canııııım çok şükür ıyız sen nasılsın tatlım?
sağo bende iyiyim kalemiti sen nasılsın:)))))))
slm nalancım sen nasılsın:smiley-cool:
iyiyim cnm sen nasılsınopuyorumnanaktan
aminnn cnm inşallah:Saruboceq:
Ben de gece çok uyanıyorum, bi de artık sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum. Nerdeyse kalkıp oturup öyle dönüyorum. Ama alıştım sanırım bu duruma çünkü o kadar uykusuzluk çekmiyorum artık
Hoşgelldiniz kısslar. Nasılsınız var mı bir yaramazlık
slm canımm...şükürler olsunki bende bebişimde çok iyiyizzzzzemuszemusopuyorumnanaktansende iyisindir inşlahhhhh yerimseniben
hoşbulduk canımANG€L, ELALI, gulican, handan2546, kuzularim, lllalll, pembeinci, sevolm, yasemin1984 selam kızlar nasıLsınız
selam kızlar hepinize günaydın ben geldimm..
ama iki gündür çok kötüyüm yaa sersem gibiyim geceleri hiç uyuyamıyorum tilki uykusu gibi uyuyamadığım içinde başım ağrıyor.. sizin uyku düzeniniz nasıl..??
benim uyku düzenim kaçtı galiba..
iiz cnm çok şükür idare ediyoz.sen nasılsın?biz c.ertesi sabah tatile gidicez onun heycanı var bir an önce gitmek istiyorum zaman geçsin hemen istiyorum.ANG€L, ELALI, gulican, handan2546, kuzularim, lllalll, pembeinci, sevolm, yasemin1984 selam kızlar nasıLsınız
amin canım aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanaa bu arada..
HEPıNıZ KANDıLı MÜBAREK OLSUN...
ALLAHIM GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇıYORSA KARŞINIZA ONU GETıRSıN ıNŞALLAH..
Lall canım bişey sorcaktım. Yanlış hatırlamıyosam geçmişi okurken hastanemi değiştirim. Ufuk Üniversitesine gidecem demişsin. Nasılmış canım orası hiç doğum yapan duymadım. Yenidoğanı falan varmıymış araştırmışsındır mutlaka. Benim eve yakın orası, şimdi bayındıra gidiyorum ama doğumu nerde yapacağıma henüz karar vermedim. Ben de araştırıyorumm da
amin canım aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
bitanem eşimin arkadaşının eşi orada doğum yapmış çok memnun kalmışlar...tabi dr.larındanda..dr.ismi cemil kaya mesa hastanesindede çalışıomuş bu doktor öncesindede güvende çalışmış ve benim kankamın kuzeninin doktoruymuş çok iyi olduğunu söyledi odaa...hastaneninde iyi olduğunu söylüyorlar...hatta nejat uygurda o hastane de tedavi görmüş...hastane olarak çok iyi diyorlar yarın gidicem bakalım ne olacak..kızlar benim içinde duaaa edinde cinsiyetimizi inşlah yarın öğrenelimmmmmmopuyorumnanaktan
günaydın 2009 ekim anneleri,
kandiliniz mubarek olsun
ben de 2008 aralık annesiyim
eminim çok araştımışsınızdır
hazırlık yapmışsınızdır
size tavsiyem karnınızı yağlarken kaşımayın ki çatlamasın
kendi yaşadıklarımı özet geçtim
belki bir kişiye faydam dokunur diye
ilgilenirseniz tıklayın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html
amin canım aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
bitanem eşimin arkadaşının eşi orada doğum yapmış çok memnun kalmışlar...tabi dr.larındanda..dr.ismi cemil kaya mesa hastanesindede çalışıomuş bu doktor öncesindede güvende çalışmış ve benim kankamın kuzeninin doktoruymuş çok iyi olduğunu söyledi odaa...hastaneninde iyi olduğunu söylüyorlar...hatta nejat uygurda o hastane de tedavi görmüş...hastane olarak çok iyi diyorlar yarın gidicem bakalım ne olacak..kızlar benim içinde duaaa edinde cinsiyetimizi inşlah yarın öğrenelimmmmmmopuyorumnanaktan
Cemil kaya'yı ben de duymuştum iyi bir doktormuş gerçekten de. İnşallah hastane de iyidir de memnun kalırsın canım. Bu sefer kesin öğrenceksin canım inşallah. Hastaneyi gördükten sonra da alırız yorumlarını canım, inşallah iyidir.
ANG€L;7650354 .!.:iiz cnm çok şükür idare ediyoz.sen nasılsın?biz c.ertesi sabah tatile gidicez onun heycanı var bir an önce gitmek istiyorum zaman geçsin hemen istiyorum.
selamlar kandiliniz ve üçaylarınız mübarek olsunn
evet cnm ii olcak.antalya sidede otele gidiyoz 1 hafta yicem içicem yatıcaz oğluşumlazemuszemusiyiyiz cnm bizde ne guzel tatile gidiyrsunuzz :)))) nereye gidiyrsunuz
selamlar kandiliniz ve üçaylarınız mübarek olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?