2009 Ekim Anneleri

meraba canım ben de annemdeyim. ama c.tesi saltanatım son bulacak evime gidecem ve kölelik başlayacak:))))) zeynepçim sana neden 100 lük yapılacak yüksekmi çıktı 50 lik?

ohh ne güzel herkes annesine kaçmış...canım benim 50 lik yüksek çıktı tokluk 162 çıktı o yüzden yeniden yaptırıcam

merhaba kızlar ben annemdeyim tatil yapıyom yani..elacım maşallah kızına kuccaman olmuş...yarın sabah 100 lük şekerim yüklenecek inşallah iyi çıkar sonuçlarım

tşk ederim zeynepcimopuyorumnanaktan
sanada iyi tatiller bol bol hasret gider annecinlezemuszemus
inşallah hepimizin şu şeker yüklemeleri iyi çıkar:Saruboceq:

selam kızlar:)))
elacım bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. tahlil sonuçların da güzel çıkar inşallah.

elaamm hg.çok sevndm canm inş snçlarnda ggüsel çkcak bak zilli kızın nekadr çok büyümşş..maşallh
bana neden idrarla ilgili bişi yapmadılar hemogram şeker hepaptt b ve c yapıldı bana.hem ben çok sık tuvalete gidiom 10 dkda 3 kere

oooo facebooktaki kurub kurulalı çok oldu yaff size günaydn diom hadi üe olun sizde geln amaaaaa
handan gurubu kurdu ilgilenn yok
grup yakında kapatlr.::=)

oooo facebooktaki kurub kurulalı çok oldu yaff size günaydn diom hadi üe olun sizde geln amaaaaa
handan gurubu kurdu ilgilenn yok
grup yakında kapatlr.::=)

valla gözdecim ben de bugün duydum ki bende oldukça siteyi yakından takip ediyom.. ekin annelerine yeni bir topik açılsaydı belki daha fazla annenin haberi olurdu ve daha fazla anne üye olurdu...

canm faceboka kmsenn baktğı yok saten sadece ekledk bikaç arkadaşımızı.bide site bozuktu ya bi ara ordan knşuldu site bozukken:=)ama gerçk isimlermzle nicklermiz bizi baya uğrştrmştı ama şimdi öğrendk..dimi cananımmmm:=)

selam kızlar biz haftalık iğnemizi günlük ignemizi olduk geldik kızımla dinleniyoz şimdi cuma günü 2.ci tetenoz aşımız ve doktor kontrolümüz var canlarım muck sizlereee

selam kızlar biz haftalık iğnemizi günlük ignemizi olduk geldik kızımla dinleniyoz şimdi cuma günü 2.ci tetenoz aşımız ve doktor kontrolümüz var canlarım muck sizlereee

canım benim de p.tesi kontrolüm ve 2. tetenoz aşım var benim bide ektradan şeker yüklemem var

selam kızlar:)))
elacım bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. tahlil sonuçların da güzel çıkar inşallah.

tşk ederim amozoncmopuyorumnanaktan inşallah dediğin gibi olurryerimseniben

sağol cnmmopuyorumnanaktan
belki gerek görmememişlerdir gözdecim idrar testlerineeyerimseniben
tuvalete sık gitmen ne güzel işte demekki bol sıvı alıyosunyerimseniben

yok kıs ela öle çok sıvı tüketmiomki acaba sistitmi ne varya ondanmı oldum.
canan pembeinci varya o canm benm:=)
bişi dicem kıslar 1.tetenozla 2.tetenoz arasnda kaç gün var bana kart vermedi en son 1 haziranda vurdrmştm şimdi nezaman vurduraım bidaha..

canım ikisinin arısında 1 ay oluyo ben 29 mayısta olmuştum bana haziran 29 una gün verdiler. ama 1-2 gün çok farkedeceğini sanmıyorujm

Slm kısslar ben geldimm. 4 günde ne çok konuşmuşunuz yaw, valla gözlerim ağrıdı sabahtan beri.
Şimcik hatırladıklarımı sayayım, eksik kaldığım konulardan.
Elacım geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
Gözde canım sonuçların iyi çıkmış çok şükür darısı başımıza
ılkayın da ikinci testi iyi çıkmış heralde ona da maşallah
Başka giden gelen varmıydı testlere bu kadar hatırladım kısslar

cnm beni,m şimdiden allşah kolaylık versin şekeryükleme testi biraz uzun sürüyo uyuz bişi yane sendende haberleribeklicem cnm benim saglıkla gelsişn miniklerimiz inşallah

ay canım sorma şimdiden gerilmeye başladım zaten. inşallah kolaylıkla kalkabilirim altından... inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…