2009 Ekim Anneleri

Aman benim sadece kaynanam var çok şükür eşim evin tek çocuğu başka kardeşi falan yok rahatım o konuda allah yardımcın olsun canım sen eşinle konuş karar ver biz böyle karar verdik dersin .

sende haklısın tabi herşeyin ölçüsü var.ama onlarda eminim kötülüğümüzü istemezler en azından benimki öyle diye düşünüyorum canımyerimseniben
canımın içi öyle ama ben çok üzülüyorum tatlım 6ay bittı bıkere bşeye ıhtıyacın varmı demedıler bu halımle bile kızlarımı hızmet edın dıyo resmen.herkes ettını bulur.
demekki kaynanadan kaynanaya değişiyo benimki öyle değil ben hamiş olmadan öncede bana çok iyi bakardı hasta olsam yataktan kaldırmaz çalıştığım için gelip evimi temizler yemeğimi yapar.dediğin gibi herşey karşılıklı

keşke benimkide öyle olsa ben hastayken eşim kabul etmedi hafta sonu gelin dedi ve eşime küstüler ve geldiklerinde keşke evmii temizlemeyi yemeğimi yapmayı bıraksınlar sehpanın üzerinde acaba toz var mı diye parmağı ile kontrol ediyor o kadar dikkat ediyorki geçen geldi pencerelere bakıyor camlara çerçevelere evin tertemiz diyor hiç bu kız çalışıyor diye düşünmüyor rahat olamıyorum onlar gelince bir yerde birşey bulacaklar diye

canım aynen geçenlerde cam sildım butun komşularım gelıp kızdı eşim kıyametı kopardı nıye sildın dıye ama bılıyorum gelip laf edecekledı bide benım ıkı yaramazım var ve çalişiyorum ona rağmen.

Aman çok şükür benim kayınvalidemde zararsızdır bakmayın konuştuğuma severim sayarım bir sorunumuz olmadı bugüne kadar ama yinede aile içi kararları eşimle almayı daha uygun buluyorum fikir danışırım ama bize ne uygunsa onu yaparım ben sırnaşık şey

benimkide bana hiç gelmez. ben evleneli 3 sene oldu. toplasan 5 kere gelmiştir. neymil çalışıyormuşum. bunun altına sığınıyor. aman gelmezse gelmesin. Eşim 6 kardeş maşallah çok kalabalılar.. o yüzden herşeyde ses çıkıyor...

kızlar bugün çok bulantım avr sizde de oluyor mu yaa eski günelre dönmek istemiyorum offfffffmafoldumben

bende sildim camlarımı hiç biride gelip yardım etmedi sadece aa dikkat et birşey olur diyorlar birde halılarımı yıkıcam kadın tutayım dedim yok dedi bize getir yengem kaynanam ve ben bir ucundan yavaş yavaş fırçalıyacakmışım bu lafı duydum onlara halı mı yıkattırırım ben kadını tutucam yıkasın ben nasıl eğileyim de yıkayım

sakın öyle bişey yapma yıkamaya ver ne gerek var su parası kadna verecen para aynı olur ver yıkamaya allah korusun ya bu aylarda dıkket etmek lazım canım.sen nerde oturuyosun?

merhaba kıslarrrrr ben geldim oğluşumun odasını iice boşalttım temizledim baya yoruldum ama oğluşuma değer sabahtan beri orayla uğraşıyom geldim biraz sohbet edeyim bide bişler yiyeyim

YASEMıNCıM canım yeni geldim ben henüz daha geçmişe bakmadım geçmiş olsun tatlım neyin var canikom

he yaww bilgisayar kadar zeki veletler doğuracaz haa gözümüzü kapıyoz bilgisayar açıyoz bilgisayar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…