gülicaaannn dalga geçme kıs:=)ağda mağda tırsıyorum..kocam saolsunn canm kocam aynyı tuttu bana bende kurtldum kıllarmdan:=)))
hem kuaföre gene sordm son ay yaptrma dedi bana.bende osamn permatiğe vurcaksam sonay ne anlamı kaldı dedim vurdum permatiği gene napımm..doğmdan sonraya inş..hem osamn doğm acısı görcem ya dermki ağdada neymş ben ne acılar gördümmmmkaydirigubbakcemile3
gulican naaperrr..nası geçti tatiill.. :jeyyar: kızlar yaa ben önümüzdeki hafta filan artıkın bebek şekeri malzemesi bakıym dioruumm..sis nezaman alcaksınıss..
bide dün doğdu münük böcüğümüzz..sormadınıs gerçi ama :dilcikar: :dilcikar: :umursamaz:
gülicaaannn dalga geçme kıs:=)ağda mağda tırsıyorum..kocam saolsunn canm kocam aynyı tuttu bana bende kurtldum kıllarmdan:=)))
hem kuaföre gene sordm son ay yaptrma dedi bana.bende osamn permatiğe vurcaksam sonay ne anlamı kaldı dedim vurdum permatiği gene napımm..doğmdan sonraya inş..hem osamn doğm acısı görcem ya dermki ağdada neymş ben ne acılar gördümmmmkaydirigubbakcemile3
allah analı babalı büyğtsün zuzucum.. bu arada şeker maslzemelerini ben aldım daha 1 ay önce aldım sadece lavantasını ve çikolatasını almadım. bozlur diye
gulican naaperrr..nası geçti tatiill.. :jeyyar: kızlar yaa ben önümüzdeki hafta filan artıkın bebek şekeri malzemesi bakıym dioruumm..sis nezaman alcaksınıss..
bide dün doğdu münük böcüğümüzz..sormadınıs gerçi ama :dilcikar: :dilcikar: :umursamaz:
merrsü cücümm.. :1closedeyes:resim görelim hemenn zemuszemus
yaa benim çevremde kimse bebek şekeri yapmıyo bende bu konuda çok tecrübesizim illa yapmak şartmıkiCADIARZU
allaann uyusuu ben sordum ama şeyden sordum sen cevap vermedin:dilcikar:
Mevlüt içinmi canım ben mevlüd yapmayı düşünmüyorum hastaneye gelenlere çikolata alacağım hani bebişli falan
Canım doğru nasıl sizin bebiş kaç kilo 3 civarı diyordun normalmi sezeryanmı sağlığı sıhhati yerindemi annesi nasıl hepsini cevapla zemuszemus
bebek şekeri yapmk şartmı gerçkten benm burda kmse yok herkes adapazarnda burda anca komşular gelr okadr..
zuzuuuuu hayrlı olsun canm resmnii ekleeseneeeee:)
bebek şekeri yapmk şartmı gerçkten benm burda kmse yok herkes adapazarnda burda anca komşular gelr okadr..
Merhaba canım valla tatilin her türlüsü iyi de, bu koca göbükümlen biras zor oldu. Sanki böyle yürürken hep dengem bozuluyo düşcek gibi oluyorum sizde de varmı.Yoksam benimki çok gesmekten mi oldu.
Yaw ben okumuştum ablanın doğumunu aklımdaydı bak unuttum.Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. Nasıl oldu doğumu, nerde, bebiş, nası, kaç kilo? Çok sordum ama:kedi:
taam cicimmm unutma osaman dönüncekk...fethiyede bebişim ben şimdi anamgildeyim istanbulda. haftasonu eve geçmiş olacaz ancak ozaman koyabilirm
merrsü bebeimmzuzumm tekrardan gözünüz aydın:teytey: maşallah yeğeninee
Merhaba canım valla tatilin her türlüsü iyi de, bu koca göbükümlen biras zor oldu. Sanki böyle yürürken hep dengem bozuluyo düşcek gibi oluyorum sizde de varmı.Yoksam benimki çok gesmekten mi oldu.
Yaw ben okumuştum ablanın doğumunu aklımdaydı bak unuttum.Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. Nasıl oldu doğumu, nerde, bebiş, nası, kaç kilo? Çok sordum ama:kedi:
zuzuuu :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
oy kuusm te oraya hç gönderemm annem saten gelcek mevlütünü burda yapcass.aman işte kadnlar arasnda yasin felan okunup kırkı çıkarr.öle abartılı değil tavuklu pilav yada hiç pilav işine grmeden lahmacum yada pide gibi bişiler düşünürüs ama hiiiç yapıp yollayamm km ne saklıcak ben kmsennkini sakladm bile..nere koycam öle..ki nekadr saklıcam yani.belki hazr alırım spetn içinde biberonlular satılıo 20 tane felan gelen kmşulara felan veririm.sen de lavanta kesesi yap. annelere yollarsın yada saklamak isteyen diğer tanıdıklarına . lavantanın ömrü daha uzun ve muhafazası daha kolay olur diye dedim
Evdekilere bilmem istersen yapma ama ben geleceğim ya nisaya hastaneye o zaman güzel çikolata isterim ona göreee otur çikolata yap evde şöyle süslü püslü a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?