günaydın .............................
oooo sibel kayaemel nerdesiniz canlarım siz opuyorumnanaktan
günaydın .............................
oooo sibel kayaemel nerdesiniz canlarım siz opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dünden beri herkese sorunsuz hayırlı bol tekmeli bir gün diliyorummmkaydirigubbakcemile3
burdayım canım ama uzun zamandır siteye giremiyordum.neden bilmiyorum site de hep bozuk bağlantı diyordu.çok şükür bugün girdim. sen nasılsın.bebişin nasıl.benim göbek çok fena çatladı.napıcam bilmiyorum o kadar önlem aldım ilk aylardan beri bebe yağı falan sürüyorum ama nafile.
burdayım canım ama uzun zamandır siteye giremiyordum.neden bilmiyorum site de hep bozuk bağlantı diyordu.çok şükür bugün girdim. sen nasılsın.bebişin nasıl.benim göbek çok fena çatladı.napıcam bilmiyorum o kadar önlem aldım ilk aylardan beri bebe yağı falan sürüyorum ama nafile.
gunaydın kıslar.
canım sen sadece bebe yagı mı surdun? bide nasıl catlıo ilk koyumu oluo catlagın rengi? benim sag gogsumun altında minik mora yakın bi cizgi olustuda o catlak mı acaba?
merhabalar kızlar;
sibelcim nasılsın? Nasıl gidiyor, bebişle sağlığınız iyi değilmi canım?
sibel canım neden sorun veriyorsuki site CADIARZU
Biz çok iyiyiz teyzesi bebişimi haftasonu gördüm maşallah iyiydi
Canım şimdilik çatlama gözükmüyor canım ama vücutla alakalı ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor işte.
merhabalar kızlar;
sibelcim nasılsın? Nasıl gidiyor, bebişle sağlığınız iyi değilmi canım?
canım merhaba nasılsın.biz iyiyiz çok şükür.sen nasılsın nerelerdesin.
gunaydın kıslar.
canım sen sadece bebe yagı mı surdun? bide nasıl catlıo ilk koyumu oluo catlagın rengi? benim sag gogsumun altında minik mora yakın bi cizgi olustuda o catlak mı acaba?
ya o göğüs altındaki kılcal damarcık gibi şeylerden bende de oluştu geçermi acaba?
canım benim göğsüm zaten damarlardan harita gibi oldu.mor olan damardır sanırım endişe etme. karnımdaki çatlaklar mor değil bildiğn deri renginde çatlarklar. göbeğimden başlıyo yanlara kadar çizik çizik 1 hafta içinde oldu. son 1 haftada.o kadar hızlı geliştiki anlatamam.giderek artıyor. engel olamıyorum.
canım aktardan kakao yağı al hemen sıvı halde olanı satılıyor fazla pahalı bişey de değil onu sür hemn ağrılara iyi geliyor gerilmeden kaynaklanan hemde çatlaklarını düzeltiyor, denemende fayda var....:1hug:
bebe vazelini sursene inanılmaz yumusatıo.ben doktoruma sordum zararlımı die hic bi sakıncası yok dedi
facebooktaki yerin adı ne kızlar benim bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?