yaa kısslar alakasız ama ben pekmezli yoğurdu çok seviyorum. Şimdi pekmez kan yapıyo bi de demir açısında faydalı falan ama yoğurt kalsiyum. Pekmezin etkisini götürür demi. Benim canım tatlı çekince evde de hazırda bişiy yoksa öyle yiyorum da. Ne dersiniz, demir alamasam bilekalsiyum alırım demi hemde pekmez meyve şekeri oluyo
kıslarr bugünden itibaren sayıyorum ben gerisayım 100
100 gün var oğlşmn gelmesine:=)
yaa kısslar alakasız ama ben pekmezli yoğurdu çok seviyorum. Şimdi pekmez kan yapıyo bi de demir açısında faydalı falan ama yoğurt kalsiyum. Pekmezin etkisini götürür demi. Benim canım tatlı çekince evde de hazırda bişiy yoksa öyle yiyorum da. Ne dersiniz, demir alamasam bilekalsiyum alırım demi hemde pekmez meyve şekeri oluyo
derya dila..çok hoş olurlar canım..ben berra koycam iişallah kuzumun adını opuyorumnanaktanzuzucum sağol buyuk kızımın adı derya o yuzden tatlım sen isim olarak ne duşunuyosun?
kıslarr bugünden itibaren sayıyorum ben gerisayım 100
100 gün var oğlşmn gelmesine:=)
hoşbulduk canımmmmŞenizbugün şükürler olsun çok iyiyimmmmzemuszemushoşgeldinn lalcim nasılsınzemuszemus
hoşbuldukkk tatlımmmŞenizLalll hoşgeldin canım
hoşbulduk canımmmmmŞenizhoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3
Benim ticker da 103 yazıyo canım sende ona göre mi sayıyosun. Demekki 3 gün var aramısda. Bakalım sırayı bozcakmıyıss zemuszemus
hoşbulduk canımmmmŞenizbugün şükürler olsun çok iyiyimmmmzemuszemus
hoşbuldukkk tatlımmmŞeniz
zuzum maşallah dila bebişe....:asigim:
gülican söle bakım hazr bugün evdesn ne yemk yicens akşama menüde ne var akıl ver bana.ben şimcik mercimek çorbası yapıorumm.pirinç ıslattım bide gelrken tavuk yada bişi aldırırım kocişe..çorba pilav tavuk bide ayra yada salata yaparıss.
bu dönem ayrı ayrı yesen de o pekmezin de faydasını görsen nasıl olur yafrum? kalsiyumu vücut gerekirse senin kemiciklerinden de çeker ama demir eksikse destek almadan geçmez.bi de böyle düşün
kızlar bugün hastane sonrası e-bebek e uğradık, kızıma bi çif spor ayakkabı aldık, bide kendime hamiş pantolonu kot aldım 30a inmiş...
orda medelanın süt pompasına bakayım dedim, ürünle ilgili yardımcı olan kıs dediki eğer sütünüz gelmesse bunu tavsiye etmiyoruz dedi, bide kullanıcılardan sesinden dolayı şikayet geliyomuş, mikser sesi gibi ses çıkıyomuş dedi, bize 300küsürlükleri öneririm eğer süt olmassa dedi...
bizde doğumdan sonraki duruma göre almaya karar verdik...
Bence de sence canım, yanii mantıklı düşününce. vereliniortak Ama canım çekerse size duyurmadan yerim haberinis olsunnnnn kaydirigubbakcemile3gülican bence ayrı ye tatlım karıştırma değerlerini kaybederlerse bir anlamı yok
kızlar bugün hastane sonrası e-bebek e uğradık, kızıma bi çif spor ayakkabı aldık, bide kendime hamiş pantolonu kot aldım 30a inmiş...
orda medelanın süt pompasına bakayım dedim, ürünle ilgili yardımcı olan kıs dediki eğer sütünüz gelmesse bunu tavsiye etmiyoruz dedi, bide kullanıcılardan sesinden dolayı şikayet geliyomuş, mikser sesi gibi ses çıkıyomuş dedi, bize 300küsürlükleri öneririm eğer süt olmassa dedi...
elektriklilerin hepsi çıkarıyomuş . ama o kadar rahatsız edici bir ses değil yani kuşum. ay bu millet de pek nazlı hee. şekerli su içemez sese gelemez öff çatlıcam.
ben onun o minik spor ayakkabılarını yerim zilli zarife.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?