2009 Ekim Anneleri

kıslarrr yeni doğan bebeklere güzel, tatlı demeyin nann çirkin deyin yerimseniben

hoşgeldinn lalcim nasılsınzemuszemus

çokk obur gördüm yafrumm seni:smiley-cool:
lahusa şerbetimiCADIARZU hmm oda pek yaygın değildir bizde ama sen gel ben sana şerbetin alasını yaparımmyerimseniben

Kıss hani bööle üstüne de kavrulmuş badem fıstık falan koyuyolar yaa, bizde de pek yapımaz amma ben gördüklerimden heves ediyom işte

oy zuzuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy anamm o nee ay çok ttalı ay yerm onu maşllah ya maşllh kısss hevesm tuutu bakk bzmklerde böle olcakmı yaaa çokgüsel bbek bu yaa

zuzuuuuu nannn maşallahh çok güzelmiş allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür versin dila bebeğe aminnnnnnnnnnnn

Allahım maşallah dila bebeğe çok tatlı yaww. Allah bizim de yavrularımızın resimlerini burda görmeyi nasip eder inşallah :Saruboceq:

saolun teyseleriii...bisim kuzularımısda çok güsel olcaklarr..burda resimlerini koycas bakcass..askaldııı..

elaam bebeim bende bi takım almıştım hastane çıkışını..ama dün hemşireler bi takımı daha war dimi,demişler 2 gerekcek gibi sankim..ööle büyük komple bi set almam belki de,pijama eldiwen şapka olanlardan alır hastane çıkışının kundağına sararım olmassa..

gulican doğru söylüyorsun çöpe gidecek yiyince içinde çikolata var saklasan olmaz fide iyi fikirmiş aslında ama ben bunları çok seviyorum.

Ben kaç arkadaşımınkinin sadece bebeklerini saklıyorum canım. Nikah şekeri gibi ismi yazıyo üstünde. Amma o nezaketi göstermeyip daha hastanede yiyip çöpe atanlara kıl oluyorum ben sırnaşık şey

ben 3 takım alcam bitanesini tam takım 10lu set olark diğer ikisinide 5li olark alcam.kıslar çok lasm oluomş 1 yetmes kesnlkle..birini 10lu alın diğerlerinide 5li

fotoya baktıınısa göre siliimm..aplam duyarsa kızar belkim bebesinin sanal aleme ilk günden düşmesine kaydirigubbakcemile3

Ben kaç arkadaşımınkinin sadece bebeklerini saklıyorum canım. Nikah şekeri gibi ismi yazıyo üstünde. Amma o nezaketi göstermeyip daha hastanede yiyip çöpe atanlara kıl oluyorum ben sırnaşık şey

Üstüne not yazarız lütfen yedikten sonra atmayın saklayın diyeee yerimseniben

ayyy cnm ben küçük bi hastane çıkışı diye tam takım dışında bişey aldıydım ama içim rahat etmeyecek battaniyeli bir set dahamı alsam acabaaCADIARZU

zuzu gözünüz aydın canımmm pek bi çirkinmiş bu kuzu yaaa
nazar değmesin maşallah sağlıkla büyüsün bebişimiz.
yaaaaa ben de özeniyorum artıkkkk hem de çoooook.
kızlar az kaldı şafak saymaya başlıcaz artıkın. son 100 güne yaklaşıyoruz her biriciğimiz.
beraber şafak sayarız dimi. şafak topiki açalım . allahh ne çabuk geçti gerçekten ya. 20 . haftaya kadar zor geçti sanki ama 20 den sonrası su gibi geçiyor. maşallah.

zemuszemus

fotoya baktıınısa göre siliimm..aplam duyarsa kızar belkim bebesinin sanal aleme ilk günden düşmesine kaydirigubbakcemile3

anamm zatii bu kıss ilk günden nete düştüysee 20 yaşına gelince düşünemiyommkaydirigubbakcemile3

kıslar bebek şekeri olarak ben de bu çukulardan düşünüyorum. hiç uğraşmaya değmez . ama biraz tuzlu işte. ben bi kere özenip 1 tane alayım demiştim. tanesi 2 lira falandı tee geçen sene o da. 50 tane alsak 100 lira eder. bilmiyorum nasıl normal mi. 50 bile çok aslında 30 tane alsak yeterli. kim gelcek 50 kişi.
hem zarif hem şık oluyor.

çok çok çok çirkin bi şey allah analı babalı teyzeli yiğenli büyütsün inş. bahtı şansı açık olsun dila nınkaydirigubbakcemile3
zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:
beni de davet etcen mi ajkumnm menüde banada yer var mı kaydirigubbakcemile3

çok çok çirkin kzı bu
çikin ördek dila bebekk sırnaşık şey

slm kıslarrrrrrrrrrrrrryerimseniben
hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3
kıslarrr yeni doğan bebeklere güzel, tatlı demeyin nann çirkin deyin yerimseniben
çirkin çirkin
hoşgeldinn lalcim nasılsınzemuszemus

evet hastanede değil de evde dağıtmak alzım o şekerlerden hastaneye gelenler yer yer:roflol:

ayyy cnm ben küçük bi hastane çıkışı diye tam takım dışında bişey aldıydım ama içim rahat etmeyecek battaniyeli bir set dahamı alsam acabaaCADIARZU
bi battaniye yeter canım bence..sen bilin tabi de..

saol teyzesi..iwiittt çok çıbık geçti zamannnn

anamm zatii bu kıss ilk günden nete düştüysee 20 yaşına gelince düşünemiyommkaydirigubbakcemile3

saol teyzesiii

zuzu ablanın sütü hemen geldi mi nasıl? sezaryende geç geliyo falan diyolar. bi sıkıntı oldu mu?
geldi ama ööle çok çok gelmedi..hatta çok doyurmamış gece takwiye mama da wermişler..
maşallah bebişe çok tatlı kaç kilo doğmuş aceba ?bide bende dila ve ya dilara adlarını duşunuyorum nasıl sızce arkadaşlarım?

3360 doğdu cnm..bence ikiside kulağa çok hoş gelio

yaa kısslar alakasız ama ben pekmezli yoğurdu çok seviyorum. Şimdi pekmez kan yapıyo bi de demir açısında faydalı falan ama yoğurt kalsiyum. Pekmezin etkisini götürür demi. Benim canım tatlı çekince evde de hazırda bişiy yoksa öyle yiyorum da. Ne dersiniz, demir alamasam bilekalsiyum alırım demi hemde pekmez meyve şekeri oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…