maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti
bebişim idrar tahlili verirken hep aklınızda olsun her zaman orta idrar verilir. yani önce idrarın birazını yapıcaz. sonra kaba doldurucaz. hemen kapı dayayıp yapmamak lazım. sonra böyle sorunlar çıkabiliyor. ne ilk idrarı ne de idrarın son kısmını. hep ortasını.
maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti
ah amazoncugum ben günlük kan sulandırcı igne alıyom artık ahfatlık düşük önleyici igne yani ilaçlarım agır oldugundna doktorum kesinlikle tıbi hiçbi r ilaç alamazsın almada kan kana karışır durduramayız dedi doktorada gidemezsin müdehale edemezler dedi çekiyom öyle işte şükür kalp odacıklarının 4üde iyidi bebegimin yani o dedigi şeyi yaptırmıcaz ok
anam benim hiç haberim yoktu böyle bişeyden... gerçi ben geçen idrarımda direk dayadım kabı yaptım .... aklımda bulunsun bu sefer dikkat edeyim. ama bunu söylemedikleri takdirde bilemeyiz ki...iyiki söyledin valla
gitmiştim kuşumda hamileyken kırıldı dişim 3kökü kaldı oda dipte oldugu için agrı yapıyo kan sulandırıc igne oldugum için müdehal e edemiyolar tatlım sagolay canım çok geçmiş olsun zordur diş ağrısı ve genelde hamilelikde olur diş problemleri hamile kalmadan önce gitmemişmiydin diş doktoruna tatlım
anam benim hiç haberim yoktu böyle bişeyden... gerçi ben geçen idrarımda direk dayadım kabı yaptım .... aklımda bulunsun bu sefer dikkat edeyim. ama bunu söylemedikleri takdirde bilemeyiz ki...iyiki söyledin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?