koca göbüklü noolcakk..laelaelaelaelae saol canımm..
hehe nası da bütün tikatleri çektim ama bi anda üzerime :jeyyar: zemuszemus zemuszemus
yawrular böcük 3360 gr doğdu dün sbh..sezerciknen..çikin ördek yawrusu ayh çok datlu..miss gibi kokuyo..opuyorumnanaktan akayda oldu gulicanım doğum..bebiş te anneside ii şükür..anası ilk emzirirkene zırladımm..çok süperdi ya..askaldı minnoşuma kawuşmamaa
bebeişim o dengesizlik bende de var. bazen bakıyorum vücudun ayarı kaçıyo daha yavaş hareket etmeye başlıyorum:)))))))
oy kuusm te oraya hç gönderemm annem saten gelcek mevlütünü burda yapcass.aman işte kadnlar arasnda yasin felan okunup kırkı çıkarr.öle abartılı değil tavuklu pilav yada hiç pilav işine grmeden lahmacum yada pide gibi bişiler düşünürüs ama hiiiç yapıp yollayamm km ne saklıcak ben kmsennkini sakladm bile..nere koycam öle..ki nekadr saklıcam yani.belki hazr alırım spetn içinde biberonlular satılıo 20 tane felan gelen kmşulara felan veririm.
sen gelde ben sana değil çikolata..ne alsaaaaamm bulamadm yaa ne istersen alırım işteee.
zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:
zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:
Yaw sorma canım ben daha önce farketmemiştim burda uzun uzun yürüyünce anladım, sıcakta etkiliyo demek. Dikkatli davranmamıs lasım
allah korusun
Yap yap tavuklu pilava ben de gelirim cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
ayyy bunnara hiç dayanamam işte. Lohusa şerbeti falan da düşünüyon mu canım ona göre değerlendirelim kaydirigubbakcemile3
Nan zaten gelen insanlara o zengin menüyü yedirdikten sonra veriyorsun hatıra olarak ama mecbur değil yeni çıktı adet
Bu arada menü güzelmiş ağzım sulandı cokacimcoookcokacimcoook
ben 40 mewlütü yapmıcam cücü..bebikim bi haftalık filan olsun ananesi ewine dönmeden burda yasin filan işte..o günde börek çörek fina gün tadında bi ikram düşünüyorum...
çok datluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?