2009 Ekim Anneleri

kıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::

ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..

canım sitem etme gözden kaçırmışlardır ben yorumumu yaptım valla bana kızma opuyorumnanaktan

ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..

yasakkelime

sen bunu geçende de koydun yorumyaptık hatta oğlum olsa kesin tekneli birşey alırdım dedim
ama gözde bunların fiyatları çok pahalı canım ya fiyat olarak ne diyor bir bilgin varmı
deli kız kızma hemen şurada bahair den adres öğreniyoruss

Son düzenleme:
kıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
günaydın kızlarzemuszemus
cnm bende mobilya siparişini verdim 1600 ytl ye aldık.mobidic mobilya internette sitesi var.ben senin yolladığın sitedeki yerede baktım en aşşağı verceği fiyat 2300.bende çok gezdim hepsi aynı fiyatları söylüyor.ama bu mobidic mobilya kampanya yapmış 1600 ytl ye veriyor.şimdiden kolay gelsin sana cnm

selam kızlar..yaa dün akşam ne güzel bi şey bulup linkini atmıştım hiç ilgilenen olmamış gizem dışında..napalım demek bi benim ilgimi çekmiş lmaz:

Kızlar günaydın zemuszemus

Eminönündeydim geçen hafta çok kalabalık düğün mevsiminden dolayı göbişlere dikkat lmaz:
Ayrıca web satışları daha ucuz eminönünden (mercan yokuşu )şaşırdık eşimle. Kıyafetler ucuz ama puset gibi eşyalar daha pahalı bilginize...
Ayrıca herşey yazlık!
Biz henüz bişey almadık bebişe ama ilk etapta oda ana kucağı vb.şeyleri alıp kıyafeti sona bırakıcaz.

kızlar ben oda almıcam sanırım kışın evim soğuk oluyor oturmaodamıza koycaz orda yatip kalkcaz yada bilmiyom off aklıma bi şey gelmiyorrr

yasemncim saol btanem ilgine.

a.s.Günaydin ekimin guzelleri nasilsiniz keyifler nasil ? herkes iyidir umarim

ilkayım hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla bugün uykusuzluğum ahricinde pek bişeyim yok akşam kayınvaldemde kaldı ev dehşettttkafamçokkarıştı sıcaktı bayılcaktım sabahı zor ettim sabaha kadar 2 litre suyu bitirmişimdir valla:kedi:

tesekkür ederim tatlim sukur iyiyim bende , burda hava serin ma surekli degistigi icin ogle sonu sicakta olabilir ...
suyu cok cok ic malum hem gerekli hemde dedigin gibi sicakta daha cok ihtiyac olur suya yaninda surekli su olsun litre litre onceden ben suyu zor iciyordum ama simdi 2 bucuk litreyi gunde rahat iciyorum

lmaz:lmaz:fyat bilmiomkiiiiiiidur bi araym marka yerlerde çok pahalı geçen karşıda sorduk 23000le 2600 demşti burda daha uyguna bulunur modesada felan die düşündm ama bakalım
nası yani kuzum şimdi bu denzci varmı orda 1600 mü nerde senn dediğin yer
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE cok guzel bayildim hele kizlarin odasina tam prenseslere layik ne kadar guzel

evt ilkay çok güseller çooookk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…