2009 Ekim Anneleri

bak yaz mesela benim için ne çıkacak 21 hafta değeri vereceklerim o zaman bebiş 441 gr.+-64 gr çıkıyor.
o haftadaki bpd :4.99
ac 17.04

yaz bakiim ne çıkcak?

Kızlar ben toparlanıyorum, dualarınızı eksik etmeyin...
İyi akşamlar herkeseeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canm senn değerlen yanlşşşş..farklı yere bakmayasn bak bugün baktrdğm kağıt elmde
bpdsi 65.13
acside 221.41
930.800 felan çıkıo bende
usgden yanlş yere bakmayasn

elam hayrlı akşamlarr..dualrmz herkes için haytm inş yarn şekerlnz ii çıkar dandanmla.banada dua edn bide maşllh deyn nazara gelmeyelm:=)))

canm bak ben 22+4ken gtmşm bpd 5.56
acde 17.70 çkmş senn gayet iii
demkki 3 haftada aacyp farketmşşş
5.56dan 65e çkmş senn herşeyn normal.

ve senn bebğinde hemen hemen benmkyle aynı hatta sennki 40 gr felan öndedrr..

:1shok: nasıl yani şimdi benimki seninkinden önde midir? kıs benim bebek 1 kg. geçmiş midir? anlamadım :1shok:
kıs dur daha 23 haftama yeni gircem. Bu çocuk hakketten 4kg üstü mü doğacak nedir? dr.um da olabilir demişti ama pek dikkate almamıştım.:bbo:

dandanım görüşürüs hayatım kib.inş bişi çkmıcak..perşembe günü annem gelio kıslarr alışverişe çkcas cuma günü pazar günüde ben yazlığa gdecm.

hyr hayatm bak şimdi senn bana verdiğin değerler 21 haftalık felan dimi bende sana 22 haftalık değrlerimi verdm ve brbrlerne yakınlar sennki ya benkyle aynı 960 gr yada 1 kilo o civarlrda yanmi aynı sayılırss.kapişş.:=))

Ayyyy bak fenalık bastı!
Bu arada sen kendine bak seninki de şişkoo olcak hehehe kaydirigubbakcemile3
Böyle giderse bize normal doğum yapmazlar biliyorsun de mi? 4 kg.üstü normal olmuyor direk kesiyorlar mafoldumben

yeterki toplu çksn strawbery..sağlıklı olsunda bişicik olmass.bende saten senn bebm gibi die tahmn ettiğim için yani üzülmeyesn kilosu iidir die söledmmmgenelde kafaların atyakıolarr azmı çokmu göbeğim şimi değil falan filan bende kısıorum bukadr takmayn kafanıza dr tamm dedyse tamamdr gerisi allaha kalmş diorum..bende sen pank yaptn az sandn kilosu sandm ayy nese çk knştum anlatamadmdaa.fenalk bastı bu sıcakta bende çıkıom küçşkom geldisayılır 5 dkya evde..herkese ii akşamlarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…