2009 Ekim Anneleri

Ayy evet sağlılı olsunlar yeter bişekilde çıkacaklar zaten:)
Hadi görüşürüz opuyorumnanaktan

inşallah her şey yolundadır canım hepsi güzel çıkaropuyorumnanaktan
nasıl nak cez kıssss
inş ikimizde yarın güsel haberler alıcaz elacım :1hug: ben yarın işe gelmicem 100mg uzun sürdügü için ve çok kan vercem aç kalcam uzun süre felan geri gelemem çünkü
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inş. opuyorumnanaktan
Ayy evet sağlılı olsunlar yeter bişekilde çıkacaklar zaten:)
Hadi görüşürüz opuyorumnanaktan

kızlar cm leri mm ye çevirip yazcanız sitede öyle yazıyor ben ne kadar çıkartcam acaba:kedi:

NASILSIN YAESEMıNCıM oğluşun nasıl ii akşamlar şeker hal hatır dsormak için geç kaldıım galiba

Kizlar az once doktordan geldik ayrintili ultrasona girdik bugun Allaha cok sukur hersey yolunda.
Gecen pazar sari kirmizi karisik bir akinti gelmisti cok korktum bugun sordum doktor parca alip inceledi enfeksiyon varmi diye cok sukur birsey cikmadi.Bir kac hafta once havuza girmistim acaba enfeksiyon mu kaptim diye cok endiselenmistim.Bebisimi gordum kiz oldugu kesinlesti hemen gidip bir iki parca biseyler aldim cicilere eklerim teyzeleri.

canım hayırlı olsunnnn prensesinnnnn:asigim:hemde geçmiş olsunnnnnŞeniz

g ü n a y d ı n n n n n n n güsel güsellllll annişlerrrrr:asigim:Şeniz

Gözün aydın canım hihoyyyt artık rahatlıkla alışveriş yapabilirsin sağlıckla gelsin kızın inşallah opuyorumnanaktan

kızlar günaydın inanamıyorum uzun zamandır giremiyordum siteye
bugün girebildim. nasılsınız görüşmeyeli. bende herşey yolunda koca göbekli oldum artık. benim karnım çok çatlıyo hergün badem yağı sürüyorum ama nafile napıcamı bilmiyorum. çok kötü durumdayım.benim gibi çok çatlayan varmı.

Merhaba Kızlar herkese günaydınlar,
uzun bir zamandır giremiyorudum, bugün fırsat bulmuşken hemen bi girip bizim kızlar neler yapmış bakayım dedim, hepinizi çok özlemişim valla.............opuyorumnanaktan

hoşgeldn sibel...
benm daha karnm çatlamadı hiç...ama bacaklarm felaket çatladı hemde çok...
dandanım gelmicek bugün yaa inş ii çkar şekeri elada yok pembeee sen nerdesnnn..

günaydın .............................
oooo sibel kayaemel nerdesiniz canlarım siz opuyorumnanaktan
nasılsınız bir yaramazlık yok dimi bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…