2009 Ekim Anneleri

gülican canm su bazlı olmasa kokuyapar satenn..kokuda bebğe zarr verr bronşit kanserojen madde oluo.dükkana grdiğinde kokusuna bak bde belge göstersn sana.e sende çilktekini al osamn boya felN YOK gayetde şık bişi fiyatıda ii 1500 felandı ayıcıklı olanı.gir çileğe bak.sen benm beğendiğim modeli gördnmü bak bu beğendğm sence nasıl
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
büyüyncede böle oluo nasıl amam;=)
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::

yasemn bende yatarken içion meden dersen anca yatarken hayvansal gıda kullanmıoss

canımben bulantıalrdan çok çektim onun için kan hapları bulantı yapabiliyormuş bende yatarken içiyom doktorumada söyledim iyi yapıyon dedisositososito ama ne manada söyledi çözzemedim:lepi:

çok hoş canım bittim valla ama bunlar biraz tuzludur sanırsamkaydirigubbakcemile3

kıs yasemn sen bugünde bakmştn dimi ona.=)delrdm ben bu oda işiyle kafa yicem:=)
tuzlu evt canm 3100 felan dedi adam..ama ben modeli verp daha ucuza çıkartrm onu modesadan

Canım bu çok güselmiş. Bende işte böyle olanları beğeniyorum ama adam o kadar çok şey saydı ki. Çileğe de baktım canım onunda içi sunta üstü doğal gibi bi malzemeyle kaplanmış. Yakından hiç güsel diil. Önemli olan iç malzemesi diyo. Doğal masif almalısınız diyo. Diğerlerinde naylon karışımı var, AB ülkelerinde sattırmıyolar bile diyo adam. Üstelik ağustsun sonuna kadar da sıra var diyo. Yani adam tok.
Bi de bir sürü standart saydı. yok çekmeceler bebeğin açamıcağı sertlikte olcakmış sonra çekmece kenarlarından kesinlikle ray görünmeyecekmiş,bütün hatları yuvarlak olmalıymış bi yerini acıtmasın diye.
Ama şu lake gibi olanlar senin gösterdiklerin 1500 ile 2500 arası çok güselleri vardı cnım değişik modellerde.

güliicn bakmadnmı yazdğm şeye yaa

Canım biras uzun yazdım yaa ancak oldu. Bi de yabancı sitelerden araştırıyom bakalım ağlık için nasılolması gerekiyo. Hem bir sürü para vercem hem de bebişimi sağlıksız bi yere sokmak istemiyorum :umursamaz:

kıs gülican yaa bzm bile moblyalarda var öle şelerrr ona baklrsa.ondan bişi olmas okdr düşme sen kokusuna ve boya belgesne bak alcağn dükkanın böle renkli istiosan herkes öle kullanmıoki.tamam azda olsa vardr ama hepten dandk değil bu benm sana gösterdiğim pahalıydı 3mlyar 100 dü ben modeli modesada yaptrcam daha uyguna 2ye felan bakalım ya hayrlısı

kıs yasemn sen bugünde bakmştn dimi ona.=)delrdm ben bu oda işiyle kafa yicem:=)
tuzlu evt canm 3100 felan dedi adam..ama ben modeli verp daha ucuza çıkartrm onu modesadan
evet canım baktım hatta çilek in sayfasınada baktım bi ayıcıklı var sadece model yok yani benimde oda konusunda kafam karışıkkafamçokkarıştı

haklısın canım iyi araştırmak lazımkaydirigubbakcemile5

Merhaba şekerler. Benim muhtemel doğum yapacağım tarih 30 eylül. Ama ekime de sarkabilir. Kendim de 1 ekim doğumluyum. ınşaallah minik kızım da benimle aynı gün doğar. Ana kız birlikte kutlarız doğum günlerimizi...

selam herkesee umarım keyfileriniz yerindedir..

yaa verdiğiniz sitelere bakamadım,oda dan felan bahsediyorsunuz 3000 li fiyatlardan ...
ben oda ayarladım oğlişime ama öyle oda takımı almadım..

çalışma odamızı bozup bebeğe oda ayarladık.. büyük ferah balkonlu güzel bir oda..
odanın bir tarafına kitaplığımızı ,çalışma masamızı ve birde dinlenme koltuğumuzu koyduk..
kitaplığın bir tarafını boşalttım bebeğe ait şeyler koyacam resim oyuncak felan..
odanın diğer tarafına beşik ve bir tane büyük güzel şifonyer aldım onu koydum
(bebeğin bütün giysilerini felan şifonyere koydum)
bir tarafa da küçük bir salıncak hediye gelmişti onu ve oto koltuğunu bebek çantasını vs.koydum

yani gerekli olacak eşyaları koydum sade bir oda hazırladım.. çokta masraf etmedim ben gerek görmedim..

sonuçta ben ne alsam bebek biraz büyüyünce kendi zevkine gör ebirşeyler isteyecektir ona göre alıcam ..

ecrin ceyln sen 30 eylül değilde daha önce doğurursn miyadına göre 30 eylül ekim bile değilsn ben ekm1 senbenden 2 gün öndesn ki ben hesaplıorum eylül20 die bayramda felan die çnki bvebkler tam tarhnde doğmuolar çok nadr yani.

Canım 3100 çok yaa. Yaptırırsın onu 2'ye. Biz Ankaradan baktık 2 civarına vardı böyle şeyler hatta adam dediki odanın ölçülerini alalım orya göre proje yaparıs.İstersniz aynı desenlerde duvar kağıdı perde de uygularıs. Ve çok güsel şeyler vardı filli boyanın su bazlı mobilya boyasını kullanıomuş sertifikası da vardı yani

Valla ya canım benim çok karışıktı ama çözmüştüm. Kesin kararla gittim bugün bütün mağazalara baktım ama adamın biri kafamı karıştırdı işte lmaz:

evt cnm 2ye çıkar die düşünüorum bende..ben modesadan bakçştm ama bunun ibi değildi ama oda çok harikaydı pazrlıksız 2000 demşti hemde cibinliğinden halısına avizesine kadr içindeydi pazrlıkla 1750ye felan verr die düşündm kanımca:=)

Musyas lllalll Papatyalim tesekkur ederim canlarim

Bu arada doktor bana turuncu renkli bir icecek verdi seker yuklemesi icin dedi bunu gelmeden yarim saat once evde ic gel dedi 5dk. icinde icmem gerekiyormus ayrica bitirdikten sonra sakin sakiz cigneme birsey yeme dedi ama burdaki kizlar hep seker yuklemesini yaptirmis ben o zaman 28 haftalik olacagim cunku 1 ay sonra birdahaki randevumuz, gecmi kalmis oluyorum anlamadim bu testin belirlihaftasi varmi kizlarrrrrrrrrrrrr

Valla kısslar kafa kalmadı bende sabahtan beri bilgisayarın başında onları araştırıyom. Hayırlısı olsun ne diyim

Bana da daha erken gelir gibi geliyor ama çoğu kişi de doktorun dediği günde doğurduğunu sölüyo çevremde. Bilemiyorum ben de. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…