2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dünden beri herkese sorunsuz hayırlı bol tekmeli bir gün diliyorummmkaydirigubbakcemile3

günaydın .............................
oooo sibel kayaemel nerdesiniz canlarım siz opuyorumnanaktan

burdayım canım ama uzun zamandır siteye giremiyordum.neden bilmiyorum site de hep bozuk bağlantı diyordu.çok şükür bugün girdim. sen nasılsın.bebişin nasıl.benim göbek çok fena çatladı.napıcam bilmiyorum o kadar önlem aldım ilk aylardan beri bebe yağı falan sürüyorum ama nafile.

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım dünden beri herkese sorunsuz hayırlı bol tekmeli bir gün diliyorummmkaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım, benimkide uyandı başladı tekme atmaya zaten,bugün geç uyandı bebişim merak etmeye başlamıştım tamda.:ecrin_bebek:

sibel canım neden sorun veriyorsuki site CADIARZU
Biz çok iyiyiz teyzesi bebişimi haftasonu gördüm maşallah iyiydi
Canım şimdilik çatlama gözükmüyor canım ama vücutla alakalı ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor işte.

gunaydın kıslar.
canım sen sadece bebe yagı mı surdun? bide nasıl catlıo ilk koyumu oluo catlagın rengi? benim sag gogsumun altında minik mora yakın bi cizgi olustuda o catlak mı acaba?

canım aktardan kakao yağı al hemen sıvı halde olanı satılıyor fazla pahalı bişey de değil onu sür hemn ağrılara iyi geliyor gerilmeden kaynaklanan hemde çatlaklarını düzeltiyor, denemende fayda var....:1hug:

gunaydın kıslar.
canım sen sadece bebe yagı mı surdun? bide nasıl catlıo ilk koyumu oluo catlagın rengi? benim sag gogsumun altında minik mora yakın bi cizgi olustuda o catlak mı acaba?

ya o göğüs altındaki kılcal damarcık gibi şeylerden bende de oluştu geçermi acaba?

canım bizde iyiyiz. ama pazar günü harektlerini hissedemedim bebişimizin akşama kadar bekledik. sonra dayanamadık doktora gittik acile herşey yolundaymış bi sıkıntı yok çok şükür. şimdi de çok hareketli maşallah.
sitenin neden böyle yaptığını bilmiyorum facebook taki gruptan ulaşmaya çalıştım sizlere ama oraya kimse girmiyo galiba kimse beni duymadı.
çatlakları zaten hergün görünce üzülüyorum ama içinde oğlumun olduğunu düşününce üzüntüm geçiyo. ama doğum sonrasında böylemi kalacak çok kötü bir görüntü.
bu arada gülben ergen doğum yapmış duydunmu.akşam tv de gördüm. bende artık bi an önce bebişimi doğurmak istiyorum.3 ay kaldı bi bitse hayırlısıyla.

Günaydın kızlar
çatlak benimde karnımda yok ama baldır kısmında var oda kırmızı mora yakın başka bi yerimde şimdilik yok herkesin karnı çatlar benim bacak çatladıkaydirigubbakcemile3

gunaydın kıslar.

canım benim göğsüm zaten damarlardan harita gibi oldu.mor olan damardır sanırım endişe etme. karnımdaki çatlaklar mor değil bildiğn deri renginde çatlarklar. göbeğimden başlıyo yanlara kadar çizik çizik 1 hafta içinde oldu. son 1 haftada.o kadar hızlı geliştiki anlatamam.giderek artıyor. engel olamıyorum.

bebe vazelini sursene inanılmaz yumusatıo.ben doktoruma sordum zararlımı die hic bi sakıncası yok dedi

işe yararmı dersin.ben ilk başlarda bebe yağı sürüyordum.sonra çatlakları farkettiğim an badem yağı kullanmaya başladım. hafta içinde oldu inanamazsın çok hızlı ilerledi.
bide kakao yağını deneyeyim. inşallah işe yarar.

sibel canım bebeğin hareketleri tutarsız oluyor malesef bizide telaşlandırıyorlar
çatlakların güzel bir sebebi var dediğin gibi bebişlerimizin armağanı
sorma canım ya kadıncağız erken doğum yapmış aman allah korusun 3 ay dediğn neki hemencik biter tadını çıkaralım son 3 ayımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…