2009 Ekim Anneleri

eminönünde havuzlu han varmış canım orası bebek eşyaları satılıyormuş hatta chicconun mağazsı varmış havuzlu hana giderken sol yada sağda kalıyormuş CADIARZU oralarada bir bakın derim

zaten doğum yaparken hepiniz bana dua edin. doğum yaparken edilen dua kabul olurmuş..
neyse sizi üzmeyeyim. İsim düşündünüz mü kızlar...

Canım o konuya hiç girme hergün değişiyor nil ismi hoşuma gidiyor du
bugünde merve ismi geldi aklıma hayırlısı ne olacak acaba ismi bende çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

hadi yaa.tühh off bu sıcakta nası gesces yaa.
sen neyaptn cnm bişilermi aldn nerden aldınn
eminönünde havuzlu han varmış canım orası bebek eşyaları satılıyormuş hatta chicconun mağazsı varmış havuzlu hana giderken sol yada sağda kalıyormuş CADIARZU oralarada bir bakın derim
tamma canm saol bakarss.biz blmioski öl toptancı yerlerni felan.sora sora bakcas artık napalım

zaten doğum yaparken hepiniz bana dua edin. doğum yaparken edilen dua kabul olurmuş..
neyse sizi üzmeyeyim. İsim düşündünüz mü kızlar...
canım dualarımzı her zaman seninle biz berkay düşünüyoz ama bakalım değişebilir yinede net bi şey yok
4 ay demişti. 1 ayı geçti zaten. ekim e kadar bekleriz heralde canım...

hayırlısıyla rabbim meleğine kavuştıracaktır seni..

ben chicco ya dün yine uğradım ama pek bişey yok. şu anm için hep yazlık şeyler var.. bizim bebişler sonbahara geleceği için pek bişey bulamadım. geçen gittiğimde uzun kollu çıtçıtlı badiler vardı 3 tanesi 10 lira onlardar bile bitmişti...

hadi yaa.tühh off bu sıcakta nası gesces yaa.
sen neyaptn cnm bişilermi aldn nerden aldınn
ben dün aslını istersen sadece bebek güncesi bakmak için gittim adam 2 saat sonra gelecek dedi 2 saaati geçirmek şçin dolaştım ve günce gelmediği için hiç bişey alamadan geldim.. daha önceki gidişimdi chicco ya gitmiştim bikaç bişey bulmuştum 2 ay önce falan hatta aldıklarımı siteye de ekledim ama dün baktım pek bişey yok... chicco mağazasının yanında bi mağaza daha var orada güzel şeyler var ordan da idil bebenin hastane çıkışını falan almıştım bir bebek şekerleri için süs kese ıvızr zıvır falan almıştım....

güle güle gysn aldıklarını bahairr..bakalım hayrlısı artık ya..şimdi genelde yaslık şeler var dediğin gibi...bras daha beklesek kşlıklar gelrmiki ama osamanda bz çıkamayz ben bide eylülde doğurursam oooo.en iis şimdiden almk eylül 28 demşlerdi e bi hafta önce gelse bayramda doğururum ben die hesaplıom kanmca ama hayrlsıı:=)

cihicconun olduğu sokak mercan yokuşu diye geçiyomuş. ama kime sorsan tarif ederler kapalı çarşı tarafından gir kahveci mehmet efendinin oradan sorduğunda zaten herkes heryeri biliyo orda yardımcı olurlar

teşekkür ederim canım... hayırlısı ne zamansa allah o zaman nasip etsin inşallah...kızlar hepinizi öper annemle biraz çıkıp çarşamba pazarına gideyim:))))

ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..

selam kızlarr..pazartesi aşı olmuştum sünde kolum biraz ağrıdı izinliydim yoktum dün..

eşimle alışveriş yaptık,sanırım herşeyi aldık bitirdik..bir bebek bezi kaldı onuda doğumdan önce alıcaz..
doğuma yakın bir zamanda alışverişe çıkamam diye herşeyi aldık biz.
dün evde odasını toparladım düzenledim bebişimin..
bizim çalışma odası olarak kullandığımız odayı ona göre düzenledik ne yapalım.
ay çok güzel bir duyguymuş yaa evde ikide bir gidip odasında oturuyorum eşyalarını seviyorum..
allah sevincimizi yarıda bırakmasın sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin..

bu arada şeker tahlil sonuçlarım iyiymiş,ama idrar tahlilimde idrarda lökosit var yazıyordu..doktorumda tek kullanımlık suda eriyen bir antibiyotik verdi dün akşam içtim inşallah faydası olur.

bizde durumlar böyle şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…