kıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..
ya size bişi gösterdm nası die kmse ilgilenmedii.bu topikte belrli kişiler var saten onlarda yok olunca tadı felan kalmıo benceeee.snrlendm gidiom bennn..
günaydın kızlarzemuszemuskıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
selam kızlar..yaa dün akşam ne güzel bi şey bulup linkini atmıştım hiç ilgilenen olmamış gizem dışında..napalım demek bi benim ilgimi çekmişlmaz:
yasemncim saol btanem ilgine.
a.s.Günaydin ekimin guzelleri nasilsiniz keyifler nasil ? herkes iyidir umarim
kıslar bakın ben bundan istiorum nasıll sizceeee...denizcili olandan yatağnı felan tektekj gösterio bi baksanıza bi zahmet ayrı ayrı
yasemncim saol btanem ilgine.
ilkayım hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla bugün uykusuzluğum ahricinde pek bişeyim yok akşam kayınvaldemde kaldı ev dehşettttkafamçokkarıştı sıcaktı bayılcaktım sabahı zor ettim sabaha kadar 2 litre suyu bitirmişimdir valla:kedi:
Hafta Hafta Hamilelik Görüntüleri | Aktuelblog.com
çok beğendim ben sizinlede paylaşmak istemiştim..:lepi:
yasakkelime
sen bunu geçende de koydun yorumyaptık hatta oğlum olsa kesin tekneli birşey alırdım dedim
ama gözde bunların fiyatları çok pahalı canım ya fiyat olarak ne diyor bir bilgin varmı
deli kız kızma hemen şurada bahair den adres öğreniyoruss
nası yani kuzum şimdi bu denzci varmı orda 1600 mü nerde senn dediğin yerANG€L;7629022 .!.:günaydın kızlarzemuszemus
cnm bende mobilya siparişini verdim 1600 ytl ye aldık.mobidic mobilya internette sitesi var.ben senin yolladığın sitedeki yerede baktım en aşşağı verceği fiyat 2300.bende çok gezdim hepsi aynı fiyatları söylüyor.ama bu mobidic mobilya kampanya yapmış 1600 ytl ye veriyor.şimdiden kolay gelsin sana cnm
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE cok guzel bayildim hele kizlarin odasina tam prenseslere layik ne kadar guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?