yaa ne yicem ben yaa açım yaa off offf.bıktım ev kadını olmktan akşama ne yicess.keşke şu saydıklarnz olsa tavuklu pilav ayran tulumba tatlı ohh ağzm sulandı yaaa
çokk obur gördüm yafrumm seni:smiley-cool:
lahusa şerbetimiCADIARZU hmm oda pek yaygın değildir bizde ama sen gel ben sana şerbetin alasını yaparımmyerimseniben
oy zuzuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy anamm o nee ay çok ttalı ay yerm onu maşllah ya maşllh kısss hevesm tuutu bakk bzmklerde böle olcakmı yaaa çokgüsel bbek bu yaa
zuzuuuuu nannn maşallahh çok güzelmiş allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür versin dila bebeğe aminnnnnnnnnnnn
Allahım maşallah dila bebeğe çok tatlı yaww. Allah bizim de yavrularımızın resimlerini burda görmeyi nasip eder inşallah :Saruboceq:
ayyyyy zuzumm yaaaa ağlıcammm şimdiiisenağlama çok çirkin tü tü maşallahh
zuzum kıss 1 takım komple hastane çıkışı yetiyomu de bakim hele, ben acep 1 takım daha alsammı diye düşünüyomCADIARZU
gulican doğru söylüyorsun çöpe gidecek yiyince içinde çikolata var saklasan olmaz fide iyi fikirmiş aslında ama ben bunları çok seviyorum.
Ben kaç arkadaşımınkinin sadece bebeklerini saklıyorum canım. Nikah şekeri gibi ismi yazıyo üstünde. Amma o nezaketi göstermeyip daha hastanede yiyip çöpe atanlara kıl oluyorum ben sırnaşık şey
saolun teyseleriii...bisim kuzularımısda çok güsel olcaklarr..burda resimlerini koycas bakcass..askaldııı..
elaam bebeim bende bi takım almıştım hastane çıkışını..ama dün hemşireler bi takımı daha war dimi,demişler 2 gerekcek gibi sankim..ööle büyük komple bi set almam belki de,pijama eldiwen şapka olanlardan alır hastane çıkışının kundağına sararım olmassa..
fotoya baktıınısa göre siliimm..aplam duyarsa kızar belkim bebesinin sanal aleme ilk günden düşmesine kaydirigubbakcemile3
çok çok çok çirkin bi şey allah analı babalı teyzeli yiğenli büyütsün inş. bahtı şansı açık olsun dila nınkaydirigubbakcemile3gulican naaperrr..nası geçti tatiill.. :jeyyar: kızlar yaa ben önümüzdeki hafta filan artıkın bebek şekeri malzemesi bakıym dioruumm..sis nezaman alcaksınıss..
evet bu bebek şekeri meselesi benimde kafama takıldıCADIARZU
bide dün doğdu münük böcüğümüzz..sormadınıs gerçi ama :dilcikar: :dilcikar: :umursamaz:
beni de davet etcen mi ajkumnm menüde banada yer var mı kaydirigubbakcemile3zuzumm nann ben ölee tek tek sıkıntıyaa gelememm, bende bebeğimizin 40ı çıktıaktan sonra mevlit okutucam ama onda bebek şekeri yerine etli plav, ayran, dolma, tatlı vercem yetmesmii:roflol:
hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3slm kıslarrrrrrrrrrrrrryerimseniben
kıslarrr yeni doğan bebeklere güzel, tatlı demeyin nann çirkin deyin yerimseniben
çirkin çirkin
hoşgeldinn lalcim nasılsınzemuszemus
Ben kaç arkadaşımınkinin sadece bebeklerini saklıyorum canım. Nikah şekeri gibi ismi yazıyo üstünde. Amma o nezaketi göstermeyip daha hastanede yiyip çöpe atanlara kıl oluyorum ben sırnaşık şey
maşallah bebişe çok tatlı kaç kilo doğmuş aceba ?bide bende dila ve ya dilara adlarını duşunuyorum nasıl sızce arkadaşlarım?
bence güzel 3300 doğmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsammmm
bi battaniye yeter canım bence..sen bilin tabi de..ayyy cnm ben küçük bi hastane çıkışı diye tam takım dışında bişey aldıydım ama içim rahat etmeyecek battaniyeli bir set dahamı alsam acabaaCADIARZU
zuzu gözünüz aydın canımmm pek bi çirkinmiş bu kuzu yaaa
nazar değmesin maşallah sağlıkla büyüsün bebişimiz.
yaaaaa ben de özeniyorum artıkkkk hem de çoooook.
kızlar az kaldı şafak saymaya başlıcaz artıkın. son 100 güne yaklaşıyoruz her biriciğimiz.
beraber şafak sayarız dimi. şafak topiki açalım . allahh ne çabuk geçti gerçekten ya. 20 . haftaya kadar zor geçti sanki ama 20 den sonrası su gibi geçiyor. maşallah.
zemuszemus
anamm zatii bu kıss ilk günden nete düştüysee 20 yaşına gelince düşünemiyommkaydirigubbakcemile3
çok çok çok çirkin bi şey allah analı babalı teyzeli yiğenli büyütsün inş. bahtı şansı açık olsun dila nınkaydirigubbakcemile3
beni de davet etcen mi ajkumnm menüde banada yer var mı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3
evet hastanede değil de evde dağıtmak alzım o şekerlerden hastaneye gelenler yer yer:roflol:
geldi ama ööle çok çok gelmedi..hatta çok doyurmamış gece takwiye mama da wermişler..zuzu ablanın sütü hemen geldi mi nasıl? sezaryende geç geliyo falan diyolar. bi sıkıntı oldu mu?
maşallah bebişe çok tatlı kaç kilo doğmuş aceba ?bide bende dila ve ya dilara adlarını duşunuyorum nasıl sızce arkadaşlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?