2009 Ekim Anneleri

ay canım sorma şimdiden gerilmeye başladım zaten. inşallah kolaylıkla kalkabilirim altından... inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm sana
ben dua ederim cnm sana bolbol sen sakin ol herşey güsel çıkar heycan yapma şekerde yükseliyo otomatikmen benimki 115çıkmıştı atlattım şükür onu ama 5saat açlıktan ölmüştüm resmen

hoşgeldin cnm badem şekerinin annecigi güzel takip etmişin cnm bende bazen okumadan direk yazıyom bu kızlar bayagı sohbeti kaynatıyo yetişemiyom yav:dance:

cnmm bilmiyomkii, kontrolün ne zaman senin o zaman bi hatırlar doktora...
sağlık ocaklarında 2. aşıyı 1 ay sonra vuruyolar, sen 1 hazirandan yaptırdıysan 1 temmuzda yaptırabilirsin en erken, ben kadına illa günü gününemi olması gerekir diye srdum oda 26sından önce olmaz ama 26sından 1 hafta 10 gün sonra olabilir dediydi, ben 26 mayısta yaptırmıştım...
yaa kıslar bide bana hep ayda bi randevu verirlerdi şimdi 14 temmuza verdiler kontrolü sizinkileride biraz daha öne aldılarmıCADIARZU

sabah 9da gittim şekerli suyumu içtim bir saat sonra kan aldılar yarıom saat sonra sonuç çıktı sonra doktoruma gittim göstermeye bide muayaneye aldı ben,i derken bi baktım saat 12.30 ben hastaneden çıkmışım amanin dedim resmen

gülican nerdesn kısım sennn....
bu arda saol yanimde bda okuma öle geçmişi kör olursun sen yaz bz san analşatrsss:=)

geçmişi takip edemiyorum biraz yoğunum .
Gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben 16 haziranda oldum 16 temmuz yazmış aşı kartıma haberin olsun

hoşgeldin cnm badem şekerinin annecigi güzel takip etmişin cnm bende bazen okumadan direk yazıyom bu kızlar bayagı sohbeti kaynatıyo yetişemiyom yav:dance:

He canım yaw, kesin unuttuklarım vardır amma hatırladıkça yazarım. Sen nasılsın canım. En son geçen hafta dr. moralini bozmuştu, toparlandın mı biras. Yediklerime dikkat edicem diyodun gelişme varmı. Kilo alımın durdu mu yoksa benimki gibi yesen de yemesen de aynı alıyomusun

ela ne güsel işte önce görcen bebişi..beni 1 ay sonra çağrdı..ben medicale gderken adam herhafta çağrıodu beni yok testler yok riskler felan ama benm bişiciğim yoktuki ilşkiyi bile adam bze 3 ay yasaklamştı:=)

cnmmm hoşgeldin özlettin kendiniopuyorumnanaktan
tşk ederim cnmmŞeniz bende bugün 50grlık şeker yüklememi yaptırdım cuma alıcam sonuçlarını inşallah iyi çıkar:Saruboceq:
senin keyifin nasıl naptın 4 gündeyerimseniben

elalım canım maşallah kocaman olmuş prenses
İnş. sonuçlarında güzel çıkar canım . opuyorumnanaktan

ajkumm tşk ederimmopuyorumnanaktan
inşallah cnm aminn:Saruboceq:

gülican nerdesn kısım sennn....
bu arda saol yanimde bda okuma öle geçmişi kör olursun sen yaz bz san analşatrsss:=)

Kıss haftasonunu birleştirip 4 gün tatil yaptık geldik kocişimlen.Bugün evde dinleniyom yarın başlıcam işe.
Bu arada naptın kıss ağdacı işini kaçıyon mu hala, korkunun ecele faydası yok kaydirigubbakcemile3

saol pemboş demkki bende haziranın2sinde vurulcam.ama ben burda olmuomki yaa didiom ben pazar günü anneme..nese artık orda vurdurumm denize grcem ohohhh.bu sıcaklarda duramıom bu istnbulda ben..bugün pazr var ve ben üşeniom hatta bu sıckta evde bilem tansyonm düşüo aç kaldıkk aççç:=)zavallı kocam karpuz peynr yiyo buaralar melaseff

doğru diyon cnm ne güzel 20 gün sonra görcem gene kızımı Allah izin verirse:Saruboceq:
anacımm benimde bişeyciğim yoktu 3 ay bizede yasakladıydı doktor, o kadar etkisinde kalmıştıkki biliyon 6 ay sonraa şey olmuştuu anca

gülicaaannn dalga geçme kıs:=)ağda mağda tırsıyorum..kocam saolsunn canm kocam aynyı tuttu bana bende kurtldum kıllarmdan:=)))
hem kuaföre gene sordm son ay yaptrma dedi bana.bende osamn permatiğe vurcaksam sonay ne anlamı kaldı dedim vurdum permatiği gene napımm..doğmdan sonraya inş..hem osamn doğm acısı görcem ya dermki ağdada neymş ben ne acılar gördümmmmkaydirigubbakcemile3

Oh canım benim yerimede gir canım denize şöyle bir güzel dinlen
dışarsı çok sıcak sakın pazara falan gitme klava: bırak kocişin karpuz yesin bak benimki onuda yiyemiyor (karpuzu sevmiyorumya eve sokmuyorum kokuyor diye garibim annesinde yiyor karpuzu kaydirigubbakcemile3 )

çılgınsın ya. iyi bi yerde bayılıp kalmadın. ben sabah kahvaltı ettiğim halde bile saat 1 e kadar deli gibi acıkıyorum

Sağoll canımm ben de ösledim valla. Ankaraya yakın diye amasra tarafına gittik gezdik biras geldik. Çok iyi gldi ama bayağı sıcaktı, snırsam böyle gesmeli tatiller pek bize göre değil bu aylarda. Yazlıkta otelde falan dışarıları çok gesmeden tatil yapmak en mantıklısı.
Ayyy çok heyecanlı yaw inşallah iyi çıkar sonuçların. Ben çok korkuyom da kan vermekten.:kedi:

gulican naaperrr..nası geçti tatiill.. :jeyyar: kızlar yaa ben önümüzdeki hafta filan artıkın bebek şekeri malzemesi bakıym dioruumm..sis nezaman alcaksınıss..

bide dün doğdu münük böcüğümüzz..sormadınıs gerçi ama :dilcikar: :dilcikar: :umursamaz:

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…