2009 Ekim Anneleri

maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti

ay canım yaaa öff diş ağrısı berbat birşey allah kolaylık versin. minoset falan varsa içiver birşey olmaz. az da olsa hafifler ağrın canım.

ah amazoncugum ben günlük kan sulandırcı igne alıyom artık ahfatlık düşük önleyici igne yani ilaçlarım agır oldugundna doktorum kesinlikle tıbi hiçbi r ilaç alamazsın almada kan kana karışır durduramayız dedi doktorada gidemezsin müdehale edemezler dedi çekiyom öyle işte şükür kalp odacıklarının 4üde iyidi bebegimin yani o dedigi şeyi yaptırmıcaz ok

anam benim hiç haberim yoktu böyle bişeyden... gerçi ben geçen idrarımda direk dayadım kabı yaptım .... aklımda bulunsun bu sefer dikkat edeyim. ama bunu söylemedikleri takdirde bilemeyiz ki...iyiki söyledin valla

maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti

ay canım çok geçmiş olsun zordur diş ağrısı ve genelde hamilelikde olur diş problemleri hamile kalmadan önce gitmemişmiydin diş doktoruna tatlım

canım hala düsük tehliken varmıki senin neden düşük önleyici içiyorsun? bebişinin iyi olduğuna çok sevindim canım

anam benim hiç haberim yoktu böyle bişeyden... gerçi ben geçen idrarımda direk dayadım kabı yaptım .... aklımda bulunsun bu sefer dikkat edeyim. ama bunu söylemedikleri takdirde bilemeyiz ki...iyiki söyledin valla

evet canım söylemiyolar ondan sonra böyle sorunlu çıkıyor. dayayıp kapı yapınca akıntı falan varsa o anda hep idrara karışıyor doğal olarak. ki çoğu kadında da vardır yani. aslında söylemeleri lazım.

2tane düşügüm var cnm bebekte riskli hamileyim 9ay dikkat edicez dedi doktorum sen özel hastasın diyo bana dedigi o 9ay kendini korucan dedi normal hamileler gibi rahat olmıcan dedi bunuda kaybedersen %14şansın kalıyo dedi oyüzden igneleri kesmedik 14haftada kanama olmuştu bende o yüzden cinsel ilişki ilk aydan 9aya kadar yasak uzanmak yasak agır kaldırmak egilmek yasak anlıcagın yasaklar üstüne kurulu düzenimiz kızımla alıştık ama

ay canım çok geçmiş olsun zordur diş ağrısı ve genelde hamilelikde olur diş problemleri hamile kalmadan önce gitmemişmiydin diş doktoruna tatlım
gitmiştim kuşumda hamileyken kırıldı dişim 3kökü kaldı oda dipte oldugu için agrı yapıyo kan sulandırıc igne oldugum için müdehal e edemiyolar tatlım sagol

kızlar ben evde yoktum açık unutmuşum. elalı cım bende denızı duşundum ama babası ıllakı dilara dıyo.ama seenın adın çok guzel.

Amazonn bende ilk defa boyle bisey duydum aksine ben idrari yaparken kesmenin zararli oldugunu biliyorum cunku mesaneden atilan mikroplar idrarini kestigin anda mesanene geri donuyor ve zararli o yuzden kesmeden yapilmasi gerekiyor sana bunu kim dediyse bence birdaha sor

g ü n a y d ı n n n n n güseellllllllll annişlerr:asigim:....bugününüz güzel geçer inşlahhhhh....yerimseniben
herkesin kandilini kutluyorum fıstıklar..bol bol dua :Saruboceq:edelim meleklerimiz içinnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günayydın kısslar, hayırlı kandiller.
Bugün dualarımıza birbirimizi de ekleyelim olur mu? :Saruboceq:

Benim doktor da idrar örneği için uyardı önceden. Gebelerde çok akıntı olur, o yüzden bir kısmını dışarı yaptıktan sonra kaba yap dedi, yoksa idrar değerleri yanlış çıkarmış.

günaydın kıslarr

bis dün 100mg yüklememizi yaptırdık çok zor geçti kollarım delik deşik oldu kan alacak damar kalmadı şimdi kollarım mosmor tansiyonum düştü 3 saat aç kaldım felan baya zorlandım mafoldumben sonuçlarım 155 - 115 - 41 çıktı yani şekerm çıkmadı allahıma şükürler olsun o kadar eziyete degdi hatta son saatim çok düşük çıktı ama bişi olmaz dedi doktorum genede dengeli beslen dedi kasılmalarım oluodu magnezyum verdi benden bu kadar darısı başınıza kıslar işlerim çok birikmiş giremeyebilirim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…