samyelicim şimdi siz ne kadar süre korunacaksınız doktorun bişey dedimi???
zaten doğum yaparken hepiniz bana dua edin. doğum yaparken edilen dua kabul olurmuş..
neyse sizi üzmeyeyim. İsim düşündünüz mü kızlar...
hadi yaa.tühh off bu sıcakta nası gesces yaa.kızlar hepinize günaydın..
gözdecim gittiğinde çok dikkat et biz dün ordaydık inanılmaz kalabalık ve insanlar çok kaba dün çocuğun bi tanesi elinde koca cantayla üstüme çıktı resmen.. kolla kendini ve göbişini...
tamma canm saol bakarss.biz blmioski öl toptancı yerlerni felan.sora sora bakcas artık napalımeminönünde havuzlu han varmış canım orası bebek eşyaları satılıyormuş hatta chicconun mağazsı varmış havuzlu hana giderken sol yada sağda kalıyormuş CADIARZU oralarada bir bakın derim
canım dualarımzı her zaman seninle biz berkay düşünüyoz ama bakalım değişebilir yinede net bi şey yokzaten doğum yaparken hepiniz bana dua edin. doğum yaparken edilen dua kabul olurmuş..
neyse sizi üzmeyeyim. İsim düşündünüz mü kızlar...
4 ay demişti. 1 ayı geçti zaten. ekim e kadar bekleriz heralde canım...
eminönünde havuzlu han varmış canım orası bebek eşyaları satılıyormuş hatta chicconun mağazsı varmış havuzlu hana giderken sol yada sağda kalıyormuş CADIARZU oralarada bir bakın derim
ben dün aslını istersen sadece bebek güncesi bakmak için gittim adam 2 saat sonra gelecek dedi 2 saaati geçirmek şçin dolaştım ve günce gelmediği için hiç bişey alamadan geldim.. daha önceki gidişimdi chicco ya gitmiştim bikaç bişey bulmuştum 2 ay önce falan hatta aldıklarımı siteye de ekledim ama dün baktım pek bişey yok... chicco mağazasının yanında bi mağaza daha var orada güzel şeyler var ordan da idil bebenin hastane çıkışını falan almıştım bir bebek şekerleri için süs kese ıvızr zıvır falan almıştım....hadi yaa.tühh off bu sıcakta nası gesces yaa.
sen neyaptn cnm bişilermi aldn nerden aldınn
4 ay demişti. 1 ayı geçti zaten. ekim e kadar bekleriz heralde canım...
bahair canım eminönündeki chiccoyamı gittin yeşildirek tarafındamı anladım kadarıyla mağazası öyle değilmi.
uhh yeşildirek meşildirek anlamam. annemim peşine takıldım gittim. dur bi sorayım.. sultanhamam diye geçiyo ama??????????
güle güle gysn aldıklarını bahairr..bakalım hayrlısı artık ya..şimdi genelde yaslık şeler var dediğin gibi...bras daha beklesek kşlıklar gelrmiki ama osamanda bz çıkamayz ben bide eylülde doğurursam oooo.en iis şimdiden almk eylül 28 demşlerdi e bi hafta önce gelse bayramda doğururum ben die hesaplıom kanmca ama hayrlsıı:=)
kıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?