2009 Ekim Anneleri

cnm bende aldım odayı.dediğin gibi bambu sapatlerden alcam 4-5 ay yanımda yatırcam sonra odasına.ben şimdiden hazırlamak istedim odasını.çünkü bebiş olduktan sonra nasıl gezicem odası için halısı perdesi süsü püsü.bir sürü eşyası var.o yüzden şimdidem hazır olsun istedim.

bende odası olsun diyorum ama yanlız bırakılmaz diyorlar kafamı karıştırıyorlar

merhaba canim hosgeldin , bende aynen senin gibi yapmayi dusunuyorum bebek henuz cok kucukken baska oda da olunca icim rahat etmez uyuyamam o nedenle en az 6 ay yanimda olsun istiyorum

valla kafamı karıştırıyorlar kızlar hele kaynanam karışınca daha çok karışıyor kadın tutturdu bir beşik al yeter yatak odana koyarsın orda yatar diyor ya da çocuk odasına bir kanepe alırsın beşiğide oraya koyarsın orda yatıp kalkarsın diyor hiç sen ne istiyorsun demiyor offfffffffffffffffffffffffff

Vallahi ben oda yapıcam bebişe birde bambu sepet alıcam ilk altı ay yanımda sonra odasınaa yatırcamm...

Canım ynen benim kayınvalidemde oturma odasındaki kanepen dursun karşısına beşiği koy sen orada yatarsın diyor bende hee diyip kafayı sallıyorum valla ne mantıklı gelirse onu yapacağım kimseyi dinlemeye niyetim yok

nilüfercım ben ıkı çocuk büyüttum hiçbirini yanıma yatırmadım şimdıda akşam 10 oldumu ıısı yataklarına gıder öyle aliştıler.sen kımseyı dınleme en guzelı kendı odsı yatağı sora alişinca ayıramazsın kendındn.buara kaynvalıdeler neolur konuşmazsa.al bendende okadar offffffffffffffffff.

ona neyse lmaz:

off şuu kaynanalar karşmasa olmass.sanane kardeşim çocuk benm ev benm fkrini söle gt böle yap et die ne die emir verir giibi konuşuolarsa snr ediolar beni böle yaaa..

Vallahi ben oda yapıcam bebişe birde bambu sepet alıcam ilk altı ay yanımda sonra odasınaa yatırcamm...

karışanlar çok olunca insan yapacaklarını yapamıyor canım bende çok istiyorum oda ama bakalım onlardan habersiz alıp gelirsem kurarsam odasını anca öyle olur yoksa bana oda moda aldırmazlar

içim rahatladı ayh..ben odamın hemen yanındaki odaya koydum yatağını..çok yakın zaten,ağlasa duyarım koşarım nası olsa...aa yanına almıomusuunn diyip diyip deli ediolar beni..

karışanlar çok olunca insan yapacaklarını yapamıyor canım bende çok istiyorum oda ama bakalım onlardan habersiz alıp gelirsem kurarsam odasını anca öyle olur yoksa bana oda moda aldırmazlar

Çok şükür benimki o boyutta değil sadece akıl veriyor valla tınlamam ben böyle rahat bakacağım derim olur biter daha fazla karışamaz yani :mymeka:

valla çocuğu nasıl alıştırısan öyle benim ablam yatağında yatırıyordu emerek uyuyordu bütün gece göğsünde şimdi 6 aylık beşiğinde yatıramıyor sürekli birinin elini tutmak istiyor uykusunda yatsın yanlız yanlız canım

bende sadece kafa sallıyorum tamam dediğim yok şimdilik ama eltim hala oğlunu 4,5 yaşında beşiğinde ve yanında yatırıyor çocuk ayrı kalamazmış nasıl alıştırırsan öyle olur

olmaz ki canım konuşmasalar birde sadece fikir verseler hep onların dedikleri olacak

bencede ama karışmadan duramaz ki ben böyle bir kadın görmedim her işe karışıyor

off şuu kaynanalar karşmasa olmass.sanane kardeşim çocuk benm ev benm fkrini söle gt böle yap et die ne die emir verir giibi konuşuolarsa snr ediolar beni böle yaaa..

benideklava:

içim rahatladı ayh..ben odamın hemen yanındaki odaya koydum yatağını..çok yakın zaten,ağlasa duyarım koşarım nası olsa...aa yanına almıomusuunn diyip diyip deli ediolar beni..

hçbişey olmaz canım meraketme benımkıler birı 5 biri 10 olacak canı ve hep ayrı ayrı odalarındalar sıkınm olmuyo.ama eltımn kızıda 10 yaşinda ama hala anne babayla yatıyo alişmiş.

ohoooooo burda herkes kaynanasına kızıyo.lmaz:öyle demeyin kızlar sonuçta onlar büyüklerimiz daha tecrübeliler onlarıda bir parça dinlemeliyiz bence.şimdi bütün topik beniklava:

hçbişey olmaz canım meraketme benımkıler birı 5 biri 10 olacak canı ve hep ayrı ayrı odalarındalar sıkınm olmuyo.ama eltımn kızıda 10 yaşinda ama hala anne babayla yatıyo alişmiş.

Ay en sinir olduğum şey anne babanın özel hayatı var o yaştaki çocuğun anne babanın ne işi var bence çok saçma

Çok şükür benimki o boyutta değil sadece akıl veriyor valla tınlamam ben böyle rahat bakacağım derim olur biter daha fazla karışamaz yani :mymeka:

canım benimki de öyle olsa keşke birde bende bir tane kaynana yok ki iki de görünce var üç kaynana ediyor eltinin sesi soluğu çıkmıyor zaten o abimi parmağın ucunda oynatıyor ve hayır demiyor hiç abim bir şekilde yaptıracağını yaptırıyor

ohoooooo burda herkes kaynanasına kızıyo.lmaz:öyle demeyin kızlar sonuçta onlar büyüklerimiz daha tecrübeliler onlarıda bir parça dinlemeliyiz bence.şimdi bütün topik beniklava:

nasılda biliyor kabahatini bak geliyor oklava klava:

nekadar haklıda olsa ben kendi kararımı kendim veririm alışmasın öyle burnunu sokmaya hayatıma bugün yatacağı yere karıoşan yarın ooooo (aman bende fena gelin çıktım sanırsam)

canımın içi öyle ama ben çok üzülüyorum tatlım 6ay bittı bıkere bşeye ıhtıyacın varmı demedıler bu halımle bile kızlarımı hızmet edın dıyo resmen.herkes ettını bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…