cnm bende aldım odayı.dediğin gibi bambu sapatlerden alcam 4-5 ay yanımda yatırcam sonra odasına.ben şimdiden hazırlamak istedim odasını.çünkü bebiş olduktan sonra nasıl gezicem odası için halısı perdesi süsü püsü.bir sürü eşyası var.o yüzden şimdidem hazır olsun istedim.merhaba kızlar oda alan arkadaşlar yanınızda nasıl yatıracaksınız hemen bebeklerinizi ayıracakmısınz bende oda istiyorum ama ne zamana kadar yanımızda kalacak yanımızda kalması için birde küçük bambu beşiklerden mi alacaz sizler ne yapacaksınız bilgi verirmisiniz
evt canm bende zeki bebde gördm ve sorömmştm fyatı bi oraya grmemştk saten bzmkler hadi gdelm die tuttrmştu demk 2200 1800e felan verr ozamn..ay bak daha ucuz modesa.ay bian önce gtmk bakmak almk istiom ama ödemesini hiç düşünmüom nasıl olcak kışın doğlgazlarda yanmaya başlıcak normlden iki kat nese ya bakım ben oraya
ben yanmda yatrmayı düşünmüorum nasıl alştırısan öle gder benm bile yıllar önce odam varmş.alttan annen yavruluğu çıkıo bebek odalarnda bende yavrulukta yatar emzirir oynarr uyutur odama gidermm.öle düşünüorum..saten ev okadr bğyük değil vik dese duyarm
merhaba canim hosgeldin , bende aynen senin gibi yapmayi dusunuyorum bebek henuz cok kucukken baska oda da olunca icim rahat etmez uyuyamam o nedenle en az 6 ay yanimda olsun istiyorum
ANG€L;7630034 .!.:cnm bende aldım odayı.dediğin gibi bambu sapatlerden alcam 4-5 ay yanımda yatırcam sonra odasına.ben şimdiden hazırlamak istedim odasını.çünkü bebiş olduktan sonra nasıl gezicem odası için halısı perdesi süsü püsü.bir sürü eşyası var.o yüzden şimdidem hazır olsun istedim.
bende odası olsun diyorum ama yanlız bırakılmaz diyorlar kafamı karıştırıyorlar
valla kafamı karıştırıyorlar kızlar hele kaynanam karışınca daha çok karışıyor kadın tutturdu bir beşik al yeter yatak odana koyarsın orda yatar diyor ya da çocuk odasına bir kanepe alırsın beşiğide oraya koyarsın orda yatıp kalkarsın diyor hiç sen ne istiyorsun demiyor offfffffffffffffffffffffffff
valla kafamı karıştırıyorlar kızlar hele kaynanam karışınca daha çok karışıyor kadın tutturdu bir beşik al yeter yatak odana koyarsın orda yatar diyor ya da çocuk odasına bir kanepe alırsın beşiğide oraya koyarsın orda yatıp kalkarsın diyor hiç sen ne istiyorsun demiyor offfffffffffffffffffffffffff
Vallahi ben oda yapıcam bebişe birde bambu sepet alıcam ilk altı ay yanımda sonra odasınaa yatırcamm...
nilüfercım ben ıkı çocuk büyüttum hiçbirini yanıma yatırmadım şimdıda akşam 10 oldumu ıısı yataklarına gıder öyle aliştıler.sen kımseyı dınleme en guzelı kendı odsı yatağı sora alişinca ayıramazsın kendındn.buara kaynvalıdeler neolur konuşmazsa.al bendende okadar offffffffffffffffff.
karışanlar çok olunca insan yapacaklarını yapamıyor canım bende çok istiyorum oda ama bakalım onlardan habersiz alıp gelirsem kurarsam odasını anca öyle olur yoksa bana oda moda aldırmazlar
Canım ynen benim kayınvalidemde oturma odasındaki kanepen dursun karşısına beşiği koy sen orada yatarsın diyor bende hee diyip kafayı sallıyorum valla ne mantıklı gelirse onu yapacağım kimseyi dinlemeye niyetim yok
nilüfercım ben ıkı çocuk büyüttum hiçbirini yanıma yatırmadım şimdıda akşam 10 oldumu ıısı yataklarına gıder öyle aliştıler.sen kımseyı dınleme en guzelı kendı odsı yatağı sora alişinca ayıramazsın kendındn.buara kaynvalıdeler neolur konuşmazsa.al bendende okadar offffffffffffffffff.
ona neyselmaz:
off şuu kaynanalar karşmasa olmass.sanane kardeşim çocuk benm ev benm fkrini söle gt böle yap et die ne die emir verir giibi konuşuolarsa snr ediolar beni böle yaaa..
içim rahatladı ayh..ben odamın hemen yanındaki odaya koydum yatağını..çok yakın zaten,ağlasa duyarım koşarım nası olsa...aa yanına almıomusuunn diyip diyip deli ediolar beni..
hçbişey olmaz canım meraketme benımkıler birı 5 biri 10 olacak canı ve hep ayrı ayrı odalarındalar sıkınm olmuyo.ama eltımn kızıda 10 yaşinda ama hala anne babayla yatıyo alişmiş.
Çok şükür benimki o boyutta değil sadece akıl veriyor valla tınlamam ben böyle rahat bakacağım derim olur biter daha fazla karışamaz yani :mymeka:
ohoooooo burda herkes kaynanasına kızıyo.lmaz:öyle demeyin kızlar sonuçta onlar büyüklerimiz daha tecrübeliler onlarıda bir parça dinlemeliyiz bence.şimdi bütün topik beni klava:
ohoooooo burda herkes kaynanasına kızıyo.lmaz:öyle demeyin kızlar sonuçta onlar büyüklerimiz daha tecrübeliler onlarıda bir parça dinlemeliyiz bence.şimdi bütün topik beni klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?