inş gerek kalmaz elacım 50 de öle olduysan 100 ü düşünem,om seni:) ben 50de hiç zorlanmamıştım ama 100 çok fena oldu inş hepinizin düşük çıkar:Saruboceq: ben kaçıom işlerimi yapım öptüm sizi herkese selam
ne bileyim canım lokosit 175 mantar 54 çıktı değer 1 miş normalde:sinifsinif:yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???
inş. canım 2 ltre içiyorum ama yetmiyormu acaba offffffffyasemincim çok geçmiş olsunnnnnnnn:1hug:inşlah pazartesi günkü tahlillerin temiz çıkar bol bol su iç bitanemmmmmopuyorumnanaktan
haklısın canım çoraplarımı çıkar mıyorum zaten ayağımdan şu 3 ayıda sorunsuız halletsek rabbimin izniyle :Saruboceq:geçmiş olsun yasemincigim ya inşallah temiz çıkar bu sefer sonuçların dualarımız seninle bitnaem bol sıvı al üşütme ayaklarını sıkı tut cnm çok önemli hamilelikle ayaklar unutma
canım benim çok geçmiş olsun ya diş ağrısı çok kötüdür aman napcan sabretcennnnmaşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti
ne bilem canım ilk mi son mu verilcek söylemediki idrarı verirken bu sefer iyi çıkar inş. yoksa antibiottik vercek offffffbebişim idrar tahlili verirken hep aklınızda olsun her zaman orta idrar verilir. yani önce idrarın birazını yapıcaz. sonra kaba doldurucaz. hemen kapı dayayıp yapmamak lazım. sonra böyle sorunlar çıkabiliyor. ne ilk idrarı ne de idrarın son kısmını. hep ortasını.
doktorada sordum bebeğe zararı var mı diye yok bebeğe zararı yok dedi aman paşama bi şey olmasında ben ehrşeye razıyımmmevet canım söylemiyolar ondan sonra böyle sorunlu çıkıyor. dayayıp kapı yapınca akıntı falan varsa o anda hep idrara karışıyor doğal olarak. ki çoğu kadında da vardır yani. aslında söylemeleri lazım.
olsun canım az kaldı dayanın biraz daha ilerde bu günlerimizi gülümsemeyle anıcaz meleklerimizi hayırlısıyla alıcaz kıcağımıza kaydirigubbakcemile32tane düşügüm var cnm bebekte riskli hamileyim 9ay dikkat edicez dedi doktorum sen özel hastasın diyo bana dedigi o 9ay kendini korucan dedi normal hamileler gibi rahat olmıcan dedi bunuda kaybedersen %14şansın kalıyo dedi oyüzden igneleri kesmedik 14haftada kanama olmuştu bende o yüzden cinsel ilişki ilk aydan 9aya kadar yasak uzanmak yasak agır kaldırmak egilmek yasak anlıcagın yasaklar üstüne kurulu düzenimiz kızımla alıştık ama
ayy şimdi hangisine inancaz biz CADIARZUAmazonn bende ilk defa boyle bisey duydum aksine ben idrari yaparken kesmenin zararli oldugunu biliyorum cunku mesaneden atilan mikroplar idrarini kestigin anda mesanene geri donuyor ve zararli o yuzden kesmeden yapilmasi gerekiyor sana bunu kim dediyse bence birdaha sor
bütün müslüman aleminin kandilini en içten dileklerimle kutlartım bu gece meleklerimize bol bol dua edelim:Saruboceq:
canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına benimde sabah ayağım çok fena kasıldı evde de tek başımaydım felaket bi ağrıydı:bbo:günaydın kıslarr
bis dün 100mg yüklememizi yaptırdık çok zor geçti kollarım delik deşik oldu kan alacak damar kalmadı şimdi kollarım mosmortansiyonum düştü 3 saat aç kaldım felan baya zorlandım mafoldumben sonuçlarım 155 - 115 - 41 çıktı yani şekerm çıkmadı allahıma şükürler olsun o kadar eziyete degdi hatta son saatim çok düşük çıktı ama bişi olmaz dedi doktorum genede dengeli beslen dedi kasılmalarım oluodu magnezyum verdi benden bu kadar darısı başınıza kıslar işlerim çok birikmiş giremeyebilirim bugun
Üff ya bende 100 mg yaptırmak istiyorum dr bana yaptırmadı 100 mg belki düşük çıkacak diyet yapmak istemiyorum tedirgin oluyorum bebiş beslenmiyormuş gibi geliyor :gitme: doktorumda izne çıkacak zamanı buldu
hmmm tamam cnm...
benim kız iyiydi gelişimi iyiymiş çok şükür suyunda iyi dedi 814gr olmuş, arada 1 gün varyaa karşılaştırcaktım :))
bide bana 1 ay sonrasına değil 14 temmuza kontrol için günverdi seninkide öne aldımı artık kontrolleri cücüm?
gunaydın kılar bugun 4 boyutlu ultrasona giricem prensesimizi gorucez insallah vajinal muayene ihtimali varmı
maşallah caımbenim kide geçen hafta salı günü 753grdı 24+2 iken aslında çok merak ettim ama doktor yogundu bide sıksık ultrasna girmek i degil die vazgeçtim baktırmadım:) bana muane tarihinden 1 ay sonra gel dedi yaaa nie erkene almadıki ( en son 16 haziranda muane olduk 16 temmuzda gidicem tekrar
günaydın kıslarr
bis dün 100mg yüklememizi yaptırdık çok zor geçti kollarım delik deşik oldu kan alacak damar kalmadı şimdi kollarım mosmortansiyonum düştü 3 saat aç kaldım felan baya zorlandım mafoldumben sonuçlarım 155 - 115 - 41 çıktı yani şekerm çıkmadı allahıma şükürler olsun o kadar eziyete degdi hatta son saatim çok düşük çıktı ama bişi olmaz dedi doktorum genede dengeli beslen dedi kasılmalarım oluodu magnezyum verdi benden bu kadar darısı başınıza kıslar işlerim çok birikmiş giremeyebilirim bugun
SAĞOL CNMMŞeniz
SENİN OĞLAN DAHAA KİLOLU O ZAMAN
HEMEN ÜZME KENDİNİ BELKİ BU GİTTİĞİNDE ARTIK SIKLAŞTIRMAYA BAŞLARyerimseniben
gunaydın kılar bugun 4 boyutlu ultrasona giricem prensesimizi gorucez insallah vajinal muayene ihtimali varmı
Sagol canım insallahyok canım 4 boyutluda vajinal bakmıyorlar bildiğimm kadarıyla hayırlı haberlerle gel inş.:Saruboceq:
Sadece 4 boyutlu icin gidicem canım Lutfi Onderogluna gidicem canım dr.um onu tavsiye ettiCanım nasıl muayene ederler çok bilemiyorum. ama normal dr'unsa ve serviks boyunu ölçecekse yapabilirler. ama sadece 4 boyutlu ultrason içinse yapmazlar heralde.
Bu arada nerde yaptırcaksın canım 4 boyutluyu
ölemiridrki aman saglıklı olsunlarda kilo çok önemli degil boşver kiloyla saglık olmuo çünküopuyorumnanaktan inşallah canım ya 16 temmuza daha çok varrrr özlerim ben :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?