2009 Ekim Anneleri

Slm güzellerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz kontrolden geldik kızımlaa çok şükür herşey yolunda:Saruboceq: kızım 814gr olmuş suyum iyiymiş, gelişimi iyi dedi 50gr. lık şeker yüklemem yapıldı sonucu yarın çıkacak ama başka birsürü testler yapıldı, tiroid, TİT, idrar kültürü falan hepsi cuma çıkacakmış, bende cuma öğleden sonra gidip hepsini alıp doktora gösterecem inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
İçtiğim şekerlii suu ölee abartılacak kadar kötü değildi, limon sıkmadım, küçükken ben şerbet içerdim aynı ona benziyodu tatı, azcıkdaha tatlısıydı...
amaa çok aç beklediğim için tansiyonum düştü biraz, ayakta zor durdum...
bizde haberler böle güzeller, sizler nasılsınızzemuszemus

slm kızlar ben de şimdi pazardan geldim:)))))) yasemincim geçmiş olsun elacım seninde gözün aydın şekerin normal çıkmış hem de bebişini görmüşsün... ay ben de yuoruldum ve acıktım valla

elam hoşgeldin canım çok sevindim maşaalh zilli kızına

pazardan nilime bişeyler aldım bi kaç parça bir ara fotolarını çeker koyarım ciciler topiğine ama önce aç karnımı doyurmam lazım....

maşallahh elamm kuzunaa..anam şaka maka yakında bi kiloyu geçicekler yaa..nası da münücüklerdi..kocaman oldular şükürler olsunn...

slm kızlar ben de şimdi pazardan geldim:)))))) yasemincim geçmiş olsun elacım seninde gözün aydın şekerin normal çıkmış hem de bebişini görmüşsün... ay ben de yuoruldum ve acıktım valla

tşk ederim cnmmopuyorumnanaktan yanlızz şeker sonucumu cuma günü alacak cnmyerimseniben

elam hoşgeldin canım çok sevindim maşaalh zilli kızına

sağoll cnmmmopuyorumnanaktan

maşallahh elamm kuzunaa..anam şaka maka yakında bi kiloyu geçicekler yaa..nası da münücüklerdi..kocaman oldular şükürler olsunn...

sağoll ajkummopuyorumnanaktan ayy evet yaa bikaç haftaya kadar 1 kilonun üstüne çıkacaklar kısmetse:Saruboceq:

evet şekerim büte kaldımm büyük bi ihtimallede sınıf tekrarı yapcam galiba 3 ders var çünkü sen naptın şeker

merhaba kızlar ben annemdeyim tatil yapıyom yani..elacım maşallah kızına kuccaman olmuş...yarın sabah 100 lük şekerim yüklenecek inşallah iyi çıkar sonuçlarım

merhaba kızlar ben annemdeyim tatil yapıyom yani..elacım maşallah kızına kuccaman olmuş...yarın sabah 100 lük şekerim yüklenecek inşallah iyi çıkar sonuçlarım

meraba canım ben de annemdeyim. ama c.tesi saltanatım son bulacak evime gidecem ve kölelik başlayacak:))))) zeynepçim sana neden 100 lük yapılacak yüksekmi çıktı 50 lik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…