canım merhaba nasılsın.biz iyiyiz çok şükür.sen nasılsın nerelerdesin.
burdayım canım, ara ara yazdıklarınızı okuyorum. Pazar günü acile gittiğini yazmışsın. Anadolu hastanesinde acil var mı sibelcim.
Ben işe başladım işte. Temmuzun ilk haftasında doktora gitcem işte. Kontrole gitcem bakalım.
Sen naptın, bebeğe hazırlık yapıyor msun, bişeyler aldınız mı?
bebe vazelini ne canım hiç duymadım.ne diye satılıyo.
burdayım canım, ara ara yazdıklarınızı okuyorum. Pazar günü acile gittiğini yazmışsın. Anadolu hastanesinde acil var mı sibelcim.
Ben işe başladım işte. Temmuzun ilk haftasında doktora gitcem işte. Kontrole gitcem bakalım.
Sen naptın, bebeğe hazırlık yapıyor msun, bişeyler aldınız mı?
zübeyde hanım hastanesine gittik canım. anadoluda kimse bakmaz diye gitmedim.ordada iyi bi bayan doktor vardı ultrasona girdim.iyiyimiş bebek bi sorun yok dedi. belki yorgunluktan ben hissedemedim. bilmiyorum.
sen hangi doktora gideceksin.gene abdurahhaman beye mi gideceksin.
bizim doğum sancıları gündüz başlarsa anadoluya giderim doktorun orda olduğu saatler olursa.ama gece olursa doğum evine giderim. devlet hastenesine. senin söylediklerinden sonra riske atmam bende kendimi.
bebeğe hazırlık yapıyoruz teyzesi yavaş yavaş. zaten ablamın ve abimin çocukarı var 1-2 yaşlarında onlar sağolsun puset sleper giysi hepsini getirdiler. bizimki çok masraflı olmayacak bize.bizded işte ufak ufak kıyafet falan alıyoruz.her çarşıya inmeme bi parça bişey alıyorum.
sen nasılsın
opuyorumnanaktan samyeli canım nasılsın
zübeyde hanım hastanesine gittik canım. anadoluda kimse bakmaz diye gitmedim.ordada iyi bi bayan doktor vardı ultrasona girdim.iyiyimiş bebek bi sorun yok dedi. belki yorgunluktan ben hissedemedim. bilmiyorum.
sen hangi doktora gideceksin.gene abdurahhaman beye mi gideceksin.
bizim doğum sancıları gündüz başlarsa anadoluya giderim doktorun orda olduğu saatler olursa.ama gece olursa doğum evine giderim. devlet hastenesine. senin söylediklerinden sonra riske atmam bende kendimi.
bebeğe hazırlık yapıyoruz teyzesi yavaş yavaş. zaten ablamın ve abimin çocukarı var 1-2 yaşlarında onlar sağolsun puset sleper giysi hepsini getirdiler. bizimki çok masraflı olmayacak bize.bizded işte ufak ufak kıyafet falan alıyoruz.her çarşıya inmeme bi parça bişey alıyorum.
sen nasılsın
canım evet kendini riske atma, ama benden sana tavsiye gece sancılanırsan sakın zübeyde hanıma gitme, devlet hastanesine git canım. Ben Abdurrahman beye devam etmicem. çünkü eğer hamile kalırsam bana serklaj yani rahime dikiş atılacak. Onu Anadolu hastanesinde yaptıramam. Acil bi durumda napcam? Oyüzden devlet hastanesinde doğumumu yaptıran remzi süllü diye bi doktor var. tanıdık doktor. çok ilgilendi. o yüzden ona gideceğim..Remzi beyin adını duydunmu hiç canım.
canım tabiiki bizde seni özlüyoruz öyle gitme başka yerlere hayırlı haberlerini alcaz inş.iyiyim canım,, bu ortam çok güzeldi hala çook güzel. başka yerlere girdim ama olmadı. ekim annesi olamayacağım ama sizinle olmak istiyorum.. Ara ara giriyorum bu sayfaya..
Sen nasılsın.? meleğin nasıl?
bz hafta sonu aşverişe çkcas inş kıslarr...daha bişicik almadm bebişe herşesini tammlamk istiorz çokdaha scak oladan.
samyeli canım bizi yanlız bırakma allahın izniyle yine güzel haberlerini verirsin bize buradan birbirimize çok alıştık ne işin var başka yerlerde zaten
Ben ve meleğim iyiyiz samyeli çok şükür bir yaramazlık yok
kızlar hepinize günaydın..pembe evt canm eminönüne gtmeyi düşünüoss..orda daha uygunmşş..M bilmios nerelere gdeceğmizi artık buradki komşulardan birini alırz yanımıza:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?