2009 Ekim Anneleri

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr asagidasiniz gelin yaaaaa :)))))))))) sekerlerim uyumayin asagida

bu arada seldus u uzun zamandir goremiyorum haberi olan varmi ?

nan aradm 3 mlyar 100 mlyon dedi..of ya ne bu fyatlar böle snr oldum ben modesaya gdeişm ordan bakım en iisi internettedeki böle ister tabi.

gözde ara bakalılm ne kadarmış ben geçen bir sitede baktım tüm takımına 8.000 diyordu çıldırmışlar (etilerdeydi mağaza)
hatta bulursam koyarım adresini buraya

Son düzenleme:
cnm aynı model yok ama akvaryum modeli ve denizcili modeli var.internetten baksana mobidic mobilya yada benbebek.oraya gittinmi mutlaka uğrayın kızlar o mağzaya.uyku seti ve yatağıda içinde 1600 ytl.

kıs pembe 3 mlyara delrmşler dedim sende 8 mlyar dedin ben nerden bulım 8i kıs2ye bulsam o bile çok.1750ye felan var modesada hatta 2000e süper takımlar var.senn dediğin yerler marka.
marka oluoda neoluo aynı boyayı aynı malz jkullanıo fark yok ama etiket ad var

Türkiyede daha guzel mobilyalar var bizim burda genelde standart ve fiyati daha yuksek , keske bizimde ordan alma sansimiz olsaydi :)

angel baktım mobidiğe ikitellide yani maskoda..
bende modesaya baktım bze yakın ikitelliden daha uyun fyatlar çnkü orda kira daha pahalı eyüptee var.oraya bakca hafta sonu 1750felan almk istiorum ama 1750den fazlada parta veremm ben bi ara bakmştm pazarlıksız 200o demşti herşei içinde cibnlk uyku seti oyun cak sandğı halısı avizesi pazarlık yapsak 1750ye alınır die düşünüorum.

aaa gözdecim cnm denizcili model böle yatağı falan gemili edirnekapıda modesada gördüm ben.zeki bebede.yanlış hatırlamıyosam 2200 ytl ydi.hatta ikitellide aynı modeli gördüm 3700 dedi.

merhaba kızlar oda alan arkadaşlar yanınızda nasıl yatıracaksınız hemen bebeklerinizi ayıracakmısınz bende oda istiyorum ama ne zamana kadar yanımızda kalacak yanımızda kalması için birde küçük bambu beşiklerden mi alacaz sizler ne yapacaksınız bilgi verirmisiniz

Selam kızlarrrrr bayadır giremedim sayfayaaaa umarım herkes iyidir...

Bu arada göğüslerdeki mor çizgilerr maaalesefffff çatlak kızlarrr damarlar daha mavi mavi oluyor çatlaklar mor çizgi çizgi oluyır benim göğüslerim çok çatladı ve doktora gösterdimm çatlak dedi sadece göğüs için olan bir krem verdi..

Ben mobilyaları internetten beğenip indirdim burda bir mobilyacıya daha ucuza yaptırcazz sizde öle yapın bence fiyat yarı yarıya düşüyorrr.

Bugün prenseimi görmeye gidicem umarım herşey yolunda çıkarrrrrrrr :)

ANG€L;7629727 .!.:
aaa gözdecim cnm denizcili model böle yatağı falan gemili edirnekapıda modesada gördüm ben.zeki bebede.yanlış hatırlamıyosam 2200 ytl ydi.hatta ikitellide aynı modeli gördüm 3700 dedi.

evt canm bende zeki bebde gördm ve sorömmştm fyatı bi oraya grmemştk saten bzmkler hadi gdelm die tuttrmştu demk 2200 1800e felan verr ozamn..ay bak daha ucuz modesa.ay bian önce gtmk bakmak almk istiom ama ödemesini hiç düşünmüom nasıl olcak kışın doğlgazlarda yanmaya başlıcak normlden iki kat nese ya bakım ben oraya
ben yanmda yatrmayı düşünmüorum nasıl alştırısan öle gder benm bile yıllar önce odam varmş.alttan annen yavruluğu çıkıo bebek odalarnda bende yavrulukta yatar emzirir oynarr uyutur odama gidermm.öle düşünüorum..saten ev okadr bğyük değil vik dese duyarm

hosgeldin zeytincim , sahsim adina ben iyiyim , ayni sorun bende de var goguslerimin alti catladi kasiniyor krem denedim pek faydasi olmadi
insallah prensesini görür hayirli haberler verirsin tatlim opuyorumnanaktan

merhaba canim hosgeldin , bende aynen senin gibi yapmayi dusunuyorum bebek henuz cok kucukken baska oda da olunca icim rahat etmez uyuyamam o nedenle en az 6 ay yanimda olsun istiyorum

demek catlak ha :1shok: minicik bi cizgi halinde ama artabilir :sinifsinif:
hangi kremi verdi bide faydası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…