2009 Ekim Anneleri

cnmm çok tşk ederimmopuyorumnanaktan
inşallah iyi çıkar şekerde, tiroidlerde, idrar tahlilleride:Saruboceq:
inşallah gerekmez sütün bol bol gelirde hiç almassın cnm:Saruboceq:

kıslar çok pahalıymş ya 300 küsür neo öle yaa.neden o kullanılır bebek emmezse sütün içinde apse yapmasn diemi anlamadm ama sanırım ondan dimi biri beni aydnlatsın.hem neden okadr çok para yahuu..

gözdecim daha ucuzlarıda var kıs, gerek olsada o kadar pahalısını almam zaten, medelanınkini alırım oda 150 civarı...
evet cnm sütü çekemesse kuzun hem içerde apse yapmasın diye, hemde bebekler ilk doğduklarında emerken çok çabuk yorulurlarmış, ve süt boşa gidermiş, boşa gitmesin diye pompayla sağıp özel poşetlerine koyup buzluğa atıp sütün olmadığı zamanlarda vermek için gerekli bişeyyerimseniben

kıslar hepiniz kan ilacı alıomusunuz? hemoglobin alt sınır 13.6 iken benimki 13 cıktı. adam ilac vermedi bana yaaaaaaa

canım ben kullanmıyorum. benim de 3 aylıkken kan sayımı falan yapılmıştı. alt sınır 12 olmasına karşın benimki 11 di. ben istemedim kan ilacı almayı çok kilo yapar diye. doktor vitamin yazmıştı bunu iç kan ilacı vermeyeyim dedi. belki kullandığın vitamin varsa kan ilacı kullanmana gerek kalmıyodur...

gözdecim bende aynı şekilde hiç tatlı sevmediğim halde canım tatlı istiyo ama tutuyorum kendimi... sen kolamı içiyosun yanlışmı anladım?
canm kola ağzıma sürmem sevmem öög derdm normalde saten asitli şekler dokunuo şişirio beni ama dün engel olmadm kendnime sevmediği şleri sever oldum ben
banyonda küvet varsa gir içine işin ne sankiikaydirigubbakcemile3
nann hem sabah hem akşamm nasıl güneş alıyo evinCADIARZU güneş aynı yerden doğup aynı yerden batmaskiikafamçokkarıştı
kısım öle valla hgerodada güneş var tv islenmio resmen.dolaşıo evnb içinde güneşşş bende anlamadm ama nefret ediorm sıcAKRDAN VE ASABİ OLUORUM KONTROLM DIŞINA ÇIKIO HERŞEYani hareketler yapıorum uykudan ansızın uyanıorum kaburgalarm ağrıo benm sağa yatıom çocuk tekmelio sola yatıom kaburgam ağrıo düz yatıom belm ağrıoo napcam ben ya kafayıoyicem su gibi ter döküommm.

zuzu gyneferon bende işçiom nesaman nası içion onu kıs banadediki aç karnına ve 1 saat arkasndan hayvansal ürün tüketmicen dediii.sen nası içion.

ya normalde bende hep vardı kansızlık.ben her sene ferrosanol alırım. gebelikten once 3 ay gynoferrosanol aldım ondan yukseldi kanım. ki 8-9 haftalıkken olctugunde 14 kusurken simdi 13 e dusmus. anlamadım yani elevit iciodum bitek.
1-2 kramp girdi bacagıma die magnezyum ve kalsiyum verdi.

kıslar hepiniz kan ilacı alıomusunuz? hemoglobin alt sınır 13.6 iken benimki 13 cıktı. adam ilac vermedi bana yaaaaaaa

kan ilacı demir ilacı demek sanırım, bende günde 1 tane aç karna ferrum fort alıyomyerimseniben

buket herkese vercek die bişi yok canm benm de arar grdi bacağma gerek görmedi demkki onlar bzm doktorlarmzz az çok biliolar nası olcağnı.banada vermedi bende btek kan hapı kullanuorum elevt vermşti eleviti kestm kullanmıoprum dedim içmiorum die tamam dedi..btak kan hapı kullanıorum şuan..hem ilaç okadr iiş değil aslndaaa...

:teselli::teselli::teselli: sabır sabır az kaldıı gülommopuyorumnanaktan

ilac iyi deil evet ama kan ilacı cok onemliymis gebelikte. bide benim 9 tane degerim raferans aralıgı dısında cıktı :bbo:
anlamadım yani.neyse bi bildigi vardır herhalde

zuzu gyneferon bende işçiom nesaman nası içion onu kıs banadediki aç karnına ve 1 saat arkasndan hayvansal ürün tüketmicen dediii.sen nası içion.
canım ben kan hapını yatarken içiyom yannış mı ediyom acaba
kızlar ben biraz uzanayım... ayaklarım yoruldu be.. görüşürüz kendinize iyi bakın

yine bekleriz cücümkaydirigubbakcemile3

Kısslar bu mobilya konusunda kafam çok karıştı. Bugün bakmaya gittim de adam su bazlı diyolar ama hepsi yalan boyalı mobilya alırsanız kanserojendir dedi. Onlar sadece doğal ağaçtan satıyolarmış AB de böyle kabul ediyomuş sadece. Müşteri referans listesini gösterdi hepsi dr. Hatta onkolojinin başhekimi var. Çok kafan karıştı yaa. Şimdi sade böyle düz ağaç mı alcam ki

bana sbh içersen daha ii olur dedi aç karnına..genelde ööle içiyorum unutmassam..

Çok karışık anlatmışım hiçbişey de anlaşılmıyo galiba durun sitesinin adını yazayım belki ilgisini çeken olur. haidibaby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…