2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkesin kandili mübarek olsun:Saruboceq:

Dandanım gözün aydın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına darısı başıma inşallah:Saruboceq:
Benimde dün tansiyonum düştü, ayakta durmakta zorlandım sonuçları yarın alıcam inşallah 100lüğe gerek kalmaz:Saruboceq:

inş gerek kalmaz elacım 50 de öle olduysan 100 ü düşünem,om seni:) ben 50de hiç zorlanmamıştım ama 100 çok fena oldu inş hepinizin düşük çıkar:Saruboceq: ben kaçıom işlerimi yapım öptüm sizi herkese selam

Üff ya bende 100 mg yaptırmak istiyorum dr bana yaptırmadı 100 mg belki düşük çıkacak diyet yapmak istemiyorum tedirgin oluyorum bebiş beslenmiyormuş gibi geliyor :gitme: doktorumda izne çıkacak zamanı buldu

inşallah cnmmopuyorumnanaktan
görüşürüz kendine ii bakŞeniz benimde çok işim var ama cnm hiç yapmak istemiyookafamçokkarıştı

muane olmadım canım sonuçları gösterip çıktım sadece geçen hafta muane olmuştum çünkü

senin kızın nasıldı kaç grdı canım

yasemin akıntı nasıl karışıyormuş idrara kaldıki sen onun nerden bielcen karıştığını da sana karıştırmışsın diyo???
ne bileyim canım lokosit 175 mantar 54 çıktı değer 1 miş normalde:sinifsinif:
yasemincim çok geçmiş olsunnnnnnnn:1hug:inşlah pazartesi günkü tahlillerin temiz çıkar bol bol su iç bitanemmmmmopuyorumnanaktan
inş. canım 2 ltre içiyorum ama yetmiyormu acaba offffffff
geçmiş olsun yasemincigim ya inşallah temiz çıkar bu sefer sonuçların dualarımız seninle bitnaem bol sıvı al üşütme ayaklarını sıkı tut cnm çok önemli hamilelikle ayaklar unutma
haklısın canım çoraplarımı çıkar mıyorum zaten ayağımdan şu 3 ayıda sorunsuız halletsek rabbimin izniyle :Saruboceq:
maşallah niline cnm benim ben yine diş agrısı çekiyom 36saattir uykusuzum hala dıurmadı kafayı sıyırmam yakındır agrıdan yanagımda şişti
canım benim çok geçmiş olsun ya diş ağrısı çok kötüdür aman napcan sabretcennnn
ne bilem canım ilk mi son mu verilcek söylemediki idrarı verirken bu sefer iyi çıkar inş. yoksa antibiottik vercek offffff
doktorada sordum bebeğe zararı var mı diye yok bebeğe zararı yok dedi aman paşama bi şey olmasında ben ehrşeye razıyımmm
olsun canım az kaldı dayanın biraz daha ilerde bu günlerimizi gülümsemeyle anıcaz meleklerimizi hayırlısıyla alıcaz kıcağımıza kaydirigubbakcemile3
ayy şimdi hangisine inancaz biz CADIARZU
bütün müslüman aleminin kandilini en içten dileklerimle kutlartım bu gece meleklerimize bol bol dua edelim:Saruboceq:
canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına benimde sabah ayağım çok fena kasıldı evde de tek başımaydım felaket bi ağrıydı:bbo:

pembem 50 mg kaç çıkmıştı seninCADIARZU

hmmm tamam cnm...
benim kız iyiydi gelişimi iyiymiş çok şükür suyunda iyi dedi 814gr olmuş, arada 1 gün varyaa karşılaştırcaktım :))
bide bana 1 ay sonrasına değil 14 temmuza kontrol için günverdi seninkide öne aldımı artık kontrolleri cücüm?

maşallah caım benim kide geçen hafta salı günü 753grdı 24+2 iken aslında çok merak ettim ama doktor yogundu bide sıksık ultrasna girmek i degil die vazgeçtim baktırmadım:) bana muane tarihinden 1 ay sonra gel dedi yaaa nie erkene almadıki( en son 16 haziranda muane olduk 16 temmuzda gidicem tekrar

gunaydın kılar bugun 4 boyutlu ultrasona giricem prensesimizi gorucez insallah vajinal muayene ihtimali varmı

SAĞOL CNMMŞeniz
SENİN OĞLAN DAHAA KİLOLU O ZAMAN
HEMEN ÜZME KENDİNİ BELKİ BU GİTTİĞİNDE ARTIK SIKLAŞTIRMAYA BAŞLARyerimseniben

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama neyseki bişey çıkmamış diyet yapmak zorunda kalmazsın. İnşallah ben bi seferde hallederim ya. Çok korkuyomm zemuszemus

SAĞOL CNMMŞeniz
SENİN OĞLAN DAHAA KİLOLU O ZAMAN
HEMEN ÜZME KENDİNİ BELKİ BU GİTTİĞİNDE ARTIK SIKLAŞTIRMAYA BAŞLARyerimseniben

ölemiridrki aman saglıklı olsunlarda kilo çok önemli degil boşver kiloyla saglık olmuo çünküopuyorumnanaktan inşallah canım ya 16 temmuza daha çok varrrr özlerim ben :kedi:

gunaydın kılar bugun 4 boyutlu ultrasona giricem prensesimizi gorucez insallah vajinal muayene ihtimali varmı

Canım nasıl muayene ederler çok bilemiyorum. ama normal dr'unsa ve serviks boyunu ölçecekse yapabilirler. ama sadece 4 boyutlu ultrason içinse yapmazlar heralde.
Bu arada nerde yaptırcaksın canım 4 boyutluyu

yok canım 4 boyutluda vajinal bakmıyorlar bildiğimm kadarıyla hayırlı haberlerle gel inş.:Saruboceq:
Sagol canım insallah

Canım nasıl muayene ederler çok bilemiyorum. ama normal dr'unsa ve serviks boyunu ölçecekse yapabilirler. ama sadece 4 boyutlu ultrason içinse yapmazlar heralde.
Bu arada nerde yaptırcaksın canım 4 boyutluyu
Sadece 4 boyutlu icin gidicem canım Lutfi Onderogluna gidicem canım dr.um onu tavsiye etti

ölemiridrki aman saglıklı olsunlarda kilo çok önemli degil boşver kiloyla saglık olmuo çünküopuyorumnanaktan inşallah canım ya 16 temmuza daha çok varrrr özlerim ben :kedi:

kısım öle diyee diyee baksana günler geçiyoo kaydirigubbakcemile3
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır unutmaa:roflol:

günaydın kızlar, ben geldim. handancım hem geçmiş olsun hem gözün aydin diyelim..
ncinarcim sen de güzel haberlerle gel inşallah bebişini göreceksin demek ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…