- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???kızlar şimdi doktordan geldim tahlillerim iyi sayılır ama idrarımda mantar çıkmış tekrar tahlil yaptırcam offf lökosit 175/hpf çıkmış idrar mantar karıştırmışsın dedi ayy ben nerden bileyim yaparken ne karıştı tahlil verdiğinde birawz idrarını tuvalete yap dedi sonra tahlil kabını doldur dedi pazartesi vericem tekrar idrar bakalım ne çıkacak mantar çıakrsa antibiotik vercek bebeğe zararı olur mu dedim bi şey olmaz dedi biraz içim rahatladı idrar da lökosit düşük çıkıp antibiotik verirsemm mantarı azdırır dedi bakalım pazartesiyi beklicez inş. bu sefer akıntı karışmaz offfff ne çok yazdım yaaaa :kedi:
Musyas lllalll Papatyalim tesekkur ederim canlarim
Bu arada doktor bana turuncu renkli bir icecek verdi seker yuklemesi icin dedi bunu gelmeden yarim saat once evde ic gel dedi 5dk. icinde icmem gerekiyormus ayrica bitirdikten sonra sakin sakiz cigneme birsey yeme dedi ama burdaki kizlar hep seker yuklemesini yaptirmis ben o zaman 28 haftalik olacagim cunku 1 ay sonra birdahaki randevumuz, gecmi kalmis oluyorum anlamadim bu testin belirlihaftasi varmi kizlarrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ben kısmet olursa temmuz annesiyim size bi hatırlatmada bulunmak istedim gebeliğin 16 ile 24. haftaları arasında fetal eko kardilografi çekiliyo bebeklere lütfen bunu çektirin çok önemli sakın ihmal etmeyin bazen doktorlarınız önemsemiyo siz söyleyn zorlada olsa çektirsinler bebişleriniz ve siz sağlıcakla kalın
Zellda geç kaldığını sanmıyorum ama istersen arayıp bi sor yinedeş benim şeker yüklemem 3 temmuzdayani haftaya...
zeldacım benim bildiğim şeker yğüklemesi 24- 28. haftalar arası yapılıyo. o yüzden geç kalacağını sanmıyorum öyle olsaydı hem doktorun söylerdi
Ne icin yapiliyor faydasi ne canim bahsedermisin biraz
zelda sana cevap yazmıştım ama galiba okumadın
bebekte anne karnında ve dogduktan sonra kalpte olası kalp hastalıklarının önlenmesini sağlıyo
Okudum askimmmm sohbet odasinda oldugum icin buraya arada bakiyorum cevaplarim geciyor tesekkur ederim tekrar tatliimmm
merhaba kızlar arkadaş temmuz annesi yazmış ajma ben.haftamı bitirdim o dedigini yaptıramamki ayrıca doktorum hiç bahsetmediki
kızlar şimdi doktordan geldim tahlillerim iyi sayılır ama idrarımda mantar çıkmış tekrar tahlil yaptırcam offf lökosit 175/hpf çıkmış idrar mantar karıştırmışsın dedi ayy ben nerden bileyim yaparken ne karıştı tahlil verdiğinde birawz idrarını tuvalete yap dedi sonra tahlil kabını doldur dedi pazartesi vericem tekrar idrar bakalım ne çıkacak mantar çıakrsa antibiotik vercek bebeğe zararı olur mu dedim bi şey olmaz dedi biraz içim rahatladı idrar da lökosit düşük çıkıp antibiotik verirsemm mantarı azdırır dedi bakalım pazartesiyi beklicez inş. bu sefer akıntı karışmaz offfff ne çok yazdım yaaaa :kedi:
maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şiştiay kızlar nilim bu gün bi hareketli bi hareketli hayırdır inşallah
yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???
merhaba kızlar arkadaş temmuz annesi yazmış ajma ben.haftamı bitirdim o dedigini yaptıramamki ayrıca doktorum hiç bahsetmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?