimi yapilmadi mi? bende bisuru degere baktilar.tam kan sayimi idrar kulturu yapildi

idarr kültürü yapılmadı drum hemogram göremediği için testlermn arasnda onları istedi hepoaptt b ve c istedi okadr kan aldılar hemogram die geçio tam kan tahlili die biliom onu.yani yapıldı hemogram 34.6 dedi..

arasmı koymşş dandan bak dava aç gülbene:?=)))))))))))))))))))))))))
buket canm bide ben ilk gebeyken 20 tane test yapıldı bana o yüsden geekli görlmemştir...o 20 testte ne ararsan vardı:=)

8 kilo çok degil gözdecim normal almışsın bende 10 kilo aldım hahahhaha

banada hemogram yapıldı tam kan sayımı yani digerleri daha önce yapılmıştı hepatitmepatit kan degerlerin güsel dedi asiye şeker hariç inş yarında bişi çıkmazda kurturulm ya sana bidaha ne zaaman gel dedi reyhan gözde

kıs o ares koymuş ben aras koycam:)

insallah canim. cok takmiorum zaten bende kansizlik hep var. muhtemelen yine oyle bisi dicekler.

idarr kültürü yapılmadı drum hemogram göremediği için testlermn arasnda onları istedi hepoaptt b ve c istedi okadr kan aldılar hemogram die geçio tam kan tahlili die biliom onu.yani yapıldı hemogram 34.6 dedi..
canim hemogram tek degerden ibaret deil , yani hemogram demek tam kan sayimi demek
die biliorum ben. ki benim sonuclarimin ustunde hemogram yazili altinda ise 20 kusur parametre var.mirmirmirmir

canm ikz gebelklerde kmse 40 haftada doğurmuo yani kmse demyn yanlş cümle oldu onuniçin öle.temmuzun 10undan sonra yaşama şansı artıyo bebklermzn..
dandan 1 ay sonra çağrdı canm..
aman ares ne öle be beğenmedm bende aras anladm yanlş yasdnz anladım:=)
bu arada hastanede kadn vardı bende deimki kaç haftalık nsyeti ne:==)göbeği benmm gibydi oda dediki..doğdu 4 gün oldu doğalı dedi gülüştük bunlar kalanlar dedi.onunda erkekmş erkekler çok duruomuş 41 hafta oldu dedi suni sancyla doğrdm dedi.zormu dedim ağlıodum yarıda vazgeçiodm nerdeyse dedi.bebeklere bak nan keyfleri ii özlkkle erkekler geç doğarmşş:=)))kısda mecbur suni sancyla doğrmş dedim keşke bekleseydn 42 haftada gerdi belkiiii:=)))))))))))))))
kadında onun açısındanda sakıncalı dedi:=9

Kızlar şeker yüklemesine giderken 2-3 gün önce çok tatlı şeyler yememek lazımmış. Olduğundan yüksek çıkabilirmiş. Ben pek anlamadım bu durumu ama sööliiim dedim.CADIARZU

canim hemogram tek degerden ibaret deil , yani hemogram demek tam kan sayimi demek
die biliorum ben. ki benim sonuclarimin ustunde hemogram yazili altinda ise 20 kusur parametre var.mirmirmirmir[/QUOTE]

[

canm valla ben öle çok takan deüilimm ii dediyse iiidr allaha şkürr takmayn bence okadr pimpirkli değilmm.busaman kadr hç acaba şöle böle mi kuruntu yapmadm allahıma emanet sende takma iyi dedimi dedi tamam btmştir.gerisi allaha emanett..

Kızlar şeker yüklemesine giderken 2-3 gün önce çok tatlı şeyler yememek lazımmış. Olduğundan yüksek çıkabilirmiş. Ben pek anlamadım bu durumu ama sööliiim dedim.CADIARZU

valla bende anlamadım canım millet yiyo yiyo şeker meker çıkmıo yemeyende çıkıo bazı vucut şekeri kaldırıo bazısı kaldırmıo sanırm bunun yemekle bi ilgisi yok bence o zaman tatlı yiyen herkesin şeker hastası olması lasım dıCADIARZU

canm alakası yok yaa ben dün gece helva karpuz felan yedm hamur işide yedm baya.ama normal çktı allahıma şükür..dandan 100lkte bişi çkmas canm aa o su iğrençti hç beğenmedm limonlu felanda değildi kusmamk için zor yuttum..bööööö yağlı gibi böööö..bak gene aklıma geldi yaa

kıs limonu yanımda götürüp ben sıkmıştım zaten yarın gene götürcem kaydirigubbakcemile3

Senin şeker normalden de düşüktü herhalde:)

ayy kızlarr banada heyecan basıyo zaman yaklaştıkça, yarın sabahtan gidiyorum...
inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
geçen ay tiroid değerlerim birazdüşük çıkmıştı onlarada baktıracam yeniden, inşallah onlarda iyidir:Saruboceq:

kısım deseydnz ya benmde onlar verio sandım bişi götrmedmm ama içmemk içinde kusmamaya gayret ettm...aklıma bile gtrmk idtemiom sanayağ yiyo gibi oldumm.sanki sanayğına bolşeker serpmilerid çok kötydü çok.belki limon ii değildr kıs osrda sık bdakine değerlerini bozmasn sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…