2009 Ekim Anneleri

gülican söle bakım hazr bugün evdesn ne yemk yicens akşama menüde ne var akıl ver bana.ben şimcik mercimek çorbası yapıorumm.pirinç ıslattım bide gelrken tavuk yada bişi aldırırım kocişe..çorba pilav tavuk bide ayra yada salata yaparıss.

bu dönem ayrı ayrı yesen de o pekmezin de faydasını görsen nasıl olur yafrum? kalsiyumu vücut gerekirse senin kemiciklerinden de çeker ama demir eksikse destek almadan geçmez.bi de böyle düşün

kuzularımmmm :))))))))) kızınla adaşım şekerimmzemuszemus
benim kardeşimin adıda denizopuyorumnanaktan

ayy hiç bilemorum kuzuumm
zuzucum sağol buyuk kızımın adı derya o yuzden tatlım sen isim olarak ne duşunuyosun?
derya dila..çok hoş olurlar canım..ben berra koycam iişallah kuzumun adını opuyorumnanaktan

kıslarr bugünden itibaren sayıyorum ben gerisayım 100
100 gün var oğlşmn gelmesine:=)

ayy 100den soorası bi garip ayh..accıkk kaldıı...

Benim ticker da 103 yazıyo canım sende ona göre mi sayıyosun. Demekki 3 gün var aramısda. Bakalım sırayı bozcakmıyıss zemuszemus

efet cücümm 103 seninkisi..106 da benim..ama bu sıra kesin bozulur kanımcaa..bakalım bisim kuduruklar kaç haftayı beklicek

kızlar bugün hastane sonrası e-bebek e uğradık, kızıma bi çif spor ayakkabı aldık, bide kendime hamiş pantolonu kot aldım 30a inmiş...
orda medelanın süt pompasına bakayım dedim, ürünle ilgili yardımcı olan kıs dediki eğer sütünüz gelmesse bunu tavsiye etmiyoruz dedi, bide kullanıcılardan sesinden dolayı şikayet geliyomuş, mikser sesi gibi ses çıkıyomuş dedi, bize 300küsürlükleri öneririm eğer süt olmassa dedi...
bizde doğumdan sonraki duruma göre almaya karar verdik...

Pişti olmuşuz kıss ben de mercimek çorbası yaptım bi de pilavla bezelye. ama senin menü daha güselmiş. Ben de yanına bi de tavuk mu yapsam canım çekti valla. Biras önce de tavuk pilav dediniz.Yanına salata misss gibi olur bence.

bu dönem ayrı ayrı yesen de o pekmezin de faydasını görsen nasıl olur yafrum? kalsiyumu vücut gerekirse senin kemiciklerinden de çeker ama demir eksikse destek almadan geçmez.bi de böyle düşün

Valla ayrı ayrı yesem bayağı faydasını görrüm heralde çünkü bi çay bardağı kadar pekmez koyuyom bi kaseye :kedi: Ama sanırsm bu durumda o pekmes bana sadece kalori oluyo demii. Bundan da vazgeççes demekki. Ama bi güsel oluyo ki kaydirigubbakcemile3

kıs gülican bende et sevmiomya hani aklımdan bezelye geçiodu ama dedimki saten buzlukta 2 poşet var birini yapsam kışa kalmas en iisi dursun brasdaha dedim:=))bak canm bezelye istedi sen bezelyeyi bana yolla bende tavuğu sana yollım:=)

elektriklilerin hepsi çıkarıyomuş . ama o kadar rahatsız edici bir ses değil yani kuşum. ay bu millet de pek nazlı hee. şekerli su içemez sese gelemez öff çatlıcam.
ben onun o minik spor ayakkabılarını yerim zilli zarife.

bende almıcam elaam..iişallah da gerek olmıck..hele bi doğuralım lazım olursa ozaman düşünürüss

Efet canım biraz sesi çıkıyor, mikser kadar çok değil ama yine de var. Belki de önerdikleri daha güçlü çeken makinalardır canım, ben de henüz kullanmadığım için kesinlikle çok iyidir diyemiyorum tabii. Bebiş gelsin görcez bakalım kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 yee teysesiiopuyorumnanaktan
yaa cnm ben alacaktım bugün 150ye yakın bi fiyattı kadın hiç satmak istemedi malını, bende tereddüt ettim, eşim bile çıkınca kadın malını satmak istemiyodu hayret dediCADIARZU
artık hayırlısı inşallah gerek kalmaz eşimee bak ben olmassam ahanda bundan diye gösterttim olmassa gecenin bi yarısı gönderip aldırırımyerimseniben
benn içtim kıss şekerli suyuu küçükken şerbet içerdim ona benziyodu eccük daha tatlısıydı korktuğum gibi olmadı yaneeeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…