Sagol canım insallah
Sadece 4 boyutlu icin gidicem canım Lutfi Onderogluna gidicem canım dr.um onu tavsiye etti
pembem 50 mg kaç çıkmıştı seninCADIARZU
ANG€L, ELALI, gulican, handan2546, kuzularim, lllalll, pembeinci, sevolm, yasemin1984 selam kızlar nasıLsınız
selam kızlar hepinize günaydın ben geldimm..
ama iki gündür çok kötüyüm yaa sersem gibiyim geceleri hiç uyuyamıyorum tilki uykusu gibi uyuyamadığım içinde başım ağrıyor.. sizin uyku düzeniniz nasıl..??
benim uyku düzenim kaçtı galiba..
ANG€L, ELALI, gulican, handan2546, kuzularim, lllalll, pembeinci, sevolm, yasemin1984 selam kızlar nasıLsınız
guzel anneler günaydın. sizinde bebişlerınde kandılı mübarek olsun .ELALI deryacım nasılsın?
ANG€L;7649769 .!.:günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı kandiller.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.
handancım geçmiş olsun kötüde geçse attattın sonuçların güzel gözün aydın cnm.
ama iki gündür çok kötüyüm yaa sersem gibiyim geceleri hiç uyuyamıyorum tilki uykusu gibi uyuyamadığım içinde başım ağrıyor.. sizin uyku düzeniniz nasıl..??
ANG€L;7649769 .!.:günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı kandiller.Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.
guzel anneler günaydın. sizinde bebişlerınde kandılı mübarek olsun .ELALI deryacım nasılsın?
amiiiiin bebişim . hoşbulduk bu aradaYeni gelenn arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzŞeniz
Hepinizin kandili Mübarek olsun:Saruboceq: Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
elif canım sıcaklardan olabilir...inanırmısın gece boyunca 20 kez uyanıyorum belki...saat 6 kalktım bugün biraz pc de bakındım sonra tekrar uyumaya çalıştım...allahdan bugün ankara biraz serin.....
elifçim valla benim uyku düzenimde çok değişti bunun nedenlerinden biri sürekli idrarımın gelmesi d iğeri ise burnumun tıkalı olması. bu 2 neden gece uykumu bölük pörçük yapıyo. sabahları da zaten en falza 9 a kadar uyuyabiliyorum şnanılmaz tekmeliyo sabahları resmen sarsıyo yatağın içinde beni...
ben doktoruma burnum tıkalı gece uyuyamıyorum bi ilaç verseniz dedim. oda bana veremem 9 . aya kadar sabredecen anne olmak kolay değil dedi:)))))))))) yani bebişim anne olmak kolay değil o yüğzden şimdiden gece uykusundan fedakarlık edecez:))))
Ben de gece çok uyanıyorum, bi de artık sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum. Nerdeyse kalkıp oturup öyle dönüyorum. Ama alıştım sanırım bu duruma çünkü o kadar uykusuzluk çekmiyorum artık
oh ne güzel canım uykusuzzluk çok kötü çünkü..
canım aynen artık bu aydan sonra uyumamiz zor anca dedın gıbı hem sıck hem ağırlaşıyoruz.normal gunduzda dınenmeyı çaliş.
evet ben biraz daha ağırlaştım çünkü 1 kilo daha almışım şurda 1 ay sonra ne yapıcaz ya...
Yeni gelenn arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzŞeniz
Hepinizin kandili Mübarek olsun:Saruboceq: Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?