2009 Ekim Anneleri

oooo tatilciler varmış aramızda. kızlar ben de haftasonu allah kısmet ederse evime gidecem yani fethiye ye ben de doya doya denize girmek istiyorummm

huu nerdesnz kıslarrr angel gülican kalemiti nisannur ve yasemn uymayn hadiii hadiii:==)

burdayım canımda arada bakıyorum eczanede temizlik yapayım diyorumda bugün çok battı heryer toz içinde ya ne pis bi eleman oldum böyle anlamadım hiç canım yapmak istemiyor ama napalım mecburiyetten-tatlicadiarzu-

huu nerdesnz kıslarrr angel gülican kalemiti nisannur ve yasemn uymayn hadiii hadiii:==)

Hoşgeldin canım, işyerinde çok hızlı takip edemiyorum. Handan yaptırmış 100lük yüklemeyi, çok zor oldu diyodu. ama bu sefer düşük çıkmış diyete gerek görmemiş dr. Sadece dikkatli ye demiş sanırsam.
Sen napıyosun annen bugün mü geliyodu

evt cnm annem bugün geliyor akşama gelcek ama eşim alcak onu otogardan 7 bçk gibi felan gelirlr anca..
kalemiti ne orucu kıs orçmu tutcan yoksa.bzm tutmmz doğrumu olurki ben sabah aç uyanıorum resmen

kızlar Ramazan geliyr oruc tutma konusunda ne dusunuyorsunuz

canım hiç bi fikrim yok aslında tutmak istiom ama bu diet olayım devam ederse çok zorlanırım..birde su problemi var...bilmiommm yani..doktorlarda hamilelikde önermiyorrrrrkafamçokkarıştı

evt cnm annem bugün geliyor akşama gelcek ama eşim alcak onu otogardan 7 bçk gibi felan gelirlr anca..
kalemiti ne orucu kıs orçmu tutcan yoksa.bzm tutmmz doğrumu olurki ben sabah aç uyanıorum resmen

ohh bugünden sonra rahatsın, annen yapar artık yemekeleri.

yaa sorma saten bebeğe hafta sonu alşveriş yapcas ondan sonra gtrces annem kalmıcak bende beni alıp onlara gtces yazlığa..allah bekle beni yazlık ne yemkler ne denzler var allah allah:=)))artık haftada 3 kilo alıurıum:=)

bende bilmyrm tutmak olurmu kışş olsa kolay olurdu bir nevi.. hem gun kısa hemde serinlik
tutmayı cok isterim amaaa susuzluk cok olcakk bebişi dusunuyorum nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…