2009 Ekim Anneleri

kızlar şimdi doktordan geldim tahlillerim iyi sayılır ama idrarımda mantar çıkmış tekrar tahlil yaptırcam offf lökosit 175/hpf çıkmış idrar mantar karıştırmışsın dedi ayy ben nerden bileyim yaparken ne karıştı tahlil verdiğinde birawz idrarını tuvalete yap dedi sonra tahlil kabını doldur dedi pazartesi vericem tekrar idrar bakalım ne çıkacak mantar çıakrsa antibiotik vercek bebeğe zararı olur mu dedim bi şey olmaz dedi biraz içim rahatladı idrar da lökosit düşük çıkıp antibiotik verirsemm mantarı azdırır dedi bakalım pazartesiyi beklicez inş. bu sefer akıntı karışmaz offfff ne çok yazdım yaaaa :kedi:

yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???

zeldacım benim bildiğim şeker yğüklemesi 24- 28. haftalar arası yapılıyo. o yüzden geç kalacağını sanmıyorum öyle olsaydı hem doktorun söylerdi

Zellda geç kaldığını sanmıyorum ama istersen arayıp bi sor yinedeş benim şeker yüklemem 3 temmuzdayani haftaya...

merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler bebişleriniz ve siz sağlıcakla kalın

Ne icin yapiliyor faydasi ne canim bahsedermisin biraz

Zellda geç kaldığını sanmıyorum ama istersen arayıp bi sor yinedeş benim şeker yüklemem 3 temmuzdayani haftaya...

zeldacım benim bildiğim şeker yğüklemesi 24- 28. haftalar arası yapılıyo. o yüzden geç kalacağını sanmıyorum öyle olsaydı hem doktorun söylerdi

Tesekkur ederim seker annelerrrrrrrrrrr:içelim:

bebekte anne karnında ve dogduktan sonra kalpte olası kalp hastalıklarının önlenmesini sağlıyo

Anladim canim saol ayrintili ultrason yaptiklarinda dun baktilar herseyine bir sorun yok dediler olsaydi belki oyle bir test isterlerdi ama Allah korusun saol bilgilendirdigin icin canim.

merhaba kızlar arkadaş temmuz annesi yazmış ajma ben.haftamı bitirdim o dedigini yaptıramamki ayrıca doktorum hiç bahsetmediki

yasemincim çok geçmiş olsunnnnnnnn:1hug:inşlah pazartesi günkü tahlillerin temiz çıkar bol bol su iç bitanemmmmmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun yasemincigim ya inşallah temiz çıkar bu sefer sonuçların dualarımız seninle bitnaem bol sıvı al üşütme ayaklarını sıkı tut cnm çok önemli hamilelikle ayaklar unutma

yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???

bebişim idrar tahlili verirken hep aklınızda olsun her zaman orta idrar verilir. yani önce idrarın birazını yapıcaz. sonra kaba doldurucaz. hemen kapı dayayıp yapmamak lazım. sonra böyle sorunlar çıkabiliyor. ne ilk idrarı ne de idrarın son kısmını. hep ortasını.

merhaba kızlar arkadaş temmuz annesi yazmış ajma ben.haftamı bitirdim o dedigini yaptıramamki ayrıca doktorum hiç bahsetmediki

ayrınıtılı bakarken doktori bebeğin kalbinde bi problem görse zaten isterdi bence. kalp odacıklarına kadar baktılar yani.o yüzden gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…