2009 Ekim Anneleri

aa bu arada..
HEPıNıZ KANDıLı MÜBAREK OLSUN...
ALLAHIM GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇıYORSA KARŞINIZA ONU GETıRSıN ıNŞALLAH..

Lall canım bişey sorcaktım. Yanlış hatırlamıyosam geçmişi okurken hastanemi değiştirim. Ufuk Üniversitesine gidecem demişsin. Nasılmış canım orası hiç doğum yapan duymadım. Yenidoğanı falan varmıymış araştırmışsındır mutlaka. Benim eve yakın orası, şimdi bayındıra gidiyorum ama doğumu nerde yapacağıma henüz karar vermedim. Ben de araştırıyorumm da

canııııım çok şükür ıyız sen nasılsın tatlım?

sağo bende iyiyim kalemiti sen nasılsın:)))))))

slm nalancım sen nasılsın:smiley-cool:

iyiyim cnm sen nasılsınopuyorumnanaktan

aminnn cnm inşallah:Saruboceq:

slm canımm...şükürler olsunki bende bebişimde çok iyiyizzzzzemuszemusopuyorumnanaktansende iyisindir inşlahhhhh yerimseniben

iyiyiizz bizdee tşk kızlarr yeni uyandım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kandiliniz mubarekk Olsunnn

ANG€L, ELALI, gulican, handan2546, kuzularim, lllalll, pembeinci, sevolm, yasemin1984 selam kızlar nasıLsınız
hoşbulduk canım

benimde arsda uyku düzensizliğim oluyorr:bbo:

evet ben biraz daha ağırlaştım çünkü 1 kilo daha almışım şurda 1 ay sonra ne yapıcaz ya...[/QUOTE]

canım çok normal ben oğlumda çok fazla kılo almiştım 30 kılo aldım doğuma kadar ama sonaylarda artık gecelerı hep aglardım uyuyamazdım vucudum uyuşurdu çok zordu oyuzden bu sefer kılo almaktan korkuyorum.allah buyuktur çabuk geçer sen kendını yormamaya bak.

aa bu arada..
HEPıNıZ KANDıLı MÜBAREK OLSUN...
ALLAHIM GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇıYORSA KARŞINIZA ONU GETıRSıN ıNŞALLAH..
amin canım aminnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

bitanem eşimin arkadaşının eşi orada doğum yapmış çok memnun kalmışlar...tabi dr.larındanda..dr.ismi cemil kaya mesa hastanesindede çalışıomuş bu doktor öncesindede güvende çalışmış ve benim kankamın kuzeninin doktoruymuş çok iyi olduğunu söyledi odaa...hastaneninde iyi olduğunu söylüyorlar...hatta nejat uygurda o hastane de tedavi görmüş...hastane olarak çok iyi diyorlar yarın gidicem bakalım ne olacak..kızlar benim içinde duaaa edinde cinsiyetimizi inşlah yarın öğrenelimmmmmmopuyorumnanaktan

inşallah yeni doktorun sana uğurlu gelirde öğrenirsin bitanem cinsiyetini:Saruboceq:

tşk ederiz cnmkaydirigubbakcemile5 Allah bebeğini bağışlasın:Saruboceq:

Cemil kaya'yı ben de duymuştum iyi bir doktormuş gerçekten de. İnşallah hastane de iyidir de memnun kalırsın canım. Bu sefer kesin öğrenceksin canım inşallah. Hastaneyi gördükten sonra da alırız yorumlarını canım, inşallah iyidir.

canım yarın gidimm gelince gözlemlerimi yazarım...iki gün önce kankam güvende doğum yaptı bende ziyaretine gittim ve çok beğendimmmm...odalar pırıl pırıl..5 yıldızlı otel odası gibi.....ilgide süper...ve doğumhaneside çok güzelmiş .....bilgin olsun...opuyorumnanaktan
maryyy slm canımmmmyerimseniben

ANG€L;7650354 .!.:
iiz cnm çok şükür idare ediyoz.sen nasılsın?biz c.ertesi sabah tatile gidicez onun heycanı var bir an önce gitmek istiyorum zaman geçsin hemen istiyorum.

iyiyiz cnm bizde ne guzel tatile gidiyrsunuzz :)))) nereye gidiyrsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…