yasemn bende yatarken içion meden dersen anca yatarken hayvansal gıda kullanmıoss
gülican canm su bazlı olmasa kokuyapar satenn..kokuda bebğe zarr verr bronşit kanserojen madde oluo.dükkana grdiğinde kokusuna bak bde belge göstersn sana.e sende çilktekini al osamn boya felN YOK gayetde şık bişi fiyatıda ii 1500 felandı ayıcıklı olanı.gir çileğe bak.sen benm beğendiğim modeli gördnmü bak bu beğendğm sence nasıl
::BEBISHROOM OFFICIAL WEBSITE ::
büyüyncede böle oluo nasıl amam;=)
gülican canm su bazlı olmasa kokuyapar satenn..kokuda bebğe zarr verr bronşit kanserojen madde oluo.dükkana grdiğinde kokusuna bak bde belge göstersn sana.e sende çilktekini al osamn boya felN YOK gayetde şık bişi fiyatıda ii 1500 felandı ayıcıklı olanı.gir çileğe bak.sen benm beğendiğim modeli gördnmü bak bu beğendğm sence nasıl
büyüyncede böle oluo nasıl amam;=)
güliicn bakmadnmı yazdğm şeye yaa
evet canım baktım hatta çilek in sayfasınada baktım bi ayıcıklı var sadece model yok yani benimde oda konusunda kafam karışıkkafamçokkarıştıkıs yasemn sen bugünde bakmştn dimi ona.=)delrdm ben bu oda işiyle kafa yicem:=)
tuzlu evt canm 3100 felan dedi adam..ama ben modeli verp daha ucuza çıkartrm onu modesadan
Canım biras uzun yazdım yaa ancak oldu. Bi de yabancı sitelerden araştırıyom bakalım ağlık için nasılolması gerekiyo. Hem bir sürü para vercem hem de bebişimi sağlıksız bi yere sokmak istemiyorum :umursamaz:
kıs gülican yaa bzm bile moblyalarda var öle şelerrr ona baklrsa.ondan bişi olmas okdr düşme sen kokusuna ve boya belgesne bak alcağn dükkanın böle renkli istiosan herkes öle kullanmıoki.tamam azda olsa vardr ama hepten dandk değil bu benm sana gösterdiğim pahalıydı 3mlyar 100 dü ben modeli modesada yaptrcam daha uyguna 2ye felan bakalım ya hayrlısı
evet canım baktım hatta çilek in sayfasınada baktım bi ayıcıklı var sadece model yok yani benimde oda konusunda kafam karışıkkafamçokkarıştı
haklısın canım iyi araştırmak lazımkaydirigubbakcemile5
ecrin ceyln sen 30 eylül değilde daha önce doğurursn miyadına göre 30 eylül ekim bile değilsn ben ekm1 senbenden 2 gün öndesn ki ben hesaplıorum eylül20 die bayramda felan die çnki bvebkler tam tarhnde doğmuolar çok nadr yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?