2009 Ekim Anneleri

:roflol: :roflol: acıların kadını doğumdan önce yaptırda antreman olsun sırnaşık şey sırnaşık şey

allah analı babalı büyğtsün zuzucum.. bu arada şeker maslzemelerini ben aldım daha 1 ay önce aldım sadece lavantasını ve çikolatasını almadım. bozlur diye

İyi yapmışsın canım yaa. Benim yengemin doğumu sezeryan olcaktı 4-5 gün kala ağdacıya gitti, çok canım yandı çok sıktım kendimi dedi. Akşam acile kldırdık hemen doğum aldılar. Abim bile yetişemedi. Onu gördüğüm için bende son ay gitmem yaniii. 1 ay sonra gitmem lazım onu bile düşünüyorum

allah analı babalı büyğtsün zuzucum.. bu arada şeker maslzemelerini ben aldım daha 1 ay önce aldım sadece lavantasını ve çikolatasını almadım. bozlur diye

merrsü cücümm.. :1closedeyes:resim görelim hemenn zemuszemus

yaa benim çevremde kimse bebek şekeri yapmıyo bende bu konuda çok tecrübesizim illa yapmak şartmıkiCADIARZU

allaann uyusuu ben sordum ama şeyden sordum sen cevap vermedin:dilcikar:

tamam pembem senn yernede girerm sen iste yeterki:)ama akşamları gderm yoksa güneş bize göre değill:=)
pazara gdemem yaa.ama bu sefr bende aç kalıomm:=)adam dioki hadi ben razıyım karpuz peynirede senn beslenmen gerek dio sebzesi eti yemn lasım dio.ama bende bu sıcakta ne yapmayı ne yemeyi çekebiliorum yaaaannemde rahat etcem ama artık oraya gdnce haftada 3 kilo alırım kesnn..

Mevlüt içinmi canım ben mevlüd yapmayı düşünmüyorum hastaneye gelenlere çikolata alacağım hani bebişli falan

Canım doğru nasıl sizin bebiş kaç kilo 3 civarı diyordun normalmi sezeryanmı sağlığı sıhhati yerindemi annesi nasıl hepsini cevapla zemuszemus

bebek şekeri yapmk şartmı gerçkten benm burda kmse yok herkes adapazarnda burda anca komşular gelr okadr..
zuzuuuuu hayrlı olsun canm resmnii ekleeseneeeee:)

zuzumm tekrardan gözünüz aydın:teytey: maşallah yeğeninee

yaa benim çevremde kimse bebek şekeri yapmıyo bende bu konuda çok tecrübesizim illa yapmak şartmıkiCADIARZU

allaann uyusuu ben sordum ama şeyden sordum sen cevap vermedin:dilcikar:

şeyden hiçbişi gelmedii kaydirigubbakcemile :dilcikar:

kıs şart die diil anı olayı..kimse yapmıosa daha ii senden öğrensinler..bisde de yapan yoktur pek..benim canım çekioo

hayatım mewlüt diil de yasin filan okuncak ewde..hem gelmek isticek olanlar bi günde çıksın aradan hemde bişiler okunsun diye düşündüm ozaman dağıtıcam..

annatmıcam işte banne çatlayın hıh naniknanik

Merhaba canım valla tatilin her türlüsü iyi de, bu koca göbükümlen biras zor oldu. Sanki böyle yürürken hep dengem bozuluyo düşcek gibi oluyorum sizde de varmı.Yoksam benimki çok gesmekten mi oldu.
Yaw ben okumuştum ablanın doğumunu aklımdaydı bak unuttum.Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. Nasıl oldu doğumu, nerde, bebiş, nası, kaç kilo? Çok sordum ama:kedi:

bebek şekeri yapmk şartmı gerçkten benm burda kmse yok herkes adapazarnda burda anca komşular gelr okadr..

sen de lavanta kesesi yap. annelere yollarsın yada saklamak isteyen diğer tanıdıklarına . lavantanın ömrü daha uzun ve muhafazası daha kolay olur diye dedim

Evdekilere bilmem istersen yapma ama ben geleceğim ya nisaya hastaneye o zaman güzel çikolata isterim ona göreee otur çikolata yap evde şöyle süslü püslü a.s

bebeişim o dengesizlik bende de var. bazen bakıyorum vücudun ayarı kaçıyo daha yavaş hareket etmeye başlıyorum:)))))))

fethiyede bebişim ben şimdi anamgildeyim istanbulda. haftasonu eve geçmiş olacaz ancak ozaman koyabilirm
taam cicimmm unutma osaman dönüncekk...

merrsii cücümm..şart diil hewes olayı

zuzumm tekrardan gözünüz aydın:teytey: maşallah yeğeninee
merrsü bebeimm

koca göbüklü noolcakk..laelaelaelaelae saol canımm..

hehe nası da bütün tikatleri çektim ama bi anda üzerime :jeyyar: zemuszemus zemuszemus

yawrular böcük 3360 gr doğdu dün sbh..sezerciknen..çikin ördek yawrusu ayh çok datlu..miss gibi kokuyo..opuyorumnanaktan akayda oldu gulicanım doğum..bebiş te anneside ii şükür..anası ilk emzirirkene zırladımm..çok süperdi ya..askaldı minnoşuma kawuşmamaa

sen de lavanta kesesi yap. annelere yollarsın yada saklamak isteyen diğer tanıdıklarına . lavantanın ömrü daha uzun ve muhafazası daha kolay olur diye dedim
oy kuusm te oraya hç gönderemm annem saten gelcek mevlütünü burda yapcass.aman işte kadnlar arasnda yasin felan okunup kırkı çıkarr.öle abartılı değil tavuklu pilav yada hiç pilav işine grmeden lahmacum yada pide gibi bişiler düşünürüs ama hiiiç yapıp yollayamm km ne saklıcak ben kmsennkini sakladm bile..nere koycam öle..ki nekadr saklıcam yani.belki hazr alırım spetn içinde biberonlular satılıo 20 tane felan gelen kmşulara felan veririm.

Evdekilere bilmem istersen yapma ama ben geleceğim ya nisaya hastaneye o zaman güzel çikolata isterim ona göreee otur çikolata yap evde şöyle süslü püslü a.s

sen gelde ben sana değil çikolata..ne alsaaaaamm bulamadm yaa ne istersen alırım işteee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…