yeterki toplu çksn strawbery..sağlıklı olsunda bişicik olmass.bende saten senn bebm gibi die tahmn ettiğim için yani üzülmeyesn kilosu iidir die söledmmmgenelde kafaların atyakıolarr azmı çokmu göbeğim şimi değil falan filan bende kısıorum bukadr takmayn kafanıza dr tamm dedyse tamamdr gerisi allaha kalmş diorum..bende sen pank yaptn az sandn kilosu sandm ayy nese çk knştum anlatamadmdaa.fenalk bastı bu sıcakta bende çıkıom küçşkom geldisayılır 5 dkya evde..herkese ii akşamlarrrr.
inşallah her şey yolundadır canım hepsi güzel çıkaropuyorumnanaktanayy kızlarr banada heyecan basıyo zaman yaklaştıkça, yarın sabahtan gidiyorum...
inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
geçen ay tiroid değerlerim birazdüşük çıkmıştı onlarada baktıracam yeniden, inşallah onlarda iyidir:Saruboceq:
nasıl nak cez kıssssbir sitede bebeğinizin tarih tarih gelişim günleri var mesela düşük döneminizin ne zaman bittiğini bebeğiniizin erken doğması halinde hangi tarihten itibaren yaşama şansının olduğunu gösteriyor süper.
Benim riski atma tarihim 30 temmuz olarak gözüküyor mesela
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inş. opuyorumnanaktaninş ikimizde yarın güsel haberler alıcaz elacım :1hug: ben yarın işe gelmicem 100mg uzun sürdügü için ve çok kan vercem aç kalcam uzun süre felan geri gelemem çünkü
Ayy evet sağlılı olsunlar yeter bişekilde çıkacaklar zaten:)
Hadi görüşürüz opuyorumnanaktan
Kizlar az once doktordan geldik ayrintili ultrasona girdik bugun Allaha cok sukur hersey yolunda.
Gecen pazar sari kirmizi karisik bir akinti gelmisti cok korktum bugun sordum doktor parca alip inceledi enfeksiyon varmi diye cok sukur birsey cikmadi.Bir kac hafta once havuza girmistim acaba enfeksiyon mu kaptim diye cok endiselenmistim.Bebisimi gordum kiz oldugu kesinlesti hemen gidip bir iki parca biseyler aldim cicilere eklerim teyzeleri.
Kizlar az once doktordan geldik ayrintili ultrasona girdik bugun Allaha cok sukur hersey yolunda.
Gecen pazar sari kirmizi karisik bir akinti gelmisti cok korktum bugun sordum doktor parca alip inceledi enfeksiyon varmi diye cok sukur birsey cikmadi.Bir kac hafta once havuza girmistim acaba enfeksiyon mu kaptim diye cok endiselenmistim.Bebisimi gordum kiz oldugu kesinlesti hemen gidip bir iki parca biseyler aldim cicilere eklerim teyzeleri.
kızlar günaydın inanamıyorum uzun zamandır giremiyordum siteye
bugün girebildim. nasılsınız görüşmeyeli. bende herşey yolunda koca göbekli oldum artık. benim karnım çok çatlıyo hergün badem yağı sürüyorum ama nafile napıcamı bilmiyorum. çok kötü durumdayım.benim gibi çok çatlayan varmı.
günaydnn kıslarrrr.herkes iidir inş.
kızlar kimse yokmu. pembeinci kayaemel yağmurcn günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?