meraba canım ben de annemdeyim. ama c.tesi saltanatım son bulacak evime gidecem ve kölelik başlayacak:))))) zeynepçim sana neden 100 lük yapılacak yüksekmi çıktı 50 lik?
merhaba kızlar ben annemdeyim tatil yapıyom yani..elacım maşallah kızına kuccaman olmuş...yarın sabah 100 lük şekerim yüklenecek inşallah iyi çıkar sonuçlarım
ohh ne güzel herkes annesine kaçmış...canım benim 50 lik yüksek çıktı tokluk 162 çıktı o yüzden yeniden yaptırıcam
facebookta ne grubu açıldıki benim haberim yok
oooo facebooktaki kurub kurulalı çok oldu yaff size günaydn diom hadi üe olun sizde geln amaaaaa
handan gurubu kurdu ilgilenn yok
grup yakında kapatlr.::=)
canm faceboka kmsenn baktğı yok saten sadece ekledk bikaç arkadaşımızı.bide site bozuktu ya bi ara ordan knşuldu site bozukken:=)ama gerçk isimlermzle nicklermiz bizi baya uğrştrmştı ama şimdi öğrendk..dimi cananımmmm:=)
selam kızlar biz haftalık iğnemizi günlük ignemizi olduk geldik kızımla dinleniyoz şimdi cuma günü 2.ci tetenoz aşımız ve doktor kontrolümüz var canlarım muck sizlereee
selam kızlar:)))
elacım bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. tahlil sonuçların da güzel çıkar inşallah.
elaamm hg.çok sevndm canm inş snçlarnda ggüsel çkcak bak zilli kızın nekadr çok büyümşş..maşallh
bana neden idrarla ilgili bişi yapmadılar hemogram şeker hepaptt b ve c yapıldı bana.hem ben çok sık tuvalete gidiom 10 dkda 3 kere
yok kıs ela öle çok sıvı tüketmiomki acaba sistitmi ne varya ondanmı oldum.
canan pembeinci varya o canm benm:=)
bişi dicem kıslar 1.tetenozla 2.tetenoz arasnda kaç gün var bana kart vermedi en son 1 haziranda vurdrmştm şimdi nezaman vurduraım bidaha..
cnm beni,m şimdiden allşah kolaylık versin şekeryükleme testi biraz uzun sürüyo uyuz bişi yane sendende haberleribeklicem cnm benim saglıkla gelsişn miniklerimiz inşallahcanım benim de p.tesi kontrolüm ve 2. tetenoz aşım var benim bide ektradan şeker yüklemem var
cnm beni,m şimdiden allşah kolaylık versin şekeryükleme testi biraz uzun sürüyo uyuz bişi yane sendende haberleribeklicem cnm benim saglıkla gelsişn miniklerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?