2009 Ekim Anneleri

bir akşam o kadar gerildiki bebe yağı sürdüm hiç bir etkisi olmadı ne yapsam diye düşünürken saf zeytinyağı sürdüm o kadar iyi geldiki yumuşacık oldu karnım çok gerilince bazen zeytinyağı sürüyorum ben

bebe vazelini ne canım hiç duymadım.ne diye satılıyo.

bebe vazelini die satılıo.ben aloe veralı alıorum yesil renkte.aksamdan suruorum ertesi gun bile yumusacık oluo.arkadasımın annesi arkadasıma ve ablasına hamileyken sadece vazelin surmus kadında tek catlak bile olmamıs. tabii bunyeylede alakalı bi durum

facebookta buldum üye oldum burdan ulaşamazsak ordan görüşürüaz artık.Handan sen açmışsın sanırım iyi düşünmüşsünüz emeğine sağlık.

bz hafta sonu aşverişe çkcas inş kıslarr...daha bişicik almadm bebişe herşesini tammlamk istiorz çokdaha scak oladan.

samyeli canım bizi yanlız bırakma allahın izniyle yine güzel haberlerini verirsin bize buradan birbirimize çok alıştık ne işin var başka yerlerde zaten
Ben ve meleğim iyiyiz samyeli çok şükür bir yaramazlık yok

iyiyim canım,, bu ortam çok güzeldi hala çook güzel. başka yerlere girdim ama olmadı. ekim annesi olamayacağım ama sizinle olmak istiyorum.. Ara ara giriyorum bu sayfaya..
Sen nasılsın.? meleğin nasıl?
canım tabiiki bizde seni özlüyoruz öyle gitme başka yerlere hayırlı haberlerini alcaz inş.
bz hafta sonu aşverişe çkcas inş kıslarr...daha bişicik almadm bebişe herşesini tammlamk istiorz çokdaha scak oladan.

ohh çıkın havalar ve bizler dahada ağırlaşmadan yoksa bizim bebişler çıplak kalcak zemuszemus

teş.ederim canım. başlarda bu sayfaya giremedim, içim burkuluyordu. İnan bebek bile görmek istemiyordum. 1,5 YAŞINDA yeğenlerim var. Onları bile sevemedim. Yolda hamile görmemeye dayanamıyordum.ama artık alıştım yavaş yavaş. Sizlerin desteğiyle oldu.Elalımda sağolsun hep aradı. hiç yalnız bırakmadı. Artık burdayım canım.

pembe evt canm eminönüne gtmeyi düşünüoss..orda daha uygunmşş..M bilmios nerelere gdeceğmizi artık buradki komşulardan birini alırz yanımıza:=)

ben geme karar vermş değilim şu yatakmı odamı büyüyenmi parkyatakmı beşikmi hala karaszm sanırım oda bakcasss..hafta sonu bi bakalım moclyaclar çarşsına felan.

samyeli canım kolay değil elbet yaşadıkların ama bizim dualarımz seninle canım hayırlısıyla meleğine kavuşursun inş.

pembe evt canm eminönüne gtmeyi düşünüoss..orda daha uygunmşş..M bilmios nerelere gdeceğmizi artık buradki komşulardan birini alırz yanımıza:=)
kızlar hepinize günaydın..
gözdecim gittiğinde çok dikkat et biz dün ordaydık inanılmaz kalabalık ve insanlar çok kaba dün çocuğun bi tanesi elinde koca cantayla üstüme çıktı resmen.. kolla kendini ve göbişini...

zaten doğum yaparken hepiniz bana dua edin. doğum yaparken edilen dua kabul olurmuş..
neyse sizi üzmeyeyim. ısim düşündünüz mü kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…