sana tam kan sayimi yapilmadi mi? bende bisuru degere baktilar.tam kan sayimi idrar kulturu yapildi
anladım canım. bence çok fazla üstünde düşünüp kafanı yorma.. çok bi sorun yoktur herhalde..doktorun sana gerekli şeyleri söyler. zaten hayati önem taşıyan durumlar söz konusu olsa bu testleri 24 haftadan sonraya bırakmazlar bu testlerde çıkacak herşeyin bir önlemi vardır.. allah tabiyki hayırlısıyla herşeyin yolunda ve sağlıkla ilerlemesini nasip etsin ama pürüzlü bi durum olsa bile bi çözümü var çok şükür. o yüzden biraz rahat olmaya çalış şekerim
canim hemogram tek degerden ibaret deil , yani hemogram demek tam kan sayimi demekidarr kültürü yapılmadı drum hemogram göremediği için testlermn arasnda onları istedi hepoaptt b ve c istedi okadr kan aldılar hemogram die geçio tam kan tahlili die biliom onu.yani yapıldı hemogram 34.6 dedi..
evet yahu gülben 29 haftalık doğurmuş. demek ki 29 haftalıkken doğunca bebişler yaşıyor :Saruboceq:
bizim topigimizdede ikiz bebkleyen annişler var inş. onlar zamanında sağlıkla kavuşurlar bebişlerine .
Kızlar şeker yüklemesine giderken 2-3 gün önce çok tatlı şeyler yememek lazımmış. Olduğundan yüksek çıkabilirmiş. Ben pek anlamadım bu durumu ama sööliiim dedim.CADIARZU
Kızlar şeker yüklemesine giderken 2-3 gün önce çok tatlı şeyler yememek lazımmış. Olduğundan yüksek çıkabilirmiş. Ben pek anlamadım bu durumu ama sööliiim dedim.CADIARZU
valla bende anlamadım canım millet yiyo yiyo şeker meker çıkmıo yemeyende çıkıo bazı vucut şekeri kaldırıo bazısı kaldırmıo sanırm bunun yemekle bi ilgisi yok bence o zaman tatlı yiyen herkesin şeker hastası olması lasım dıCADIARZU
canm alakası yok yaa ben dün gece helva karpuz felan yedm hamur işide yedm baya.ama normal çktı allahıma şükür..dandan 100lkte bişi çkmas canm aa o su iğrençti hç beğenmedm limonlu felanda değildi kusmamk için zor yuttum..bööööö yağlı gibi böööö..bak gene aklıma geldi yaa
canm alakası yok yaa ben dün gece helva karpuz felan yedm hamur işide yedm baya.ama normal çktı allahıma şükür..dandan 100lkte bişi çkmas canm aa o su iğrençti hç beğenmedm limonlu felanda değildi kusmamk için zor yuttum..bööööö yağlı gibi böööö..bak gene aklıma geldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?