2009 Ekim Anneleri

kızlar ben akşamları çok sıcaklıyorum sizde de öyle mi :kedi:
Canım bana da fenalık basıyo ya. dün akşam bayılcak gibi oldum hemen balkona çıktım. Normalde çok üşürdüm yazın bile uzun kollu pijamayla yatardım ama hormonlardan falan sanıyorum çok sıcak basıyo gerçektende

bende almıcam elaam..iişallah da gerek olmıck..hele bi doğuralım lazım olursa ozaman düşünürüss

bende lazım olursa doğumdan sonra almaya karar verdim cücümm:lepi:

olabilir cnm onlarda 350küsürlü bişeydi bi pompayada o kadar para vermezdim yani, inşallah hiçbirimizin kullanmasına gerek kalmaz:Saruboceq:

ajkım nasıl geçti kontrolün....
canım mecburen elektrikli almak lasım manueller çok işe yaramıo...sesinede katlanırız artık....:1rolleyes:
güle güle giyinsin çıtırın ayakkabılarını:asigimpuyorumnanaktan

kızlar ben akşamları çok sıcaklıyorum sizde de öyle mi :kedi:

bende öleyim cnm yaa hiç olmadığım kadar terliyorum, salondayken klimayı açıyoz yatarkende vantilatörü 50dakkaya ayarlıyoz, dolaba sabitliyoz en azından ortamı serinletiyo...
yandık walla daha temmuz ağustos var, Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

öyle canım ayaklarımın altı yanıyo resmen.bi de butopuk ağrısı nedir yaw. topuklarım ağrıyo benim. azcık yürüyünce normale dönüyor. sonra yine ağrıyor.

evet özllikle akşamalrı sanki topuklarımı iğne saplıyorlarkafamçokkarıştı

yasemn meyvalı ne kıss onlar kötü sakın içme normal medensuyu iç onda demirde var hem benm bacak ağrılarıma ii gelio bazen içiom

amin canım napcaz hiç bilmiyorum evim allah tan serin ama yinede çok sıcaKLIYORUM HİÇ MUTFAĞA FALAN GİRESİM OLMUYOR

ajkumm iyiydi çok şükür kızım 814gr olmuş gelişimi iyiymiş, suyum iyiymiş
50mglık şeker yüklemem yapıldı, tadı korktuğum gibi değildi, limon sıkmadık küçükken şerbet içerdim ona benziyodu azcık daha tatlısıydı, cuma sonuçları alcam inşallah herşey yolundadır:Saruboceq: tiroid tahlilleride yaptılar ondan çok korkuyorum fena çıkarsa endokrinolojiye yönlendircekfisfisfis
Cnm zaten makina alırsam kesinlikle elektrikiyi alıcam, kadın sütünüz gelmesse tavsiye etmiyoruz dediği için en çok kafam karıştı, şimdiden kesitremiyos tabi ne kadar gelceni, onun için doğumdan sonraya bıraktım...
sen aleynada pompa kullandınmı cücümCADIARZU

amin canım napcaz hiç bilmiyorum evim allah tan serin ama yinede çok sıcaKLIYORUM HİÇ MUTFAĞA FALAN GİRESİM OLMUYOR

ohh evin serinse iyi cnm benim salonuma ve mutfağıma öğlen 3ten akşam 7,30a kadar güneş vuruyo ve çok sıcak oluyo hiç çekilmiyo, evde olduğum zamanlar 3e kadar yameklerimi yapmam gerekiyo hep:bbo:

kıslar ben bu ara tatlıya çok düştüm ya hiç sevmezdm ama hiç bişey olmasa tozşeker yiyorum kaşıkla hiç sevmesdm neden böle oldum ben yaa..helva yuiyorum kola meyva derken akşam bi kilo kras yedm ama napım durduramıom kendimi boşa kızmyn neolcak böle ya nası bırakcam sanki baylcak gibi oluom yemessem çok canm çekio yaa..

canımmmm maşallahhh çıtır kızınaaaa:asigim:
inşlahh şekerinde iyi çıkarrrrr:Saruboceq:
evet canım manuel kullanmıştım ama bu sefer gerekirse elektrikli alıcamm...manueli kullanmak çok zor ve çok yoruo........

senn gene iyi ela benm ev sabah kalkıom güneş akşam gene güneş çldrcam ya..bitek tuvaletle banyo serinn:=))))ordamı otrsam acaba ama orasıda böyüük değilkii

kıslar çok pahalıymş ya 300 küsür neo öle yaa.neden o kullanılır bebek emmezse sütün içinde apse yapmasn diemi anlamadm ama sanırım ondan dimi biri beni aydnlatsın.hem neden okadr çok para yahuu..

gözdecim bende aynı şekilde hiç tatlı sevmediğim halde canım tatlı istiyo ama tutuyorum kendimi... sen kolamı içiyosun yanlışmı anladım?

canım bende tatlıyı çok seviyordum hamileliğimin ilk dönemi hiç canım çekmiodu ama şuan canım acaip tatlı çekioo..yasakya sanırım o yüzden canım çok çekiooooo..:1rolleyes:

senn gene iyi ela benm ev sabah kalkıom güneş akşam gene güneş çldrcam ya..bitek tuvaletle banyo serinn:=))))ordamı otrsam acaba ama orasıda böyüük değilkii

banyonda küvet varsa gir içine işin ne sankiikaydirigubbakcemile3
nann hem sabah hem akşamm nasıl güneş alıyo evinCADIARZU güneş aynı yerden doğup aynı yerden batmaskiikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…