tesekkür ederiz canim ya ne guzel hafta hafta degisikligi gostermisler kendi resmime bakar gibi oldum :)))))))))))
cnm aynı model yok ama akvaryum modeli ve denizcili modeli var.internetten baksana mobidic mobilya yada benbebek.oraya gittinmi mutlaka uğrayın kızlar o mağzaya.uyku seti ve yatağıda içinde 1600 ytl.lmaz: lmaz:fyat bilmiomkiiiiiii dur bi araym marka yerlerde çok pahalı geçen karşıda sorduk 23000le 2600 demşti burda daha uyguna bulunur modesada felan die düşündm ama bakalım
nası yani kuzum şimdi bu denzci varmı orda 1600 mü nerde senn dediğin yer
evt ilkay çok güseller çooookk.
nan aradm 3 mlyar 100 mlyon dedi..of ya ne bu fyatlar böle snr oldum ben modesaya gdeişm ordan bakım en iisi internettedeki böle ister tabi.
ilkay sana yollayalım kuzum burdan 3 gecede gelr araba:=)))
ANG€L;7629727 .!.:aaa gözdecim cnm denizcili model böle yatağı falan gemili edirnekapıda modesada gördüm ben.zeki bebede.yanlış hatırlamıyosam 2200 ytl ydi.hatta ikitellide aynı modeli gördüm 3700 dedi.
merhaba kızlar oda alan arkadaşlar yanınızda nasıl yatıracaksınız hemen bebeklerinizi ayıracakmısınz bende oda istiyorum ama ne zamana kadar yanımızda kalacak yanımızda kalması için birde küçük bambu beşiklerden mi alacaz sizler ne yapacaksınız bilgi verirmisiniz
Selam kızlarrrrr bayadır giremedim sayfayaaaa umarım herkes iyidir...
Bu arada göğüslerdeki mor çizgilerr maaalesefffff çatlak kızlarrr damarlar daha mavi mavi oluyor çatlaklar mor çizgi çizgi oluyır benim göğüslerim çok çatladı ve doktora gösterdimm çatlak dedi sadece göğüs için olan bir krem verdi..
Ben mobilyaları internetten beğenip indirdim burda bir mobilyacıya daha ucuza yaptırcazz sizde öle yapın bence fiyat yarı yarıya düşüyorrr.
Bugün prenseimi görmeye gidicem umarım herşey yolunda çıkarrrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?