2009 Ekim Anneleri

gözde ultrasonda sen 25+4den daha büyük çıkmış olabilirmisin?
950gr 27. haftada diyo kaan abisositososito

bir sitede bebeğinizin tarih tarih gelişim günleri var mesela düşük döneminizin ne zaman bittiğini bebeğiniizin erken doğması halinde hangi tarihten itibaren yaşama şansının olduğunu gösteriyor süper.
Benim riski atma tarihim 30 temmuz olarak gözüküyor mesela

he dandan kıs baya tombik olcak galba çıkarmasıda zor olur kıs.:=)))
valla bişi demedi iimiş.yani eşmn bebeğin kiklosu ii mi dedi oda ii dedi

inş ikimizde yarın güsel haberler alıcaz elacım :1hug: ben yarın işe gelmicem 100mg uzun sürdügü için ve çok kan vercem aç kalcam uzun süre felan geri gelemem çünkü

yok elam usgden 1 gün öndeyzz:=)))oda sayılmaz bişi.yani usgyle uyumlu dedi..ama bu öleydi hayatm kağanla benm kilolarm tutumuo satenn ne boy ne kilo tutuo benm medicale gderkende öleydi..

kuşumm burdan adres veremessinde bana özelden atarmısınzemuszemus

inş ikimizde yarın güsel haberler alıcaz elacım :1hug: ben yarın işe gelmicem 100mg uzun sürdügü için ve çok kan vercem aç kalcam uzun süre felan geri gelemem çünkü

inşallah dandanım ikimizde güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:
benim kan sonuçlarım eminim yarın çıkmayacaktır, üni hastanesine gidiyomya...
ben işe geri dönecem cnm 50mg lik yaptırıcamya o kısa sürer diye düşünüyomyerimseniben

yok elam usgden 1 gün öndeyzz:=)))oda sayılmaz bişi.yani usgyle uyumlu dedi..ama bu öleydi hayatm kağanla benm kilolarm tutumuo satenn ne boy ne kilo tutuo benm medicale gderkende öleydi..

hmm kısss walla süper ozaman maşallah tosununaa, hem dğzensiz beslen, hem hiç bişeyi ipleme, hemdee tosun gibi yavrunn

Gözdecim maaşallah bebişine
Bir de babanın ve annenin doğum kiloları da etkiliymiş bebeğin doğum kilosunda mesela ben yandım çünkü eşim 4.5 ben 4.25 doğmuşum :teytey:

maşallah stawbery bi tosunda senden beklioz:))) ben 3,300 kg dogmuşum nazik kıs ben:) eşimi bilmiom valla

efet elacıom 50mg 1 satte bitio

ben 3 300 felanmı ne doğmşm ela baktım kağan abiden.kağan abide sen nere girion kızım bişi var orda bebğiğn acsiyle bpdsini açrpıp verio bende yasdm o değerleri 930 çktı.ama 15 fazlası aşağı olablrmş yani dr doğru demş 960 gr felan işte.maşllh paşalarıma büyüyo kıslarr...maşllh subanallah nazr değmesn inş.

hmm kısss walla süper ozaman maşallah tosununaa, hem dğzensiz beslen, hem hiç bişeyi ipleme, hemdee tosun gibi yavrunn[/QUOTE]

nan öle demesene beaa.üsüldüm bak şimdi sanki bebmi düşünmüomuşm kötü annymşm gibi hıhhh.paşamda acaba bana diomudur anne sen beni düşünmüon die:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşallah stawbery bi tosunda senden beklioz:))) ben 3,300 kg dogmuşum nazik kıs ben:) eşimi bilmiom valla

efet elacıom 50mg 1 satte bitio

dandanım bende senin gibi yaa 3200 ya 3300gr doğmuşum annem 3,5 yoktun diyozemuszemus
eşimin boyu uzun doğmuş normal standartların üstünde ama kilosunu hatırlamıyom akşam sorayım bariyerimseniben

Ya ben yazdım ama yanlış oluyor o değer bende. nasıl yazıyorsun onu?

Bu arada elalım attım sana siteyi

gözdecim benim dediğim hani hafta hafta gebelik kısmı varya, ordan 27. haftayı seçince onun altında bu haftanın sonunda bebeğiniz yaklaşık 35cm, kilosu yaklaşık 950 (650-1500gr.) diyoo

hmm kısss walla süper ozaman maşallah tosununaa, hem dğzensiz beslen, hem hiç bişeyi ipleme, hemdee tosun gibi yavrunn

nan öle demesene beaa.üsüldüm bak şimdi sanki bebmi düşünmüomuşm kötü annymşm gibi hıhhh.paşamda acaba bana diomudur anne sen beni düşünmüon die:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

ajkummmmm:asigim: seni üzmek için sölemedim kıssŞeniz
hanii ben çok pimpirikliyimyaa sen değilsin, çok üstüne düşünce hep bişiler çıkıyo sen daha rahatsın o bakımdan daha iyi dediydim, KAPİŞŞeniz

elam ordan bakma işte hayatm o tahmni ama bu vardiğim sayfa başpopo mesafesyle ac sini hesplyp verio..stravbery nasıl yanlş oluo cnm anlamadm yaa..sen yasmıomusun oraya bebeğin değerini orda tılaynca otomatk verşo sana saten

ajkummmmm:asigim: seni üzmek için sölemedim kıssŞeniz
hanii ben çok pimpirikliyimyaa sen değilsin, çok üstüne düşünce hep bişiler çıkıyo sen daha rahatsın o bakımdan daha iyi dediydim, KAPİŞŞeniz[/QUOTE]

eii madem öle olsunn...vereliniortakŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…