2009 Ekim Anneleri

zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:

ayyy maşallah yaa, ben de istiyomm ensesin koklucam bööle senağlama

Ben böyle çikolata vermeyi düşünüyorum hastaneye ziyarete gelenler için tabi pembelisini

siz handanla böylesini yapın gözde yoksa gelmem heeeeee zemuszemus

bebeişim o dengesizlik bende de var. bazen bakıyorum vücudun ayarı kaçıyo daha yavaş hareket etmeye başlıyorum:)))))))

Yaw sorma canım ben daha önce farketmemiştim burda uzun uzun yürüyünce anladım, sıcakta etkiliyo demek. Dikkatli davranmamıs lasım
allah korusun

Yap yap tavuklu pilava ben de gelirim cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:

ayyy bunnara hiç dayanamam işte. Lohusa şerbeti falan da düşünüyon mu canım ona göre değerlendirelim kaydirigubbakcemile3

Ben böyle çikolata vermeyi düşünüyorum hastaneye ziyarete gelenler için tabi pembelisini

kıss canann bunnar güselmişş bak bende pempelisini alim bunların hoşuma gittizemuszemus pastanedemi satılıyo nann bunlar dikkatimi çekmediydikaydirigubbakcemile3

Nan zaten gelen insanlara o zengin menüyü yedirdikten sonra veriyorsun hatıra olarak ama mecbur değil yeni çıktı adet
Bu arada menü güzelmiş ağzım sulandı cokacimcoookcokacimcoook

ben 40 mewlütü yapmıcam cücü..bebikim bi haftalık filan olsun ananesi ewine dönmeden burda yasin filan işte..o günde börek çörek fina gün tadında bi ikram düşünüyorum...

çok datluuu

çokk obur gördüm yafrumm seni:smiley-cool:
lahusa şerbetimiCADIARZU hmm oda pek yaygın değildir bizde ama sen gel ben sana şerbetin alasını yaparımmyerimseniben

çikin ördek dila bebekk sırnaşık şey

Son düzenleme:

Canım ben de bunlardan düşünüyorum birkaç arkadaşımda gördüm. Ama bunnar çikolata olduğu için orda ikram edince birden çok alıp normal yiyip çöpünü atanlar oluyo. Sanki özel bişiy gibi düşünmüyolar klava: O kadar para veriliyo yaniii. sadece yemek için olsa alırsın madlen çikolatayı olur biter yaniii. Acaba bunnarın mıknatıslı olanları falan varmı yaw. Bi de bir arkadaşım ağaç fidesi dağıtmıştı çocuğun doğumuna gelenlere hatıra olarak. Çoğu insan da ekti onları. Hala bi yerlerde yaşıyolardır. Belki o da düşünülebilir

pastanelerde satılıyor canım ama kilosu 40 -50 tl kendinde yapabilirsin senin yaratıcığına kalmış tabi ozaman daha ucuz oluyor

Nan zaten gelen insanlara o zengin menüyü yedirdikten sonra veriyorsun hatıra olarak ama mecbur değil yeni çıktı adet
Bu arada menü güzelmiş ağzım sulandı cokacimcoookcokacimcoook

ayhh ne cahal kalmışımmkaydirigubbakcemile3
kendim yapamam ama hazır bulursam ve maddi olarak ucuz bişeyse alırım bendeyerimseniben

ben 40 mewlütü yapmıcam cücü..bebikim bi haftalık filan olsun ananesi ewine dönmeden burda yasin filan işte..o günde börek çörek fina gün tadında bi ikram düşünüyorum...

çok datluuu

amaç zaten kuran okunması cnm hepsi aynı yola çıkıyoyerimseniben
bisde genelde 40ı çıkınca okuturlar:1rolleyes:

oy zuzuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy anamm o nee ay çok ttalı ay yerm onu maşllah ya maşllh kısss hevesm tuutu bakk bzmklerde böle olcakmı yaaa çokgüsel bbek bu yaa

zuzuuuuu nannn maşallahh çok güzelmiş allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür versin dila bebeğe aminnnnnnnnnnnn

yaa ne yicem ben yaa açım yaa off offf.bıktım ev kadını olmktan akşama ne yicess.keşke şu saydıklarnz olsa tavuklu pilav ayran tulumba tatlı ohh ağzm sulandı yaaa

çikin ördek dila bebekk sırnaşık şey

ayyyyy zuzumm yaaaa ağlıcammm şimdiiisenağlama çok çirkin tü tü maşallahh
zuzum kıss 1 takım komple hastane çıkışı yetiyomu de bakim hele, ben acep 1 takım daha alsammı diye düşünüyomCADIARZU

gulican doğru söylüyorsun çöpe gidecek yiyince içinde çikolata var saklasan olmaz fide iyi fikirmiş aslında ama ben bunları çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…